זה נחשב התקדמות? (משקלי עבודה)

Omer cohen

משתמש מתחיל
187
23
נק' מוניטין:
65
187
23
אם לדוגמה המשקלי עבודה שלי היו 18 20 22 24 (כל משקל עבודה סט אחד), והאימון הזה עשיתי 20 22 24 בלי ה18 בהתחלה, זה נחשב התקדמות?

לא התקדמת במשקלים, וגם ביצעת סט אחד פחות.
אולי פספסתי משהו
(מהסיבה הפשוטה שלא ציינת את המשהו הזה),
אבל בהינתן במה שכתוב,
זה נחשב ההפך מהתקדמות.

• פותח/ת השרשור
לא התקדמת במשקלים, וגם ביצעת סט אחד פחות.
אולי פספסתי משהו
(מהסיבה הפשוטה שלא ציינת את המשהו הזה),
אבל בהינתן במה שכתוב,
זה נחשב ההפך מהתקדמות.

לא הסברתי תשאלה שלי טוב, האם זה הגיוני שהסט השלישי והכבד ביותר שלי (במקרה שציינתי מדובר ב24) היה קשה יותר כאשר התחלתי מ20 קילו מאשר שהתחלתי ב18 קילו?
לא התקדמת, אולי ההפך.

קרא תתגובה שרשמתי לברווזון, הסברתי את עצמי שמה טוב יותר.

לא הסברתי תשאלה שלי טוב, האם זה הגיוני שהסט השלישי והכבד ביותר שלי (במקרה שציינתי מדובר ב24) היה קשה יותר כאשר התחלתי מ20 קילו מאשר שהתחלתי ב18 קילו?

קרא תתגובה שרשמתי לברווזון, הסברתי את עצמי שמה טוב יותר.
לא התקדמת

• פותח/ת השרשור

הגיוני שאימון אחד לא התקדמתי? לא ניסיתי לעלות משקלי עבודה כי לא הרגיש לי נכון (בשום תרגיל לא העלתי באותו יום משקלי עבודה)
למרות שהיו חלק מהתרגילים שהרגישו לי קלים יותר, בתרגיל שספציפית ציינתי התחלתי ממשקל גבוה יותר ממה שאני רגיל אליו.

לפי איך שאתה מדבר אתה לא נשמע בשלב שאתה צריך פירמידות. תעשה תוכנית פשוטה בלי פירמידות, סופר סטים, חצאי תנועות ודברים כאלה, נטו התקדמות נקייה של סטים/חזרות/משקלי עבודה.

הגיוני שאימון אחד לא התקדמתי? לא ניסיתי לעלות משקלי עבודה כי לא הרגיש לי נכון (בשום תרגיל לא העלתי באותו יום משקלי עבודה)
למרות שהיו חלק מהתרגילים שהרגישו לי קלים יותר, בתרגיל שספציפית ציינתי התחלתי ממשקל גבוה יותר ממה שאני רגיל אליו.
אני כבר לא מתייחס לקילו פה, קילו שמה. יהיה שלב שאני כנראה אחזור להתייחס אליו, אבל זה יקח 15 שנה לדעתי.
חח, תפקח את הראש, אולי למאמן.

@elchonon
הנה אחד, התקדמות מובטחת.

יש לך אחלה נעוץ בפורטל שמסביר את עקרון העומס נפח, זה עיקרון שאמור להיות לכל אחד שמתאמן פה בפורום בשביל להבין איך להתקדם נכון.

חלוקת התקדמות יכולה להתבטא בכמה צורות, העיקריות בינהן הן:
או התקדמות במשקל עבודה
או התקדמות בטווח החזרות
או התקדמות בסטים

(כמובן שיש עוד דרכים, כמו שיפור טכניקה, זמן תחת עומס וכו וכו, אבל כמו שציינתי עלו העיקריות שניתנות למדידה מדויקת ונוחה)

בלהתחשב במה שציינת למרות שחסר פה מעט נתונים, אם אנחנו על אותם טווח החזרות, שלהבהרת הנקודה היה 8 אז 8×18=144קג פחות בעומס נפח הכללי שהפחת מהפעם הקודמת שביצעת.

מקווה שהסברתי בצורה ברורה (שוב, בנעוץ @masterspiltter הסביר את זה מצויין)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית