הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון חח עוד פעם אני ...סקאווט ודדליפט-פעם שלישית שלי

• פותח/ת השרשור or123
  • פורסם בתאריך

or123

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
כה כה שוב פעם אני..
לא מוותר עד שילמדד טכניקה טובהה..
אשכול קודם:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=15472

מקווה ששפרתי משהו,לפחות משהו קטן..

דדליפט:
(צלם דפוק באמא שלי,אפילו בת דודה שלי בת 4 מצלמת יותר טוב)

עוד אחד דדליפט:

סקאווט:

אחד המאתמנים שראה אותי עושה דדליפט אמר שהתשפרתי מאווד מהפעם הקודמת(לא זה שברקע של הסירטון ברקע זה סתם חבר שלי הדבע הזה)
מקווה שהוא צודק והשתפרתי,מה אתם אומרים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
למה לא לשים משקל? תרגלת, ניסית, תתחיל לשים משקל ולעבוד באמת. גם אם יאשרו לך פה את הסקוואט זה משהו שונה לגמרי עם פלטות על המוט. ובמקרה כזה אם תלך לך הטכניקה מה זה שווה שתרגלת עם מוט ריק?

• פותח/ת השרשור
למה לא לשים משקל? תרגלת, ניסית, תתחיל לשים משקל ולעבוד באמת. גם אם יאשרו לך פה את הסקוואט זה משהו שונה לגמרי עם פלטות על המוט. ובמקרה כזה אם תלך לך הטכניקה מה זה שווה שתרגלת עם מוט ריק?

צודק פשוט רציתי ללמוד טכניקה
בדדליפט כן יש משקל(15 קילו כול צד)
רק בסקאווט אין,פשוט רציתי ללמוד טכניקה ובאמת ששכחתי להוסיף משקל..
אבל עזוב תמשקל,איך אני עושה?
כי באשכול הקודם הטכניקה אמרו לי על הפנים..
אבל ישלי תחושה שהפעם שיפרתי,קיצר איך?

ניכר שאתה מנסה להגביל את גלישה הברכיים ושאתה בפעם הזו מנסה לשבת אחורה. אבל אתה לא מוציא את התחת החוצה והוא מתעגל לך בתחתית הירידה, כמו כן תוציא חזה החוצה, תרים מרפקים, תשאיר את כפות הידיים ישרות לזרוע. אל תתאמן עם נעליים כאלה. אין לך עדיין בסיס יציב והן רק יפריעו לך. שים סניקרס שטוחים ופשוטים.

חוץ מזה אני לא רואה טעם בלבקר את הביצוע כאן כי מוט ריק. אבל כל הכבוד על הרצינות וההתמדה, תמשיך לנצל את הפורום ואני בטוח שתמשיך לקבל פידבק והכוונה.

• פותח/ת השרשור
ניכר שאתה מנסה להגביל את גלישה הברכיים ושאתה בפעם הזו מנסה לשבת אחורה. אבל אתה לא מוציא את התחת החוצה והוא מתעגל לך בתחתית הירידה, כמו כן תוציא חזה החוצה, תרים מרפקים, תשאיר את כפות הידיים ישרות לזרוע. אל תתאמן עם נעליים כאלה. אין לך עדיין בסיס יציב והן רק יפריעו לך. שים סניקרס שטוחים ופשוטים.

חוץ מזה אני לא רואה טעם בלבקר את הביצוע כאן כי מוט ריק. אבל כל הכבוד על הרצינות וההתמדה, תמשיך לנצל את הפורום ואני בטוח שתמשיך לקבל פידבק והכוונה.
תודהה..
מה לגבי הדדליפט כן יש משקל...
זה נראה קצת כמו HB איפה אתה ממקם את המוט?
זה באמת HB אני פעם הבאה יעשה LB..

זהו בסקוואט שים את המוט לא על הטרפזים על הכתף אחורית שים משקל ותנסה לשבת אחורה לא למטה.. תעלה סיררטוון עוד פעם
בדדליפט למה את שעה למעלה? ומתי שאתה עולה הגב מתעגל תנסה להוציא את החזה יותר

דדליפט- תוציא יותר חזה ותוציא יותר אגן- הגב שלך עגול כבר בכניסה לתרגיל.
תפתח קצת ברכיים לצדדים זה יכול לעזור לזקוף את הגב.
ידיים ישרות בדדליפט לכל אורך התנועה(אל תכופף מרפקים)

---------- התגובה התווספה ב 23:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:58 ----------

בסקוואט- תפנה כפות רגליים טיפה יותר החוצה(שיהיה בערך 30 מעלות) תוציא ברכיים (שילכו בכיוון הכפות רגליים).
אתה צריך לדחוף עם העקבים -תשים לב שאתה יורד שהמשקל עובר לחלק הקדמי של כף הרגל- אתה לא רוצה שזה יקרה, תנסה להרגיש שאתה דוחף עם העקבים לכל אורך התנועה.
אתה יכול לנסות לעשות את זה אפילו עכשיו בבית בלי מוט אפילו רק כדי שתרגיש איך זה שהמשקל על העקבים.

תתרגל LB כמו בספר.

1.תתחיל מתרגול התנועה מהבור של הסקוואט (בשלב הראשוני,ללא המוט)
2.אתה יכול להעזר במשהו שיפעיל מעט לחץ על חיבור בין עמ"ש לאגן (על מנת להדגיש את תנועת ההיפ דרייב)
3.תעבור לתרגול עם מוט במנח התקין
4.תתרגל את המתיחה שבספר

אל תתאמן עם הנעליים הללו.

RAMI אני אישית לא מבין איך אפשר לתרגל סקוואט בלי משקל?
כל הטכניקה שלי הולכת שאני עושה בלי משקל אפילו עם מוט ריק ואפילו עם 5 קילו כל צד
רק שאני מתחיל להעמיס משקל אני מצליח לתת את הטכניקה הנכונה(שעדיין יש לי הרבה לעבוד עליה..)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית