הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אוכל תוך כדי אימון

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך

temp

משתמש משקיע
6,236
8
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
38,506
6,236
8
אני חושב על להתחיל להביא איתי אוכל לאימונים ,
מישהוא עושה את זה ? יש המלצות ?

• פותח/ת השרשור
אני הולך הביתה, אוכל, ישן קצת וחוזר לסט הבא.

כמה פעמים אני יכול ללכת לשתות , נראה לי אני יביא אוכל וזה יעזור לי להעביר זמן .
למרות שיש יתרונות לזמן הארוך שאני מחכה כשאנשים שואלים אותי עוד כמה סטים יש לי ואני אומר חצי שעה .

למרות שיש יתרונות לזמן הארוך שאני מחכה כשאנשים שואלים אותי עוד כמה סטים יש לי ואני אומר חצי שעה .

אתה ברצינות משתעמם בין סטים? אני בדרך כלל עסוק בלהיות עייף ביניהם.

🙌

😆😆
כמו הזקנים אצלנו במכון..אתה שואל אותם כמה סטים יש להם עוד (נניח על הפולי עליון) הם אומרים לא יודע אני עושה כל "מתקן "X דקות.. (חושבים שהמכון זה סופרלנד)

וואי עידן זה מזכיר לי שכל פעם שמישהו שואל אותי כמה יש לי עם הכלוב אני לא יודע מה לענות לו 🤯 כל האימון שלי מתחיל ונגמר שם

• פותח/ת השרשור
אתה ברצינות משתעמם בין סטים? אני בדרך כלל עסוק בלהיות עייף ביניהם.

העייפות תופסת אותי בדרך כלל רק אחרי שאני מסיים את התנועה של המקסימום , גם כשאני מסיים את החזרה האחרונה יש לי כח לתת עוד אחת תוך סביב דקה .

• פותח/ת השרשור
וואי עידן זה מזכיר לי שכל פעם שמישהו שואל אותי כמה יש לי עם הכלוב אני לא יודע מה לענות לו 🤯 כל האימון שלי מתחיל ונגמר שם

תגיד תזמן ותשאל אם הוא רוצה להכנס איתך(במקסימום לא אכפת לי , בדינמי אני סוציומט) .

האמת שלא ממש הבנתי. אני גם מרגיש עייף לקראת סוף האימון (אפילו באמצע לפעמים), אבל אני חושב שאוכל לא יעזור לך בקטע הזה. הפסקות יותר ארוכות אולי (במקרה שזה אימון max).

• פותח/ת השרשור
האמת שלא ממש הבנתי. אני גם מרגיש עייף לקראת סוף האימון (אפילו באמצע לפעמים), אבל אני חושב שאוכל לא יעזור לך בקטע הזה. הפסקות יותר ארוכות אולי (במקרה שזה אימון max).

אני ינסה ואראה , אני יודע שזה מאוד עוזר לי בפוטבול אבל זה כבר תחום אחר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית