הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי ברכיים

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
לפעמים באים לי כאבי ברכיים בפתאומיות שאני פתאום עולה מדרגה ואני מרגיש כאב כזה אבל לא משהו כואב בצורה מטורפת,פשוט כאב ובנוסף לכך,יש מקרים שאני יושב ומתנדנד כזה עם הכסא ואני שם את הידיים על הברכיים ומרגיש כזה מן כזה חיכוך בתוך הברך..
זה רציני? להפסיק את הסקוואטים כרגע?

זה פורום "אימונים כללי". סיכוי טוב מאוד שיעזרו לך עם טכניקה בסקוואט, סיכוי סביר עם כאבים תוך כדי הסקוואט, וסיכוי קטן מאוד (אני מקווה) שמישהו כאן יתיימר לשחק תפקיד של אורטופד

• פותח/ת השרשור
זה הפורום שמצאתי לנכון לכתוב לפתוח בו אשכול מסוג כזה מכיוון שאין פורום פציעות-ספורט(סגרו אותו?)ואת הבדיקה אצל האורטופד אני אעשה בטוח אבל יש פה כמה אנשים שיש להם ידע-רחב ואולי הם יוכלו לעזור לי קצת,כמובן שלכל תגובה אני אהיה סקפטי אבל בכל-זאת..

כאבים פה ושם זה בדרך כלל לא רציני. אם זה כאב מתמשך, אז כדאי להתחיל בבדיקת הטכניקה שלך.

• פותח/ת השרשור
שכחתי להזכיר שבזמן ריצה +- 2-3 דק' אחרי תחילת הריצה הברכיים שלי מתחילות לכאוב

יש לי שאלה שגם קשורה, שמתי לב שאני לא הולך כמו כל האנשים אלא ללא הטיית כפות רגליים לצדדים, ואני חושב שברך ימין מתחילה להישחק לי אם היא לא נשחקה כבר... אולי אני צריך בסקוואט לא להטות כפות רגליים, כמו בדדליפט, עכשיו נראלי שאני אפסיק קצת עם הסקוואט כי אני מפחד...

ואל תענו לי, תעשה כמו שריפטו אומר, תענו ליפי ההיגיון הפשוט...

תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית