הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון המולטי ויטמין הטוב ביותר

pro_athlete

משתמש מתחיל
82
0
נק' מוניטין:
0
82
0
איזה מולטי הטוב ביותר בעולם לדעתכם?
ANIMAL PAK,OPTI MEN;GNC MEGA MEN,SOLGAR VM-2000.ORANGE TRIED ,TWINLAB DUAL TABS

אשמח לשמוע חוות דעת

OPTIMAN
NSI DAILY
פלוס מגנזיום ויטמין סי אבץ

היה איזה מולטי שאני לא זוכר את שמו
180 כדורים ל20 דולר
כדור אחד ביום אתה מסודר במידה ואתה מוסיף גם ויטמין D C אבץ ומגנזיום
יוצא זול אש

NSI ONCE DAILY הכי טוב מבחינת מספרים. אבל יקר מאוד. לדעתי הכי שווה לקנות טווינלאב.

מה יקר בו? יוצא 33 סנט ליום
בהתחשב בזה שיש לו ויטמין D 2000IU וצריך לקחת רק כדור אחד ביום הוא משתלם יותר מאופטימן שבאותו המחיר מכיל 180 כדורים אבל נדרש לקחת 3 = מספיק ל 60 יום (אותו דבר)

האופטימן והמולטי של NSI יקרים כי יש בהם את כל התוספים הטרנדיים (מיצוי של כל מיני ירקות וצמחים). האם זה שווה כסף? לא יודע להגיד.
אני אוהב את המולטי של NSI כי יש בו מספיק ויטמין D וכי הכמויות של הויטמינים האחרים מספקים אבל לא מטורפים (אין שום סיבה טובה להפציץ ב- Mega dose). בנוסף זה מגיע בקפסולה ולא כדור בונזו.
המולטי של twinlab נראה סבבה והוא מאוד זול. אם מוסיפים לו ויטמין D נוסף (כלום כסף) זה אופציה לא רעה. אפשר לקנות גם וגם ולקחת אותו ואת ה- NSI לסירוגין.

מה יקר בו? יוצא 33 סנט ליום
בהתחשב בזה שיש לו ויטמין D 2000IU וצריך לקחת רק כדור אחד ביום הוא משתלם יותר מאופטימן שבאותו המחיר מכיל 180 כדורים אבל נדרש לקחת 3 = מספיק ל 60 יום (אותו דבר)
מה יקר בו? הוא עולה כמו זהב.
תיקח את זה ותוסיף טיפת ויטמין D ויוצא לך הרבה יותר זול:
http://www.vitacost.com/Twinlab-Daily-One
אז לא תקח Q10. ביג דיל.
מה גם שאתה תמיד אומר שNSI חשודים. twinlab חברה קצת יותר "מוכרת". (לא שמוכרת אומר אמינות אבל בכל זאת).

נערך לאחרונה:
הסטאק היומי האישי שלי נראה כך:

3 כדורים מולטי ויטמין OPTI MEN
2 כדורים של מגנזיום+ויטמין בי 6(200 מ"ג+8 מ"ג)
2 כדורי אבץ
1 כדור ויטמין סי 500 מ"ג
1 כדור סידן 600 מ"ג
1 כדור ויטמין די 150 יחב"ל

150 יחב"ל+300 חב"ל מהמולטי, מספיק על סמך בדיקות הדם שלי.

זה פשוט כמות די זניחה. אם בא לך תיקח אבל לטובת הפשטות (כמה שפחות כדורים) הייתי מוותר. איפה בכלל משיגים כדורים של 150 יחידות?

אז סבבה.
500 יחידות זו כמות. היא סבירה אם יש לך רמות סבירות של ויטמין די בבדיקת דם. אם לא, אז היא לא סבירה.

יש לי רמות תקינות של ויטמין D ובנוסף לזה אני צורך 600 מג סידן ממקור חיצוני+ 600-1000 מג מתזונה.

מה יקר בו? הוא עולה כמו זהב.
תיקח את זה ותוסיף טיפת ויטמין D ויוצא לך הרבה יותר זול:
http://www.vitacost.com/Twinlab-Daily-One
אז לא תקח Q10. ביג דיל.
מה גם שאתה תמיד אומר שNSI חשודים. twinlab חברה קצת יותר "מוכרת". (לא שמוכרת אומר אמינות אבל בכל זאת).
לא יודע 20 דולר בחודשיים לא יעשו אותי יותר עני, אני מעדיף לשלם אפילו יותר מאשר לבלוע עוד כדור של ויטמין D בנפרד (או כמה וטיפות או כל דבר נוזלי אני לא מתקרב אליו)

לא יודע 20 דולר בחודשיים לא יעשו אותי יותר עני, אני מעדיף לשלם אפילו יותר מאשר לבלוע עוד כדור של ויטמין D בנפרד (או כמה וטיפות או כל דבר נוזלי אני לא מתקרב אליו)
מי היה מאמין שתגיד דבר כזה על מוצר של NSI 😃

למה?
הוא שואל לפי דעתנו

ודעתי היא שאין דבר כזה מולטי הכי טוב בעולם.
בשביל שתהיה לשאלה כזאת משמעות צריך להגדיר טוב עבור מי...
למשל: הכי טוב עבור מי שרמות הסידן אצלו מספיקות (למצבו, גילו וכו וכו) אבל נניח סובל מחוסר
של ויטמין D.
(וגם זה כנראה יהיה פשטני מידי. לדוגמא, צריך להוסיף פרמטר מחיר ועוד ועוד)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית