SS-שחיף עם שחור בעיניים[פציעה]
אוקיי לבסוף אחרי בזבוז זמן בחדר כושר עם תוכנית עלובה וחוסר ידע, התחלתי SS.
נתחיל בזה שאני שחיף רציני,אני חושב שאני אפילו עדיין בתת משקל אבל אני עולה קילו בערך בשבוע ואוכל כמה שאפשר.
התוכנית ללא שינויים יותר מידי חוץ מהPC שאני עושה מתח כרגע(עד ללמידת הטכניקה)
בהמשך גם צילומים כמובן של כל הטכניקות
מטרות:
בעיקרון אין ממש מטרות רק לעלות במשקל ולהתחזק,אח"כ שאני אצא מזה נדבר על מטרה אמיתית 😃
נתונים
גובה: 165
משקל:48+
בן 15
משקלים להתחלה :
A
סקוואט 31 קילו
בנצ' 46 קילו
דדליפט 25~ עוד בלמידת הטכניקה אז לא התחלתי אפילו לשים פלטות
B
סקוואט 31 קילו
פרס אני רק מתחיל אז משקל שבטוח אוכל להרים(25~)
מתח(מתחיל למידת PC בקרוב) בעקרון יכול לעשות גם 20 חזרות לסט עם משקל גוף אבל זה לא רלוונטי,לשים על עצמי משקל\להשאר כרגע?
תוספים:
גיינר ISS החל מהתאריך 8.10.10
עריכות:
בחדר הכושר שלנו אין כלוב לסקוואט(לפחות בינתיים) אז ישלי ספוטר קבוע שעוזר לי עם המוט,מקווה שזה מספיק כרגע
התזונה שלי כרגע עקב המשקל הנמוך היא מסה מלוכלת,אני פשוט אוכל המון פחמימות ומשתדל לאכול חלבונים ושומנים בהתאמה מבחינת אחוזים,למרות שלפי מה שהבנתי במשקל כמו שלי עדיף לדחוס מה שבא ליד בלי חשבון.
אז זהו אשמח להמלצות\הערות\הבהרות ושיהיה לי בהצלחה 😃
אוקיי לבסוף אחרי בזבוז זמן בחדר כושר עם תוכנית עלובה וחוסר ידע, התחלתי SS.
נתחיל בזה שאני שחיף רציני,אני חושב שאני אפילו עדיין בתת משקל אבל אני עולה קילו בערך בשבוע ואוכל כמה שאפשר.
התוכנית ללא שינויים יותר מידי חוץ מהPC שאני עושה מתח כרגע(עד ללמידת הטכניקה)
בהמשך גם צילומים כמובן של כל הטכניקות
מטרות:
בעיקרון אין ממש מטרות רק לעלות במשקל ולהתחזק,אח"כ שאני אצא מזה נדבר על מטרה אמיתית 😃
נתונים
גובה: 165
משקל:48+
בן 15
משקלים להתחלה :
A
סקוואט 31 קילו
בנצ' 46 קילו
דדליפט 25~ עוד בלמידת הטכניקה אז לא התחלתי אפילו לשים פלטות
B
סקוואט 31 קילו
פרס אני רק מתחיל אז משקל שבטוח אוכל להרים(25~)
מתח(מתחיל למידת PC בקרוב) בעקרון יכול לעשות גם 20 חזרות לסט עם משקל גוף אבל זה לא רלוונטי,לשים על עצמי משקל\להשאר כרגע?
תוספים:
גיינר ISS החל מהתאריך 8.10.10
עריכות:
בחדר הכושר שלנו אין כלוב לסקוואט(לפחות בינתיים) אז ישלי ספוטר קבוע שעוזר לי עם המוט,מקווה שזה מספיק כרגע
התזונה שלי כרגע עקב המשקל הנמוך היא מסה מלוכלת,אני פשוט אוכל המון פחמימות ומשתדל לאכול חלבונים ושומנים בהתאמה מבחינת אחוזים,למרות שלפי מה שהבנתי במשקל כמו שלי עדיף לדחוס מה שבא ליד בלי חשבון.
אז זהו אשמח להמלצות\הערות\הבהרות ושיהיה לי בהצלחה 😃
נערך לאחרונה: