הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעייה בכף רגל בסקוואט

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
אז ככה.. כשאני עושה סקוואט כדי ממש להתיישב אחורה אני חייב לנתק את העקב מהרצפה אם אני לא עושה את זה אני פשוט נופל אחורה..

אני שובר מקביל מנסה לשמור על חזה מורם אבל בירידה כדי להתיישב אחורה אני שם לב שאני מנתק את העקב מהרצפה ויוצא מצב שכל העומס הוא על קצות האצבעות והחלק הקדמי של כף הרגל..
מה עושים כדי לסדר את זה?
ניסיתי פעם אחת להתיישב אחורה עם כף רגל ממש על הרצפה וזה לא נגמר טוב בוא נגיד ככה..

תודה.

אם אתה מדבר על 0:42 אני יכול להשאר בתנוחה הזאת אבל כל הזמן אומרים לי שהגב שלי אופקי מדי לרצפה והחזה קורס..

ודרך אגב כן יש לי את הבעיה עם ההתיישבות אחורה ואני לא יודע מה לעשות עם זה כבר..
בעבר ראיתי שרן הזכיר פה שימוש בבוקס סקוואט כדי ללמד אנשים לשבת אחורה, אני מעדיף לא להכנס לנושאים שאני לא בטוח בהם, אבל תנסה לחקור את הסיפור.

• פותח/ת השרשור
כן הוא שלח לי את הסרטון הזה..
אני עדדיין מתקשה עם הישיבה שם אחורה.. כי אין לי גם כסא כל כך נמוך..
בקיצור אני ימשיך לעבוד על הטכניקה.. לא תיארתי לעצמי שסקוואט יכול להיות כל כך מייאש..

---------- התגובה התווספה ב 21:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:17 ----------

אני פשוט מתחיל להתייאש..
אני מנסה עכשיו בבית על שרפרף כזה בלי משקל (על שרפרף מוגבה כזה..)
ברגע שאני מתחיל התיישב אחורה ולהטות טיפה גב קדימה אני פשוט קורס אחורה אני חייב להחזיק במשהו מקדימה כדי להשאר במצב הנכון..
אני מנסה להתרומם טיפה מעל השרפרף במצב שאני אמור להיות בו ואני תוך שנייה נופל חזרה..

• פותח/ת השרשור
יש לי שאלה..
אני מנסה לעשות עכשיו סתם בבית מין סקוואטים בלי משקל..
אני שם לב שכאשר אני עומד רחב יותר מרוחב הכתפיים אני כן מצליח להתיישב אחורה.. ברגע שאני עומד ברוחב הכתפיים אני פשוט נופל אחורה..
זה כל כך נורא אם אני עומד יותר רחב מרוחב הכתפיים?

אתה אמור לעמוד טיפה יותר מרוחב כתפיים, אבל גם טיפה יותר מזה זה לא רע.
רק תבדוק שהברכיים שלך לא קורסות פנימה ושאתה מסוגל להחזיק אותן בחוץ כמו שצריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית