עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה שתאכל ב4 בבוקר מה אתה חולה מין?
מה הבעיה לשמור על אותו עיקרון גם בסופ"ש?
אחי לא מתאים אתה עוד חצי שנה משתחרר וככה טוחן...
אתה רל"ש?
לאדע אני לא מסוגל לאכול כשאני חוזר מיציאה, בד"כ אני גמור מעייפות ומאלכוהול :\
ואתה אוכל ארוחת שישי ב11 בלילה? תאכל איזה 500 קלוריות ב6, ארוחת שישי גדולה ב7 עם המשפחה ואז באיזה 10 עוד איזה שייק של 1000 קלוריות ותצא ב11-12
זה לא ככה איתו, מניסיון עבר זה אחד שאתה מסכם איתו מראש מה יהיה ועוקץ גם לפני (כל עוד אני לא מזדיין ונוסע לקסטינה איתו, משם זה כבר שואה)אז אתה רק חושב שאתה תהיה 9 שעות בצבא... תהיה מוכן מראש לצאת גם ב7 בשקט. זה תפקיד טחינה יותר מידי אחריות ואיכס. מי המפקד שלך מה התפקיד שלו?
אז מה אתה רוצה שאני אגיד לך? או שתאכל מה שבא לך או שתיצמד לIF..
לא נו, זה שונה אצלו, תסמוך עליי. אני מכיר אנשים שהיו אצלו רל"שים והכל וזה בסדר הוא נכנס לישיבה שנגמרת אחרי 5? אני הולך. הוא עובד והגיע שעה 5? אני הולך...אתה לא רעב במהלך היום?
ואני אומר לך שבדוק אתה תצא בימים מסויימים ב7, מה אתה חושב שאם יש לו איזה ישיבה או לו"ז או משהו בסיגנון אתה לא נשאר? או שאתה צריך להישאר להכין בשבילו דברים.. שמע לי אל תהיה תמים.
אני רואה את הרל"ש אצלנו וואלה מסכן.. למרות שתכלאס רל"שים בד"כ מקומבנים רצח, זה תפקיד אחלה אם אין לך לחץ בית.
ראיתי רל"שים נשארים גם עד 11 בלילה, זה עסק שונה כאן אחרת לא הייתי קופץ על ההזדמנות 🥰אומנם אני צעיר מת, אבל ביחס לכמה שאני בצבא אני מוכן להתערב שאני יודע וראיתי הרבה יותר מכאלה שהם סמ"ר.. אתה תמים :🙁
כן תקליט זה לעבור חצי ואז יענו הופכים צדהקטע של התקליט יעני כשאני אעבור חצי?
ולא ענית לי מה התפקיד שלו..