ייעוץ לחץ בגב התחתון בזמן שכיבה

• פותח/ת השרשור PomFect
  • פורסם בתאריך

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
אני כבר שבוע עם החגורה של ECONOMY שהזמנתי (אני מציין את זה כי אני די בטוח שזאת הבעיה) בכל מקרה, כשאני שוכב לישון על הגב או על הבטן אני מרגיש באזור עצם הזנב והגב התחתון לחץ מעצבן.. כבר יומיים שיש לי את הלחץ הזה.
אני צריך להתחיל לחשוש?

גם לי בהתחלת SS היה לחץ כזה שהיה משתחרר ומורגש מאוד חזק כששכבתי על הגב. היו גם ימים שבהם עצם הזנב היה לחוץ באותה הצורה. זה עבר לי אחרי שהמשכתי להתקדם למשקלים כבדים יותר.

תנסה לעשות מתיחות לפני שאתה שוכב.

• פותח/ת השרשור
האמת שמאז וזה התחיל אני עושה מתיחות כדי לשחרר תמקום אבל זה לא כ"כ עוזר..
אגב, עד היום עשיתי 95 קילו סקוואט למשקל שלי שהוא 67 קילו. החגורה הגיעה ואני כיום עושה 102 קילו על 68.. ככה שאני כבר עובדב משקל כבד (פי 1.5 מהמשקל גוף שלי)

• פותח/ת השרשור
למה אתה שוקל כל כך מעט? מה הגובה שלך?
1.70
התחלתי 55 קילו, תוך שנה (ש7 חודשים ממנה הייתי במכון כושר) ועליתי 13 קילו.
ככה שאני עוד במצב סביר, יכול להיות גרוע יותר.

חוץ מיזה שיש לי בעיות במערכת העיכול ואני לא יכול לאכול הרבה וזה התחיל לפני חודשיים בערך שניהייתי רגיש ללוקטוז וזה זיעזע ועדיין מזעזע את מערכת העיכול.

למה אתה משתמש בחגורה במשקלים האלה?

ייתכן שיחלקו עליי,אך לדעתי ממש אבל ממש מיותר.

חלק מהותי מתרגילים הללו (סקוואט,דדליפט,פרס..) הינו האדפטציה שנעשית בmidline stability

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לגבי הסרטונים, אין לי כרגע אבל כנראה ואני אצלם היום.
לגבי השימוש בחגורה, היא ממש ממש עוזרת לי ולא הצלחתי איזה שבועיים לעלות במשקל של הסקוואט למרות שאכלתי המון המון, פשוט היה לי קשה מדי והייתי מותש כל פעם אחרי שסיימתי.

נ.ב בלי עין הרע, הכאב עבר ואני שוב יכול לשכב על הגב ועל הבטן D:
עכשיו מה, כל הלחץ עבר לבטן ואני מרגיש שכל השרירי בטן שלי נמתחו, כנראה מהאפקט של החגורה.

• פותח/ת השרשור
XL
אני מאמין שהייתי נכנס ככה באמצע של L והיה טוב, בסוף של המדיום גם היה טוב אבל קצת לוחץ מדי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית