הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Krembo PC form check

קרמבו

משתמש משקיע
2,011
10
נק' מוניטין:
25,622
2,011
10

בעיה שהרגשתי בזמן הסט, חלק מהחזרות אני תופס את המוט על עצם הבריח ולא על הכתפיים.

וכשאני מסתכל על הסרטון אני רואה שאני איטי בצורה מחרידה, פשוט אין לי עדיין ביטחון בשביל לעשות יותר מהר..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן, חסר לך קצת מהירות. תן קפיצה אגרסיבית כדי להתיישר עד הסוף. אתה גם מסובב את המרפקים די בצורה די איטית. אתה משתמש בהוק גריפ?

בחזרות שאתה תופס את המוט על עצם הבריח כנראה שאתה לא מרים את המרפקים מספיק גבוה ומספיק מהר.

לגבי הסט-אפ שלך הגב התחתון שלך עגול/ אגן לא מסובב מספיק לפנים. לפי מה שאני זוכר גם בסרטון הקודם שלך זה היה ככה. דווקא זה לא דבר שמסובך לתקן . הייתי מרחיב קצת את הפיסוק ומוציא קצת ברכיים -וזה אמור להסתדר.

הרבה יותר טוב מהפעם הקודמת שהעלת
חסר קצת מהירות ב triple extension תנסה ממש לקפוץ בתנוע המתפרצת ומהירה

בסטרט אתה חייב להחזיק גב ולהיות מעל המוט.
כשאתה מרים מהריצפה אתה חייב קודם להרים עם הרגליים ולא עם הגב.
הגב רק לפני המכה צריך להיות ישר אתה נותן אתה המכה מוקדם מידיי אתה צריך להיות עם הגב אנכי לריצפה. הבירכיים טיפה כפופות ואז לתת קפיצה ולמשוך מהטרפז ולעלות על קצות האצבעות, המוט יעוף למעלה ואתה צריך להפוך לאחיזה של פרוונט סקווט.
אתה צריך להפוך מהר אחרת המוט יפול לך על עצם הבריך ויעשה לך סגול.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן, חסר לך קצת מהירות. תן קפיצה אגרסיבית כדי להתיישר עד הסוף. אתה גם מסובב את המרפקים די בצורה די איטית. אתה משתמש בהוק גריפ?

אני יודע, אני מנסה להתרכז בהרבה דברים שמאטים אותי, עוד אין לי בטחון בשביל לנסות להעיף את זה יותר גבוה, גם המשקל יחסית קל לי, במשקלים גבוהים יותר אני יותר מתפרץ, הוק גריפ אני לא עושה כרגע כי אני זה פשוט יותר מדי דברים להתרכז בהם בשבילי כרגע... מרפקים אתה צודק איטי מדי...
😣

בחזרות שאתה תופס את המוט על עצם הבריח כנראה שאתה לא מרים את המרפקים מספיק גבוה ומספיק מהר.
כן... משהו בזה לא מסתדר לי

לגבי הסט-אפ שלך הגב התחתון שלך עגול/ אגן לא מסובב מספיק לפנים. לפי מה שאני זוכר גם בסרטון הקודם שלך זה היה ככה. דווקא זה לא דבר שמסובך לתקן . הייתי מרחיב קצת את הפיסוק ומוציא קצת ברכיים -וזה אמור להסתדר.

כן יש לי את הבעיה הזאת, נדמה לי שזה מחוסר גמישות, הסרטון הקודם היה הרבה יותר גרוע..

אולי אתה צריך שהחשפן השכונתי יעמוד לידך וישאל אותך אם זה חגורת בטן או גב.

פשש... השמועה מתפרשת מהר...🙄

הרבה יותר טוב מהפעם הקודמת שהעלת
חסר קצת מהירות ב triple extension תנסה ממש לקפוץ בתנוע המתפרצת ומהירה

כן אני שמן ואיטי כרגע..

תודה על המאמר.
אבל יש לי בעיה שיותר מדי מידע מבלבל אותי בהרמה כי זה יותר מדי דברים להתרכז בהם, אני די משתדל להתרכז בקפיצה + שראגס והמרפקים...

הגב רק לפני המכה צריך להיות ישר אתה נותן אתה המכה מוקדם מידיי אתה צריך להיות עם הגב אנכי לריצפה. הבירכיים טיפה כפופות ואז לתת קפיצה ולמשוך מהטרפז ולעלות על קצות האצבעות, המוט יעוף למעלה ואתה צריך להפוך לאחיזה של פרוונט סקווט.

לא הבנתי מה הכוונה ל"מכה"?.. מהסברים שראיתי צריך לחכות שהמוט יגיע לבערך חצי מגובה הירך ואז לקפוץ.. (לזה התכוונת?)..
בקשר למרפקים כן אני אנסה לסדר את זה, עדיין קשה לי

תודה לכולם..*

אין דבר כזה להרים עם הגב. הגב עושה תפקיד אחד באימונים, והוא להחזיק את עמוד השדרה בפשיטה, כך שהוא לא מרים שום דבר.
אני לא יודע למה אתה קורא לזה מכה, אבל אין שום מכה, יש קפיצה, והגב לא צריך להיות לגמרי מאונך לרצפה.

אני יודע, אני מנסה להתרכז בהרבה דברים שמאטים אותי, עוד אין לי בטחון בשביל לנסות להעיף את זה יותר גבוה, גם המשקל יחסית קל לי, במשקלים גבוהים יותר אני יותר מתפרץ, הוק גריפ אני לא עושה כרגע כי אני זה פשוט יותר מדי דברים להתרכז בהם בשבילי כרגע... מרפקים אתה צודק איטי מדי...
😣

תתרכז בדברים העיקריים: קפיצה, ותפיסה. ברגע שקפצת, אתה צריך לשלוח את המרפקים קדימה מהר, והוק גריפ יעזור לך לעשות את זה יותר מהר. הוא גם לא דורש שום חשיבה, פשוט תתפוס את המוט כמו שצריך וזהו.

אין דבר כזה להרים עם הגב. הגב עושה תפקיד אחד באימונים, והוא להחזיק את עמוד השדרה בפשיטה, כך שהוא לא מרים שום דבר.
אני לא יודע למה אתה קורא לזה מכה, אבל אין שום מכה, יש קפיצה, והגב לא צריך להיות לגמרי מאונך לרצפה.

להרים עם הגב זה כמו להיתישר עם "בוקר טוב" (התרגיל).

הגב כן צריך להיות מאונך לריצפה, אתה טועה :nono::nono::nono:

shitstorm.jpg

לא הבנתי מה הכוונה ל"מכה"?.. מהסברים שראיתי צריך לחכות שהמוט יגיע לבערך חצי מגובה הירך ואז לקפוץ.. (לזה התכוונת?)..
בקשר למרפקים כן אני אנסה לסדר את זה, עדיין קשה לי

אתה צודק צריך שהמוט יגיע לבערך חצי מגובה הירך אבל אתה לא עושה את זה אתה קופץ מייד אחרי הברך.
בקשר למרפקים תנשה לעשות תרגילי גמישות לאזור.

להרים עם הגב זה כמו להיתישר עם "בוקר טוב" (התרגיל).

הגב כן צריך להיות מאונך לריצפה, אתה טועה :nono::nono::nono:

להרים עם הגב זו טרמינולוגיה של משקולנים, אבל הגב נמצא בכיווץ איזומטרי בכל התרגילים והוא לא מייצר תנועה.

אתה מוזמן לעבור על סרטונים של הרמת משקולות, לעצור ברגע הקפיצה ולהגיד לי מה מצב הגב.

תחזיק גב בסטארט, תתחיל יותר לאט כרגע ואתה יכול לחשוב על לקפוץ מאיפה שאתה רוצה, אבל אם אתה משאיר את האגן שלך אחורה בסופו של דבר אתה מפסיד ים כוח. קודם תעמוד כמעט ישר, אח"כ תכנס. תסתכל באשכול עם הסרטונים של פנדליי על הPS, יש שם גם סרטונים לקלין.

• פותח/ת השרשור
תתרכז בדברים העיקריים: קפיצה, ותפיסה. ברגע שקפצת, אתה צריך לשלוח את המרפקים קדימה מהר, והוק גריפ יעזור לך לעשות את זה יותר מהר. הוא גם לא דורש שום חשיבה, פשוט תתפוס את המוט כמו שצריך וזהו.

אני אנסה פעם הבאה.

תחזיק גב בסטארט, תתחיל יותר לאט כרגע ואתה יכול לחשוב על לקפוץ מאיפה שאתה רוצה, אבל אם אתה משאיר את האגן שלך אחורה בסופו של דבר אתה מפסיד ים כוח. קודם תעמוד כמעט ישר, אח"כ תכנס. תסתכל באשכול עם הסרטונים של פנדליי על הPS, יש שם גם סרטונים לקלין.

snapshotr.png

בסטארט אני מחזיק את הגב בחלק שציירתי בכחול, אני אף פעם לא מצליח לסובב אגן לפנים מספיק(חלק אדום)...:( לזה התכוונת? (ראיתי את הסרטונים)

בסטארט: אתה חייב שכל הגב יהיה ישר, אם זה אומר לסובב אגן לפנים אז תעשה את זה.
בסך הכל להתחלה בPC אתה לא רע אבל יש מה לשפר.
תעלה עוד סירטונים ונגיב לך.

---------- התגובה התווספה ב 00:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:45 ----------

להרים עם הגב זו טרמינולוגיה של משקולנים, אבל הגב נמצא בכיווץ איזומטרי בכל התרגילים והוא לא מייצר תנועה.

אתה מוזמן לעבור על סרטונים של הרמת משקולות, לעצור ברגע הקפיצה ולהגיד לי מה מצב הגב.

עברתי על כמה סירטונים בכולם מצב הגב הוא אנכי לריצפה.
אתה שוב טועה :nono::nono::nono:

בסטארט: אתה חייב שכל הגב יהיה ישר, אם זה אומר לסובב אגן לפנים אז תעשה את זה.
בסך הכל להתחלה בPC אתה לא רע אבל יש מה לשפר.
תעלה עוד סירטונים ונגיב לך.

---------- התגובה התווספה ב 00:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:45 ----------

עברתי על כמה סירטונים בכולם מצב הגב הוא אנכי לריצפה.
אתה שוב טועה :nono::nono::nono:

תדביק פה את התמונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית