הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Vitol Russian Bear 5000 Weight Gainer

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
אז ככה חבר'ה, לפני מס' ימים קיבלתי את הגיינר החדש של חברת "ויטול" מBB.COM ..
אני מאד מרוצה מהטעם של המוצר, אך מרגיש שהוא "כבד" לי מידי בבטן.
אני זוכר גם בזמנו שלקחתי את הפרפקט 3000 היה לי די "כבד", אך לא ברמה כזאת.
כתוב ש-5 סקופים (מנות הגשה) זה 2600 קלוריות, זאת אומרת שכל מנת הגשה אחת הינה 520 קלוריות. הקטע הוא שהכף הגשה זה ממש כמו "שופל" אנשים .. או יותר נכון כמו דלי בפני עצמו, וגם כשאני שם מנת הגשה אחת, אני עוד שנייה מתמוטט כאילו אכלתי איזה 6-7 סטייק סינטה ועוד 3 כוסות אורז אחרי בישול בצד.
מה ניתן לעשות לגבי זה ?! הקטע שאם אני אוריד במנת הגשה, אני כבר לא אקבל את הערך הקלורי הדרוש ..

יש משהו לעשות בעניין חבר'ה ?!
אשמח לקבל עיצות בנושא.

תודה, והמשך שבוע טוב לכולם.
:bad:

אתה משלים מגיינר את מה שאתה צריך. בלי לדעת איך אתה מתאמן, כמה אתה שוקל וכו' יהיה קשה לדעת כמה אתה צריך (זה גם משתנה מאדם לאדם), אבל משום מה 2600 מגיינר נשמע לי די הרבה, ואין פלא שאתה מתפוצץ.
בקיצור, חלק את זה למנות קטנות יותר. כמה חלבון יש בכל סקופ כזה?

אז ככה חבר'ה, לפני מס' ימים קיבלתי את הגיינר החדש של חברת "ויטול" מBB.COM ..
אני מאד מרוצה מהטעם של המוצר, אך מרגיש שהוא "כבד" לי מידי בבטן.
אני זוכר גם בזמנו שלקחתי את הפרפקט 3000 היה לי די "כבד", אך לא ברמה כזאת.
כתוב ש-5 סקופים (מנות הגשה) זה 2600 קלוריות, זאת אומרת שכל מנת הגשה אחת הינה 520 קלוריות. הקטע הוא שהכף הגשה זה ממש כמו "שופל" אנשים .. או יותר נכון כמו דלי בפני עצמו, וגם כשאני שם מנת הגשה אחת, אני עוד שנייה מתמוטט כאילו אכלתי איזה 6-7 סטייק סינטה ועוד 3 כוסות אורז אחרי בישול בצד.
מה ניתן לעשות לגבי זה ?! הקטע שאם אני אוריד במנת הגשה, אני כבר לא אקבל את הערך הקלורי הדרוש ..

יש משהו לעשות בעניין חבר'ה ?!
אשמח לקבל עיצות בנושא.

תודה, והמשך שבוע טוב לכולם.
:bad:

בדקתי לך- מה שתעשה זה פשוט מאד.

תחלק את המנה ל 4, אל תיקח את המנה שרשומה לך על המוצר כי במנה יש 184 גרם חלבון !! גודל מנה היא 635 גרם שזה עצום !

פשוט תיקח את הכף ותחלק בתור התחלה ל 4 או 5 וזה יהיה הגודל מנה.

אך כמו שאמר לטיסימוס תבדוק את התפריט שלך לפי משקל וכדומה ותתאים לך את גודל המנה.

בהצלחה

אין ספק שרואים שזה גיינר הארדקור רוסי 😛
טוב קודם כל תחלק את מנות ההגשה שלך אתה יכול לחלק אותם במשך היום עם הארוחות ואתה יכול לפצל אותם בחצי שעה אחת. כלומר להשים בגיינר עם כמות קטנה של חלב כרבע כף לערבב לגמור בשתיים שלוש שלוקים ואז לחזור על התהליך רבע כף כמות משקה כלשהו לגמור וכו'...

בהצלחה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית