הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרגיש תקוע

• פותח/ת השרשור Wizzy
  • פורסם בתאריך

Wizzy

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן חבר'ה,
במהלך השנה האחרונה לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי לעלות במסה בתוכנית AB קלאסית.
הייתי בערך 68-70 קילו ועכשיו אני 80. כמובן העלייה היא מלוכלכת ועליתי כמות מסוימת של שומן.
משקלי התרגילים עלו בהתאם, 30+ קילו בבנץ' (RM3 - 100 קילו), התחלתי גם לעשות דד-ליפט בחודשיים האחרונים ואני כבר עומד על 85 קילו על 12 חזרות.

עניין התזונה הוא בעייתי בזמן האחרון, נגמר לי התאבון. פשוט ככה. פעם הייתי מחסל הרבה יותר ובקלות. אולי זאת בעיה של ויטמינים?

בנוסף, יש כמה בעיות:

• ידיים. אני מרגיש שאני פשוט לא עליתי בכלל בידיים ואני עומד על 37 ס"מ בהיקף כבר כמעט שנה. מה עושים?
  • אין כלוב לסקווטים בחדר כושר שלי ככה שאני לא מקבל כמעט עבודה רצינית על הרגליים.
ופה אני דיי תקוע. המשקל לא זז, כמעט ולא במשקלי עבודה ובכלל לא על המשקל בבית.
הדילמה שלי היא האם לעשות חיטוב קצר ולהתחיל להפציץ מחדש עם תוכנית HARDCORE של SS או 5x5
או
לשנות תוכנית וגישה, ולהפציץ עוד.

אודה לעזרה 😃

SS זה לא HARDCORE, זה לא משהו שרק מטורפים ומשוגעים עושים. זאת התכנית הכי טובה למתאמנים מתחילים. המתאמן הוא זה שיכול לעבוד hardcore.

אם אתה תקוע במשקלים, אתה יודע למה זה קורה כי כבר ציינת את זה בעצמך. אתה לא אוכל. תתחיל לאכול ותעבוד עם SS, המשקלים שלך עדיין נמוכים.

לגבי הסקווט: תנסה לקחת אותו מהמקבילים או מהספסל של הבנצ' פרס החיובי(מאלתרים איכשהוא..)

לגבי הדדליפט: אין סיבה לעשות 12 חזרות, אם אתה יכול לכתוב פה את התכנית שלך זה יהיה הכי טוב.

במחשבה שנייה: הכי טוב שתעבור ל SS כמו שהבולמי של הפורום כתב לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית