הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS סופר שחיף עם שחור בעיניים

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך

Glubi

משתמש קבוע
1,110
0
נק' מוניטין:
567
1,110
0
SS-שחיף עם שחור בעיניים[פציעה]

אוקיי לבסוף אחרי בזבוז זמן בחדר כושר עם תוכנית עלובה וחוסר ידע, התחלתי SS.
נתחיל בזה שאני שחיף רציני,אני חושב שאני אפילו עדיין בתת משקל אבל אני עולה קילו בערך בשבוע ואוכל כמה שאפשר.
התוכנית ללא שינויים יותר מידי חוץ מהPC שאני עושה מתח כרגע(עד ללמידת הטכניקה)
בהמשך גם צילומים כמובן של כל הטכניקות

מטרות:
בעיקרון אין ממש מטרות רק לעלות במשקל ולהתחזק,אח"כ שאני אצא מזה נדבר על מטרה אמיתית 😃

נתונים
גובה: 165
משקל:48+
בן 15

משקלים להתחלה :

A
סקוואט 31 קילו
בנצ' 46 קילו
דדליפט 25~ עוד בלמידת הטכניקה אז לא התחלתי אפילו לשים פלטות

B
סקוואט 31 קילו
פרס אני רק מתחיל אז משקל שבטוח אוכל להרים(25~)
מתח(מתחיל למידת PC בקרוב) בעקרון יכול לעשות גם 20 חזרות לסט עם משקל גוף אבל זה לא רלוונטי,לשים על עצמי משקל\להשאר כרגע?

תוספים:

גיינר ISS החל מהתאריך 8.10.10

עריכות:
בחדר הכושר שלנו אין כלוב לסקוואט(לפחות בינתיים) אז ישלי ספוטר קבוע שעוזר לי עם המוט,מקווה שזה מספיק כרגע

התזונה שלי כרגע עקב המשקל הנמוך היא מסה מלוכלת,אני פשוט אוכל המון פחמימות ומשתדל לאכול חלבונים ושומנים בהתאמה מבחינת אחוזים,למרות שלפי מה שהבנתי במשקל כמו שלי עדיף לדחוס מה שבא ליד בלי חשבון.

אז זהו אשמח להמלצות\הערות\הבהרות ושיהיה לי בהצלחה 😃

נערך לאחרונה:
תתחיל עם 3 אלף קלוריות ותעלה לאט לאט. בתוכנית הזאת הרבה אנשים עושים טעות ומתחילים לאכול ישר כמו בהמות, כשבעצם המטרה של לאכול הרבה בתוכנית הזאת היא לאפשר לגוף שלך להתאושש מהאימונים הקשים.

אם אתה מרגיש שהאימון האחרון היה קשה מאוד, תאכל יותר, אם הוא היה קל יחסית, תאכל כמו שאכלת.. הכול לפי ההרגשה.

תאכל אבל כמה שיותר חלבונים.. לפחות פי 1.5-2 משקל גוף.

הוא שוקל 48 קילו, למה בדיוק אתה חושב שהוא צריך לאכול 3000 קלוריות כרגע בשביל להתקדם?

• פותח/ת השרשור
טוב אימון שני כבר שלי (B):
הלך טוב מאוד וברמת קושי בינוני
סקוואט 5-5-5, 36 קילו, בסט הראשון היה כמה פקשושי טכניקה אבל מהר סדרתי את זה,ישליכ רגע רק בעיה אחת שאני חושב שקשורה לזה שהשלד שלי עוד קטן וחלש,שנאי מניח את המוט על הגב אני די סובל אבל מתגבר,כרגע אני אשתמש בפוסיפאד עד שיכנס לשם קצת בשר(אני צודק?),דבר שני בעייתי שאין כלוב כמו שציינתי אז זה ממש דורש צומת לב ומעצבן:suicide:

פרס 5-5-5 פעם ראשונה שלי הלך די טוב אני חושב(אמיון הבא אנסה להביא סרטון), חוץ מבעיה אחת שלפעמים אני מאבד יציבות,יש למשיהו מושג מה צריך לעשות(ניסיתי להחזיק את המוט חזק יותר וזה פתר את הבעיה פחות או יותר אבל בכל זאת)

מתח 10-8-9 אני לא ממש יודע מה לעשות במתח אז נאי פשוט נותן מה שישלי באותו רגע,ואת האמת זה מאוד קשה אחרי האימון המעייף,בכ"מ כדאי לי להתחיל להוסיף משקל בין הרגליים?

טוב אימון שני כבר שלי (B):
הלך טוב מאוד וברמת קושי בינוני
סקוואט 5-5-5, 36 קילו, בסט הראשון היה כמה פקשושי טכניקה אבל מהר סדרתי את זה,ישליכ רגע רק בעיה אחת שאני חושב שקשורה לזה שהשלד שלי עוד קטן וחלש,שנאי מניח את המוט על הגב אני די סובל אבל מתגבר,כרגע אני אשתמש בפוסיפאד עד שיכנס לשם קצת בשר(אני צודק?),דבר שני בעייתי שאין כלוב כמו שציינתי אז זה ממש דורש צומת לב ומעצבן:suicide:

פרס 5-5-5 פעם ראשונה שלי הלך די טוב אני חושב(אמיון הבא אנסה להביא סרטון), חוץ מבעיה אחת שלפעמים אני מאבד יציבות,יש למשיהו מושג מה צריך לעשות(ניסיתי להחזיק את המוט חזק יותר וזה פתר את הבעיה פחות או יותר אבל בכל זאת)

מתח 10-8-9 אני לא ממש יודע מה לעשות במתח אז נאי פשוט נותן מה שישלי באותו רגע,ואת האמת זה מאוד קשה אחרי האימון המעייף,בכ"מ כדאי לי להתחיל להוסיף משקל בין הרגליים?

בפרס פשוט תעשה שריר בבטן וברגליים. תפתח אולי גם קצת פיסוק, אם אתה מרגיש שיש צורך בכך.
ההמלצה של ריפ היא להגיע ל-15 חזרות על משקל הגוף. רבים מאוד חולקים ולא מבינים את ההמלצה הזו (ואני ביניהם). אתה יכול לשלב. נניח בשבוע שיש לך שני אימוני B - אחד לעשות עם תוספת משקל לחמישיות ובשני משקל גוף למקסימום ומשקל גוף בשבוע שיש בו אימון B אחד. וזה עד שתגיע ל-15 חזרות (מספיק סט אחד של 15, רבים חושבים בטעות שצריך 3 סטים של 15) ואז תעבור אך ורק לתוספת משקל לחמישיות.

קודם מתחיל מלסדר את הטכניקה שלך. אם המוט נפל ישר על הגבה שלך זה אומר שאתה לוחץ לא נכון.
בנוסף גם אתה רק באימון שלישי שלך וכבר מגיע לכשל, זה לא אמור להיות ככה.
תבדוק מה הרופא אומר על אימונים, שלא יפתחו לך התפרים (שאני מניח שיש לך?) ותתחיל לעבוד יותר נכון.

• פותח/ת השרשור
עבדתי טוב תאמין לי,לחיצה עד הפתמות,90 מעלות,להוציא את החזה וכו.
אבל הגעתי לכשל בחמישי אחרי חזרה עם טכניקה לקויה ועוד בלי שהיה מישהו שיעזור לי אז אני לא רואה שום סיבה למה זה אפילו לא יכל ליפול לי על הבטן.
בכ"מ אני לא חושב שמישהו יתן לי לעבוד שם עכשיו אחרי זה,שני סנטימטר למטה והייתי עכשיו עיוור=\

• פותח/ת השרשור
טוב הינה המשכתי את התוכנית שלי אחרי הפציעה הלא נעימה 😃
רמת קושי בינוני אפשר לומר אפילו פחות,הרמתי קצת פחות משקל לחזרה על טכניקה
סקוואט 5-5-5, 42 קילו, הלך טוב מאוד וקל,יש בעיה אחת שאני לא טובח שהיא נכונה,אמרו לי שבירידה אני לא ממש יציב,
נפוץ? יש פתרון?

בנץ' 5-5-5 42 קילו,לקחתי משקל נמוך כיד לחזור על הטכניקה,הלך טוב מאוד טכניקה מעולה לדעתי

דדליפט 42 קילו, פעם שנייה שאני עושה עם הקפדה של חבר שלי והכל,עשינו טוב מאוד לדעתי,והרגשנו טפיה את הגב התחתון או בקירוב בסוף,זה בסדר נכון?

• פותח/ת השרשור
עוד אימון,רמה קושי כבר קשה,יש כמה בעיות
סקוואט 5-5-5, 47 קילו, הלך די טוב,כאילו הרמתי את עצמי חח
ד"א בקרוב מעלה סירטון:)

פרס 5-4-5 20 קילו,קשה מאוד,משום מה התרגיל הזה ממש קשה,אני מתקשה אפילו לעלות את המוט מהמתקן של הבנצ' למעלה ומאבד יציבות(אפילו לפעמים כמעט נופל!),מה עושים:(

מתח 10-10-10 ניסיתי לבדוק כמה אני מסוגל והלך טוב,יכול להיות פעם הבאה אני כבר הוסיף משקל:)

בכ"מ אשמח לפתרון בעיות שלי כי אני בקרוב אתקע,אני חושב שהכל מסתכם באוכל אך אשמח לעזרה או כיוונון,אני ממש לא ורצה להפצע שוב 😛

• פותח/ת השרשור
אימון מעצבן.
סקוואט 47 קילו עשיתי שני סטים בסדר וסט אחרון הורדתי משקל כדי לבדוק את הלואו באר,באתי לזה כבר די חלש אז היה קשה,ופעם אחת המוט כמעט נפל לי אחורה(LB),מישהו יודע למה?
ד"א בקרוב מעלה סירטון
smile.gif

בנץ 5-5-5 47 קילו שוב באתי דיי עייף אז נתתי מה שישלי והלך טוב

דדליפט 5 47 קילו הלך טוב לא היו בעיות.

בקיצור הסקוואט אצלי הוא הדבר היכ בעייתי כנראה בגלל שאין קייג',באסה.

גם לי אין קייג',למזלי יש ליצנות בחדכ והם קנו מכשיר בנצ' לחזה עליון ובו אני עושה את הסקוואט.אין מה לעשות,אסור לוותר על זה בכל מקרה.
כל הכבוד עלה יוזמה של התחלת הSS ,תוכינת מעולה
תאכל כמו פריק,ותישן טוב
הפרס זה תרגיל קשה,כל קילו אתה מרגיש כמו טון,בכל מקרה,אל תוותר,יש לך את זה
אני אמשיך לעקוב

בלי סרטונים אי אפשר להגיב על טכניקה..
זה לא עוזר שתגיד איך הרגשת(אם עשית כמו שצריך)
כי כמעט כולם חושבים שהם עושים טוב ורואים שזה לא נכון בסרטונים

• פותח/ת השרשור
סקוואט 5-5-5, 45~ קילו, הורדתי קצת משקל לנסות לשפר את ההיפ דרייב והמרפקים(לאחיזה),הרגיש סףו סוף נוח ועכשיו אפשר להתחיל להעמיס כמו שצריך:)
הסרטון קצת מתעקב כי הפלאפון שלי דפוק ולא יוכל להעביר את הסרטןו למחשב

פרס 5-5-5 20 קילו,תיקנתי את הטכניקה,מסתבר שנשענתי אחורה עם הגב בעלייה ולכן איבדתי יציבות(איזה טעות חח)

מתח 10-12-10 בסט הראשון היתיי צרךי לעשות גם 12 אלב בסך הכל היה קשה ומספק.

משימות להבא:
1.להביא סרטונים נורמאלים
2.לטפל בפרס

• פותח/ת השרשור
פספסתי אימון השבוע כי היה איזה אירוע גם לחבר שלי בקיצור היה בלאגן ולא יכולנו להתאמן אז השבוע הזה היה רק שני אימונים.

סקוואט 47 קילו 5-5-5 היה קשה מאוד אבל הצלחתי:)

בנץ 5-5-5 47 קילו ממש מבאס אני לא מצליח לעבור את המשקל הזה,בסט האחרון אני בקושי מצליח לסיים עם חזרה חמישית כשל אפשר לאמר

דדליפט 5 52 קילו הלך טוב אלב ישלי שאלה: אמור להיות בסוף הסט לחץ בגב התחתון נכון?

ד"א לגבי הסירטונים ישלנו עכישו דרך נורמאלית לצלם,בעזרת השם אם חבר שלי לא ישכח נצלם אימון הבא.

למה אתה תקוע על 47 כבר 4 אימונים? אתה לא אוכל?

• פותח/ת השרשור
למה אתה תקוע על 47 כבר 4 אימונים? אתה לא אוכל?
שני אימונים הראשוןנים לא עשית טוב בכלל אתה לא רוצה לדעת(בעיקר בעיה לש היפ דרייב ושבירת מקביל)
ואימון קודם פספספתי בגלל חבר שלי וכמו שזה נראה זה אפילו השפיע עליי...
אתה חושב שפספוס של אימון הוא מינורי והסיבה היא שלא אכלתי?

• פותח/ת השרשור
סקוואט 5-5-5, 52 קילו, קשה מאוד בעליות של החזורת האחרונות,אני מדבר על זה שהכל נהיה מטושטש לכמה שניות,אבל נראלי שזה אמור להיות ככה:)

פרס 5-5-5 22 קילו,מתקדם טוב ויש גם סירטון.

מתח עשיתי סט אחד של 15 חזרה אחרונה נעזרתי קצת ברגליים אבל זאת גם ככה פעם אחרונה(פעם הבאה חתירה)

בכל מקרה ישלי רק סירטון של הפרס עקב בעיה בצילום של הסקוואט,ננסה פעם אחרת:)

---------- התגובה התווספה ב 23:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:02 ----------

בכ"מ הינה הסירטון של הפרס,קצת התפקשש אבל שיהיה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
סקוואט 55 קילו 5-5-5 סוף סוף מתחיל להתקדם

בנץ 5-5-4 47 קילו כוס עמק התרגיל הזה מתחיל לעצבן אני לא מצליח לעלות במשקלים,כבר מהחזרה הראשונה הוא קשה,לאכול עוד?

דדליפט 5 62 קילו הלך טוב חוץ מזה שחזרה האחרונה אני חושב שהתעגל לי הגב =\

ד"א קניתי עוד טונות ככה שכמות החלבון היומית שלי תגדל בעוד 30 גרם:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית