הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חבילה שהגיעה לארץ ולא שוחררה

Back-Man

משתמש פעיל
386
3
נק' מוניטין:
4,900
386
3
בתאריך ה 21.7.10 ביצעתי הזמנה של Q-10 וחגורה שניתן להלביש עלייה משקולות למתח ומקבילים דרך BB.com, המשלוח דרך "Global Dhl Post", המשלוח עדיין לא הגיע והדבר היחידי שאני יודע עליו זה שהוא נמצא בארץ כבר מה 4.8, זאת לאחר בירור עם נציג של BB.com, למישהוא יש מושג איך אני יכול לברר מה קורה עם החבילה והאם למישהוא היה נסיון מר דומה עם הזמנה באמצעות Global Dhl?

אני מוכרח לציין שכבר ביצעתי מספר רב של הזמנות מBB וכולם הגיעו למעט הזמנה אחת של Q-10 לפני הרבה זמן מWheycheap.com שזה בעצם BB.com, הזמנה שבוצעה דרך חברת משלוחים אחרת שעבדה בזמנו עם BB.com, יכול להיות שיש בעיה עם הכנסה של Q-10 לארץ ?? עד כמה אבסורד שזה ישמע...

יש מצב שהעובדים מתחילים לגנוב חבילות ?

אני רוצה להאמין שלא, אבל קרה לי שנפתחה לי חבילה ולקחו משם חולצה
אבל אי אפשר לדעת אם לא ארזו אותה (מה שלא נראה לי סביר כי השקית נילון של החולצה כן הושארה בחבילה קרועה)

מה שכן BB.COM שלחו לי חולצה חדשה חינם במקום, וכתבו לי אי מייל שהם מתנצלים
ואפילו שלחו לי גלויה בדואר שהם מתנצלים

ממש נחמדים, מצד שני ויטה יותר זולים וגם הם היו בסדר אחרי שהתעקשתי איתם על החזרים של חבילות שנעשו איתם טעויות

כה אני מבין את זה מושה
יש איזהשהיא דרך לזרז את התהליך או רק להתחיל להתפלל לבוא החבילה ...?
ואם בכל זאת לא נקבל לפני החגים אז אחרי כמה חודשים נקבל את זה בערך ?

יכול להיות שיש עיקוב בגלל הלחץ של החגים ?
ולמה פתאום הם מעקבים חבילות במקום לשחרר ולהפטר מהם ..?<
וואלה למדתי לקח ...
ומה BB.COM יכולים לעשות הרי זה פה במכס ..?
ובמכס צריך לתת איזה שטר מטען וכל מיני דברים
קיצר כאב ראש ....
סורי על החפירות אבל אני באמת נואש
והחבילה על 180 $

נערך לאחרונה:
עידכון : המשלוח של 180$ הגיעה היום לדואר שליד הבית .@#!!
תודה רבה מושה עזרת לי מאוד - באמת היה צריך לזיין להם תמוח

זה כבר פעם שניה
הראשון 100$ נתקע
השני 160$ עבר
עכשיו 180$ עבר
אכן חור ואני מרוצה ממנו

נערך לאחרונה:
אם אין מחיר על החבילה זה יתקע במכס, אם יש מחיר, ואתם לא גרים פיזית קרוב אליהם, ישלחו לכם עד לדואר הקרוב ותשלמו שם.
ותצאו מהסרט של החגים, אם לא הגיע, אתם פשוט תחכו שבועיים עד שיבדקו לכם ואז תקבלו את זה. שום דבר לא משתנה - רק תצטרכו לחכות יותר זמן כי הם לא עובדים. (בדיוק כמו רוב המוסדות האחרות, או שבחופש או שעובדים אבל במתכונת מצומצמת)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית