הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Intermittent fasting

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך
אה ואני חוזר מאוחר כי החלפתי תפקיד, קצת נשבר הזין וצריך לשבור שיגרה (גם התחלף מפקד ואני לא בטוח שאני רוצה להיות עם החדש אז זרמתי עם ההחלפה של התפקיד, יהיה לי שעות רגילות 9 שעות ביום ככה)

זאת הסיבה גם שהתחלתי עם ה IF

בעיקרון IF עושים למשך תקופה X ואז היתרונות שלה עולים, אם עושים יום כן יום לא 4 כן 3 לא זה פשוט לא יהיה זה.

אז מה עושים בסופ"ש?

ממשיכים כרגיל ב IF, בוא נגיד שיום אחד מתוך 7 בשבוע לא יהרוג אותך כן, אבל אם תתחיל לעשות 5-2 או 4-3 זה כבר פחות יעיל.

אני לא יודע מה לעשות 😣
דווקא באמצע השבוע זה מתאים פי 8 על הסופ"ש, מצחיק זאת השיטה היחידה שזה ככה

אם אני עושה בשישי ושבת 2 ארוחות ( כשאני קם ולפני השינה) זה תופס? נניח 12 בצהריים ולפני שאני הולך לישון? (ב4-5 בלילה בשישי ובשבת 11 בערב ככה?)
נניח בשישי:
ארוחה ב12, ארוחה ב4 בבוקר
שבת:
ארוחה ב 12 ואוכל שוב מ9 עד 11?

למה שתאכל ב4 בבוקר מה אתה חולה מין?

מה הבעיה לשמור על אותו עיקרון גם בסופ"ש?

אחי לא מתאים אתה עוד חצי שנה משתחרר וככה טוחן...

למה שתאכל ב4 בבוקר מה אתה חולה מין?

מה הבעיה לשמור על אותו עיקרון גם בסופ"ש?

אחי לא מתאים אתה עוד חצי שנה משתחרר וככה טוחן...

כי אני בטח אהיה רעב כשאני אחזור 😉 תמיד אני ככה (בלנדר 👑)
הבעייה זה שאני בדר"כ אוכל עם המשפחה ארוחת ערב בשישי בערב ואז אני צריך לדחוף את כל האוכל ולצאת עם בטן מפוצצת... זה לא כיף

ואללה אני בטוח שאני אסתדר סה"כ בתפקיד החדש המפקד שלי גבר, שבוע הבא אני אשב איתו לדיבור (סא"ל)

אתה רל"ש?

לאדע אני לא מסוגל לאכול כשאני חוזר מיציאה, בד"כ אני גמור מעייפות ומאלכוהול :\
ואתה אוכל ארוחת שישי ב11 בלילה? תאכל איזה 500 קלוריות ב6, ארוחת שישי גדולה ב7 עם המשפחה ואז באיזה 10 עוד איזה שייק של 1000 קלוריות ותצא ב11-12

אתה רל"ש?

לאדע אני לא מסוגל לאכול כשאני חוזר מיציאה, בד"כ אני גמור מעייפות ומאלכוהול :\
ואתה אוכל ארוחת שישי ב11 בלילה? תאכל איזה 500 קלוריות ב6, ארוחת שישי גדולה ב7 עם המשפחה ואז באיזה 10 עוד איזה שייק של 1000 קלוריות ותצא ב11-12

מעכשיו כן

אני תמיד רעב כשאני חוזר אם לא שתיתי עד אובדן הכרה וזה לא קורה (וגם לא קרה בערך מכיתה ט')
הבעייה היא אם אני אוכל כ"כ הרבה בזמן קצר נהיית לי בטן והרגשה חרא ואז באסה לצאת 😵

אז אתה רק חושב שאתה תהיה 9 שעות בצבא... תהיה מוכן מראש לצאת גם ב7 בשקט. זה תפקיד טחינה יותר מידי אחריות ואיכס. מי המפקד שלך מה התפקיד שלו?

אז מה אתה רוצה שאני אגיד לך? או שתאכל מה שבא לך או שתיצמד לIF..

אז אתה רק חושב שאתה תהיה 9 שעות בצבא... תהיה מוכן מראש לצאת גם ב7 בשקט. זה תפקיד טחינה יותר מידי אחריות ואיכס. מי המפקד שלך מה התפקיד שלו?

אז מה אתה רוצה שאני אגיד לך? או שתאכל מה שבא לך או שתיצמד לIF..
זה לא ככה איתו, מניסיון עבר זה אחד שאתה מסכם איתו מראש מה יהיה ועוקץ גם לפני (כל עוד אני לא מזדיין ונוסע לקסטינה איתו, משם זה כבר שואה)

לא יודע קיבינימט, אני בסוף עוד אחזור לאכול בצבא או להכין סנביץ' :bad:

אתה לא רעב במהלך היום?

ואני אומר לך שבדוק אתה תצא בימים מסויימים ב7, מה אתה חושב שאם יש לו איזה ישיבה או לו"ז או משהו בסיגנון אתה לא נשאר? או שאתה צריך להישאר להכין בשבילו דברים.. שמע לי אל תהיה תמים.
אני רואה את הרל"ש אצלנו וואלה מסכן.. למרות שתכלאס רל"שים בד"כ מקומבנים רצח, זה תפקיד אחלה אם אין לך לחץ בית.

אתה לא רעב במהלך היום?

ואני אומר לך שבדוק אתה תצא בימים מסויימים ב7, מה אתה חושב שאם יש לו איזה ישיבה או לו"ז או משהו בסיגנון אתה לא נשאר? או שאתה צריך להישאר להכין בשבילו דברים.. שמע לי אל תהיה תמים.
אני רואה את הרל"ש אצלנו וואלה מסכן.. למרות שתכלאס רל"שים בד"כ מקומבנים רצח, זה תפקיד אחלה אם אין לך לחץ בית.
לא נו, זה שונה אצלו, תסמוך עליי. אני מכיר אנשים שהיו אצלו רל"שים והכל וזה בסדר הוא נכנס לישיבה שנגמרת אחרי 5? אני הולך. הוא עובד והגיע שעה 5? אני הולך...
זה ממש לא להשאר אחרי 😃

ואללה אתמול והיום נהייתי רעב בשעה 1, אחרי זה הפסיק לי עד 4 ואז נהייתי רעב פצצות בערך ב5 שוב וחזרתי הביתה פירקתי את הארוחה הראשונה תוך 10 דקות, לא חשבתי שאני מסוגל ככה...

קיצר עזוב תתפקיד אני אסתדר וזה עדיף על מה שהיה אמור להיות אם לא הייתי מחליף (קסטינה קסטינה קסטינה קסטינה קסטינה ועוד קסטינה) אני גם מאמין שאני אגיע איתו לסידור שאני יוצא פעם-פעמיים בשבוע מוקדם ל"עבודה" (הוא חתם לי על אישור עבודה הוא יודע שאני צריך לצאת לעבוד גם אם הוא הספיק לשכוח אני אזכיר לו)

אומנם אני צעיר מת, אבל ביחס לכמה שאני בצבא אני מוכן להתערב שאני יודע וראיתי הרבה יותר מכאלה שהם סמ"ר.. אתה תמים :🙁

אומנם אני צעיר מת, אבל ביחס לכמה שאני בצבא אני מוכן להתערב שאני יודע וראיתי הרבה יותר מכאלה שהם סמ"ר.. אתה תמים :🙁
ראיתי רל"שים נשארים גם עד 11 בלילה, זה עסק שונה כאן אחרת לא הייתי קופץ על ההזדמנות 🥰

ואללה עוד מעט אתה הופך תקליט?

הקטע של התקליט יעני כשאני אעבור חצי?

ולא ענית לי מה התפקיד שלו..

הקטע של התקליט יעני כשאני אעבור חצי?

ולא ענית לי מה התפקיד שלו..
כן תקליט זה לעבור חצי ואז יענו הופכים צד

לא ראיתי ששאלת, רע"ן כשירויות מקתמ"ר תחפש את השם שלי במייל הצבאי אני בטוח שלא תמצא יותר מדי עם שם פרטי כמו שלי 😆

אגב שלח לי הודעה פרטית מה אתה עושה בצבא ואיפה משרת אני לא זוכר אם אמרת לי או לא

אם אני מפסיק עם הIF בסופשים וממשיך עם זה באמצע השבוע בעצם לא עשיתי כלום ועדיף לאכול רגיל מתי שיוצא וזהו?

עשית משהו אבל זה לא כמו שתמשיך את זה לאורך זמן, אם אתה עושה את זה מבחינת נוחות פשוט תמשיך לעשות את זה

Back
למעלה תחתית