הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל פאוור ליפטינג

benhur221-

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אני מתאמן כבר כמעט 5 שנים רצוף ודי נמאס לי האימון הרגיל של החדר כושר
אני ישמח אם מישהו יתן לי איזה כמות עצות לפאוור ליפטינג תוכניות ובעיקר ההבדלים בין האימון בודי בילדינג לפאוור ליפטינג

• פותח/ת השרשור
עד היום עשיתי בעיקר בודי בילדינג בגלל שהתחלתי מכמעט תת משקל אז העלתי המון מסה כמעט 20 קילו והיום כשהגעתי למשקל סביר אני עושה בעיקר אימון בודי בילדינג שיגרתי
אני ישמח לקצת עזרה

• פותח/ת השרשור
אני מטר 68 שוקל 75 קילו והאמת אין לי כל כך הערכה על האחוזי שומן
והבעיה עם התפריט היא שכל הארוחות שלי בערך לא תלויות בי אלא במה שמחליטים באותו יום בעבודה ומזה אני מנסה להוציא את המקסימום וזה מאוד מאוד בעייתי
אני חילקתי את האימון ל3 חזה+יד קידמית גב+יד אחורית רגליים+כתפיים
באימון הראשון לחיצת חזה משקולות חופשיות 4*6 אחר כך לחיצת חזה בשיפוע חיובי 3*8 אחר כך פרפר משקולות חופשיות 3*8 ובסוף קרוס כבל 3*8 יד קדמית: כפיפת מרפקים עם מוט W על כיסא 4*8 אחר כך כפיפת מרפקים פטיש עם משקולות חופשיות 3*8 ובסוף כפיפת מרפקים עם מוט W באחיזה הפוכה 3*8
באימון השני מתחיל בגב מתח 4*8 פול אובר עם משקולת 3*8 אחר כך מסור 3*8 ובסוף חתירה במכונה פרמידה עם משקל עולה 10-8-6 ביד אחורית אני עושה פשיטת מרפק עם שקולת חופשית 4*8 אחר כך פשיטת מרפק עם כבל 3*8 ובסוף פשיטת מרפק בכבל מעל הראש 3*8
האימון השלישי אני מתחיל בסקווט לצערי אפשרי רק בסמית אין אפשרות לחופשי 4*8 תרגיל הבא לחיצה 3*8 תרגיל שלישי פשיטת ברך 3*8 אחר כך כפיפת ברך 3*12 ובסוף תאומים 3*15 לכתפיים אני עושה לחיצת כתפיים עם משקולות חופשיות 4*6 אחר כך הרחקה 3*8 ובסוף חתירה באחיזה רחבה 3*8

צלם את ההרמות שלך
סקוואט, דדליפט, בנצ' ופרס

אחר כך נראה מה להמליץ
בגדול זה התקדמות ליניארית ואז תוכנית כוח מתקדמת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית