מידע כדור שינה "נייטול"

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
היי,

כיוון שהיו מספר פוסטים של אנשים עם בעיות שינה וכדומה פתחתי את הפוסט הזה על מנת להמליץ על כדור בשם "נייטול" שהוא כדור שניתן לטיפול באלרגיות, רגישות למזון וגם כפתרון לבעיות שינה.

בשבוע האחרון ישנתי כמות אפסית של שעות עקב משהו שחוויתי שאני לא אפרט עליו כאן ובעקבות אותו דבר לא יכלתי להירדם.

לקחתי כדורים כמו- לוריבן, קלונקס ועוד שהם כדורים פסיכאטרים שאמורים לעזור בהירדמות, אבל כלום לא עזר, ולכן החלטתי לקחת נייטול.

אתמול לקחתי 2 טבליות 20 דקות לפני השינה כמו שרשום בעלון ובדיוק 20 דקות לאחר הלקיחה נרדמתי כמו תינוק מ-8 וחצי בערב עד 12 בצהריים.

אז לחברים כאן שיש להם בעיות שינה אני ממליץ לנסות את הכדור הזה שעולה בסביבות 30 ש"ח עבור 16 טבליות ואין צורך במרשם רופא.

זה מסתדר מתישהו גם אם לא לוקחים באופן קבוע?
תלוי מתי תיקח,לפעמים יצא לי לקחת 3 פעמים בשבוע,לפעמים כל השבוע,אחרי תקופה ארוכה אתה כבר מרגיש שמשהו משתנה
מאיפה אתה משיג את המלטונין? יש מקום זול בארץ? ואם מחול אז איזה מוצר אתה מזמין?
השגתי את המלטונין בסופר פארם,הכנה שלהם,ממש שחיטה שם 125 ש''ח ל30 כדורים,אני מכיר ממש טוב את הרוקח הוא אמר לי שזה יקר יחסית,למרות שזה מסובסד.
יש בויטה כמה סוגים של מלטונין,בשחרור איטי ומלטונין רגיל,לא ניסיתי את השחרור איטי אבל נראה לי שזה מתאים לכאלה שקמים באמצא הלילה וכו'.
אני מדמיין שיהיה קשה גם לקום בבוקר...
שחרור איטי
מלטונין רגיל 1 מ''ג,אני עוד מעט אזמין את זה,יש ימים שאני צריך 5 מ''ג בשביל לישון ויש ימים שאני צריך פחות.
מלטונין אופטימום,ממש זול,זה בעקרון ה''סטנדרטי''

מתי אתה לוקח לפני השינה ?
זה באמת מרדים ? אחרי ניתוח הביאו לי כדורי שינה לקחתי 2 והתעוררתי אחרי שעתיים

אפשר לקנות בויטה או BB.COM יש גם מלטונין של אופטימום, הייתי לוקח לפני טיסות היה שם אותי לישון כל הטיסה (10-15 שעות, אבל הייתי "מגזים" במינון בכוונה, היו מיקרים שגם לא הצלחתי לקום LOL).
בכל מקרה הבעיה במלטונין שזה עושה אותך יום אחרי קצת זומבי ואני לא אוהב את זה.

הבעיה שלי היתה שאני מתעורר בלילה מכל פיפס ומתקשה לחזור לישון.
ניסיתי פורמולת מגנזיום+סידן+אבץ, לא שינה דבר.
מלטונין - לא עזר, גם במינונים גדולים.
לאחרונה ניסיתי אבץ לפני השינה (אבץ לבד), ולא יודע להגיד אם זה פלסיבו, אבל אני יושן יותר טוב.

אפשר לקנות בויטה או BB.COM יש גם מלטונין של אופטימום, הייתי לוקח לפני טיסות היה שם אותי לישון כל הטיסה (10-15 שעות, אבל הייתי "מגזים" במינון בכוונה, היו מיקרים שגם לא הצלחתי לקום LOL).
בכל מקרה הבעיה במלטונין שזה עושה אותך יום אחרי קצת זומבי ואני לא אוהב את זה.
אחרי תקופה מסויימת תחושת הזומבי עוברת וקל יותר לקום בבוקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית