עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, חסר לך קצת מהירות. תן קפיצה אגרסיבית כדי להתיישר עד הסוף. אתה גם מסובב את המרפקים די בצורה די איטית. אתה משתמש בהוק גריפ?
בחזרות שאתה תופס את המוט על עצם הבריח כנראה שאתה לא מרים את המרפקים מספיק גבוה ומספיק מהר.
כן... משהו בזה לא מסתדר לי
לגבי הסט-אפ שלך הגב התחתון שלך עגול/ אגן לא מסובב מספיק לפנים. לפי מה שאני זוכר גם בסרטון הקודם שלך זה היה ככה. דווקא זה לא דבר שמסובך לתקן . הייתי מרחיב קצת את הפיסוק ומוציא קצת ברכיים -וזה אמור להסתדר.
אולי אתה צריך שהחשפן השכונתי יעמוד לידך וישאל אותך אם זה חגורת בטן או גב.
הרבה יותר טוב מהפעם הקודמת שהעלת
חסר קצת מהירות ב triple extension תנסה ממש לקפוץ בתנוע המתפרצת ומהירה
מאמר מומלץ על פאוור קלין של גרג אברט
http://www.t-nation.com/testosteron...l&utm_tnation#12-step-guide-to-flawless-clean
בסטרט אתה חייב להחזיק גב ולהיות מעל המוט.
כשאתה מרים מהריצפה אתה חייב קודם להרים עם הרגליים ולא עם הגב.
הגב רק לפני המכה צריך להיות ישר אתה נותן אתה המכה מוקדם מידיי אתה צריך להיות עם הגב אנכי לריצפה. הבירכיים טיפה כפופות ואז לתת קפיצה ולמשוך מהטרפז ולעלות על קצות האצבעות, המוט יעוף למעלה ואתה צריך להפוך לאחיזה של פרוונט סקווט.
אתה צריך להפוך מהר אחרת המוט יפול לך על עצם הבריך ויעשה לך סגול.
בסטרט אתה חייב להחזיק גב ולהיות מעל המוט.
כשאתה מרים מהריצפה אתה חייב קודם להרים עם הרגליים ולא עם הגב.
הגב רק לפני המכה צריך להיות ישר אתה נותן אתה המכה מוקדם מידיי אתה צריך להיות עם הגב אנכי לריצפה. הבירכיים טיפה כפופות ואז לתת קפיצה ולמשוך מהטרפז ולעלות על קצות האצבעות, המוט יעוף למעלה ואתה צריך להפוך לאחיזה של פרוונט סקווט.
אתה צריך להפוך מהר אחרת המוט יפול לך על עצם הבריך ויעשה לך סגול.
אני יודע, אני מנסה להתרכז בהרבה דברים שמאטים אותי, עוד אין לי בטחון בשביל לנסות להעיף את זה יותר גבוה, גם המשקל יחסית קל לי, במשקלים גבוהים יותר אני יותר מתפרץ, הוק גריפ אני לא עושה כרגע כי אני זה פשוט יותר מדי דברים להתרכז בהם בשבילי כרגע... מרפקים אתה צודק איטי מדי...
😣
אין דבר כזה להרים עם הגב. הגב עושה תפקיד אחד באימונים, והוא להחזיק את עמוד השדרה בפשיטה, כך שהוא לא מרים שום דבר.
אני לא יודע למה אתה קורא לזה מכה, אבל אין שום מכה, יש קפיצה, והגב לא צריך להיות לגמרי מאונך לרצפה.
להרים עם הגב זה כמו להיתישר עם "בוקר טוב" (התרגיל).
הגב כן צריך להיות מאונך לריצפה, אתה טועה :nono::nono::nono:
להרים עם הגב זה כמו להיתישר עם "בוקר טוב" (התרגיל).
הגב כן צריך להיות מאונך לריצפה, אתה טועה :nono::nono::nono:
תתרכז בדברים העיקריים: קפיצה, ותפיסה. ברגע שקפצת, אתה צריך לשלוח את המרפקים קדימה מהר, והוק גריפ יעזור לך לעשות את זה יותר מהר. הוא גם לא דורש שום חשיבה, פשוט תתפוס את המוט כמו שצריך וזהו.
תחזיק גב בסטארט, תתחיל יותר לאט כרגע ואתה יכול לחשוב על לקפוץ מאיפה שאתה רוצה, אבל אם אתה משאיר את האגן שלך אחורה בסופו של דבר אתה מפסיד ים כוח. קודם תעמוד כמעט ישר, אח"כ תכנס. תסתכל באשכול עם הסרטונים של פנדליי על הPS, יש שם גם סרטונים לקלין.
להרים עם הגב זו טרמינולוגיה של משקולנים, אבל הגב נמצא בכיווץ איזומטרי בכל התרגילים והוא לא מייצר תנועה.
אתה מוזמן לעבור על סרטונים של הרמת משקולות, לעצור ברגע הקפיצה ולהגיד לי מה מצב הגב.
בסטארט: אתה חייב שכל הגב יהיה ישר, אם זה אומר לסובב אגן לפנים אז תעשה את זה.
בסך הכל להתחלה בPC אתה לא רע אבל יש מה לשפר.
תעלה עוד סירטונים ונגיב לך.
---------- התגובה התווספה ב 00:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:45 ----------
עברתי על כמה סירטונים בכולם מצב הגב הוא אנכי לריצפה.
אתה שוב טועה :nono::nono::nono:
תדביק פה את התמונות.