הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקלי העלאה SS

• פותח/ת השרשור omri69
  • פורסם בתאריך

omri69

משתמש מתחיל
184
1
נק' מוניטין:
-10
184
1
הי רציתי לשאול אם אני מעלה כל אימון בסקוואט 5 קילו ודדליפט 7.5 והשאר חלק 5 חלק 2.5 ואני עדיין לא במשקלים ממש גבוהים ובתחילת התכנית לא עליתי במקלים כמעט כי לא אכלתי מספיק. (סקוואט 85 קילו למשל)
אני חייב לקצץ במשקלי העלאה או שאני יכול להמשיך להעלות עד שאני אתקע במשקל גבוהה ?

תודה 😃

לפי התוכנית אתה אמור להתחיל לקצץ אחרי השבוע השלישי או הרביעי, תלוי בתרגיל. אבל אם אתה יכול להתקדם אין שום סיבה שתקצץ, אתה ממשיך עד שזה מתחיל להיות קשה בצורה מובחנת, ואז תקצץ בחצי.

• פותח/ת השרשור
איך אני יכול להבחין, זה תמיד לא קל, קשה נגיד עד שאני בקושי עוד כל חזרה אחרונה ואני כמעט נכשל ?

זה עובר מתישהו משלב של קל-בינוני לשלב של בינוני-קשה, אז תחתוך בחצי. אם אתה לא רוצה להסתבך יותר מדי, תחתוך בחצי אחרי שלושה-ארבעה שבועות מתחילת התוכנית.

• פותח/ת השרשור
אבל בהתחלה שלא העלתי משקל זה גם נחשב ?
ואני עוד לא במשקלים משהו
דדליפט 92.5
בנצ' גרוע 60
פרס גם גרוע 40 עכשיו

גרוע או לא גרוע, זה שיקול שלך. אם אתה חושב שאתה יכול להמשיך להעלות ב-5 קילו, תעלה. אם לא, תחתוך. זה לא מדע טילים ואתה צריך להתקדם כמו שצריך (שזה אומר להעלות משקלים ולאכול).

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה 😃

עריכה:
אה ועוד שאלה בעתיד כשאני אסיים SS אני לא ארצה להמשיך לעלות במשקלים ולעשות תוכניות כמו 5X5 מדקאו או טקסס וכו'

איזה תוכנית שמיועדת מראש לנפח כדאי לעשות ?

נערך לאחרונה:
סבבה תודה 😃

עריכה:
אה ועוד שאלה בעתיד כשאני אסיים SS אני לא ארצה להמשיך לעלות במשקלים ולעשות תוכניות כמו 5X5 מדקאו או טקסס וכו'

איזה תוכנית שמיועדת מראש לנפח כדאי לעשות ?

לא חסר..

HST,BULKING ROUTINE ועוד

שתגיע לשם תקבל את כל העזרה שאתה צריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית