הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מדרסים באימון והפרש בין אימונים

• פותח/ת השרשור Massa
  • פורסם בתאריך

Massa

משתמש מתחיל
225
0
נק' מוניטין:
180
225
0
1. זה בסדר לשים מדרסים באימונים? כי פעם אחת שבאתי עם אול סטאר בלי מדרסים ופעם אחת עם הרגשתי קתצ הבדל בשווי משקל וכל זה בסקוואט מה אתם חושבים?

2. אני יודע שצריך לנוח 48 שעות בין אימון לאימון בSS, אבל נוצר מצב שאני מתאמן ביום ראשון אחרי צהריים (5-6) והאימון הבא הוא יום שלישי בבוקר משהו כמו 10-11 בבוקר לפני ביהס.. זה בסדר? (אין 48 שעות הפרש)

• פותח/ת השרשור
זה לא עניין של נכנסו הם נכנסים (קצת כואב אבל לא נורא) זה עניין האם מדרסים פוגעים בשיוי המשקל והאיזון בסקוואט.. כי כף הרכב דורכת עליהם במקום לדרוס בסוליה ישרה של האול סטאר במדרס יש שיפוע כזה

ב-48 שעות הכוונה היא ליום מנוחה שלם לפחות בין 2 ימי אימונים. ז"א שאם אתה מתאמן בראשון, אתה לא מתאמן בשני, ואתה יכול להתאמן בשלישי. הפרש השעות עצמו לא קריטי.

המטרה של המדרסים זה לשפר את היציבה שלך, לא לגרוע ממנה ולכן אין שום בעיה ואם אתה צריך מדרסים אז מומלץ

אפשר גם להזמין מדרסים דקים במחיר גבוה יותר , כאלה שיכנסו לאולסטאר וגם לא יכאב

גם אני באתי לשאול את אותה שאלה בנוגע למדרסים.
מצטער שאני נדחץ קצת לנושא שפתחת,
אבל האם זה שיש משקל גבוהה על המדרסים יכול להרוס אותם?
לדומא משקל עצמי שלי זה 73 +70 סקוואט = 140 קילו העומס הזה לא יכול לגרום לשינוי צורת המדרסים?

המדרסים אצלי זה מדרסים יקרים ב 1100 בייצור אישי עשויים מריפוד כלשהוא ובתחתית קרבון.

גם אני באתי לשאול את אותה שאלה בנוגע למדרסים.
מצטער שאני נדחץ קצת לנושא שפתחת,
אבל האם זה שיש משקל גבוהה על המדרסים יכול להרוס אותם?
לדומא משקל עצמי שלי זה 73 +70 סקוואט = 140 קילו העומס הזה לא יכול לגרום לשינוי צורת המדרסים?

המדרסים אצלי זה מדרסים יקרים ב 1100 בייצור אישי עשויים מריפוד כלשהוא ובתחתית קרבון.

גם המדרסים שלי יקרים ולמרות סקווטים כבדים הם החזיקו את העומס ללא בעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית