סרטון Krembo PC form check

קרמבו

משתמש משקיע
2,011
10
נק' מוניטין:
25,622
2,011
10

בעיה שהרגשתי בזמן הסט, חלק מהחזרות אני תופס את המוט על עצם הבריח ולא על הכתפיים.

וכשאני מסתכל על הסרטון אני רואה שאני איטי בצורה מחרידה, פשוט אין לי עדיין ביטחון בשביל לעשות יותר מהר..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הבאתי לי פריים שבו הקפיצה כבר התחילה. תחשוב שניה, אם קוראים לזה triple extension, ואתה מתחיל כשסיימת כבר את הפשיטה בירך, אז איך זה triple extension?

פה עוד לא התחילה הקפיצה, והיא תכף תתיישר ותקפוץ

ol1j.jpg

בסטארט אני מחזיק את הגב בחלק שציירתי בכחול, אני אף פעם לא מצליח לסובב אגן לפנים מספיק(חלק אדום)...:( לזה התכוונת? (ראיתי את הסרטונים)

כן, אתה לא מחזיק כמו שצריך. אם אתה רוצה למשוך ככה זכותך, אבל קח בחשבון שזה ימנע ממך מלהיות בפוזציות הנכונות ביחס למוט ולהעביר כוח למוט בצורה אופטימלית. אישית הייתי עובד על זה, לדעתי זה יעזור גם לדברים שקורים אח"כ בתנועה להראות יותר טוב, במיוחד כשתשים קצת משקל על המוט.

פה עוד לא התחילה הקפיצה, והיא תכף תתיישר ותקפוץ

ol1j.jpg

עלקס כתב לעצור ברגע הקפיצה וליראות מה מצב הגב.
את זה עלקס כתב:

"להרים עם הגב זו טרמינולוגיה של משקולנים, אבל הגב נמצא בכיווץ איזומטרי בכל התרגילים והוא לא מייצר תנועה.

אתה מוזמן לעבור על סרטונים של הרמת משקולות, לעצור ברגע הקפיצה ולהגיד לי מה מצב הגב."

אתה רואה אתה שוב טועה:nono::nono::nono:

רן, וסומו, אולי כדאי לכם לבדוק מה המשמעות של המונח קפיצה, ובדרך גם לנסות לקפוץ תוך כדי שאתם שומרים על הגב שלכם מאונך לרצפה. יהיה מעניין.

רן, וסומו, אולי כדאי לכם לבדוק מה המשמעות של המונח קפיצה, ובדרך גם לנסות לקפוץ תוך כדי שאתם שומרים על הגב שלכם מאונך לרצפה. יהיה מעניין.

מי עושה כל אימון קלין והנפה אני או אתה?
ואל תגיד לי שהתכניקה שלי לא טובה.

הטכניקה שלך חרא כי אתה לא מחזיק גב ולא דואג לשמור אוכל למי שהאכיל אותך מההתחלה. לזכותך יאמר שאתה מסיים לא רע בד"כ ולא קופץ באוויר עם התחת מאחורה בלי לסיים את המשיכה, אז הייתי אומר שאתה נכנס מהנקודה הנכונה פחות או יותר.

אווו זה טיעון בהחלט מנצח. כבר יומיים שאתה עושה קלינים וכבר אתה מבין הכל. אני עדיין מחכה לתמונה שבה מתחילה הקפיצה, או לסרטון שלך קופץ עם גב מאונך לרצפה.

אווו זה טיעון בהחלט מנצח. כבר יומיים שאתה עושה קלינים וכבר אתה מבין הכל. אני עדיין מחכה לתמונה שבה מתחילה הקפיצה, או לסרטון שלך קופץ עם גב מאונך לרצפה.

יש לי טיעונים יותר טובים
ראיתי את הסרטון של ריפ
ואני משפר את הדדליפט כדי להתחזק

ואני גם מקפיד לקפוץ ולקוות שהמוט יגיע לאן שהוא צריך להגיע

Uploaded with ImageShack.us

מתוך הסרט של ה211 דחיקה. אני באמת לא מבין למה אתה מתווכח איתו. אם תנתק רגליים כשהגב לא מאונך או לפחות בקירוב טוב, אתה לא תסיים את המשיכה ובסבירות לא רעה תקפוץ באוויר עם התחת מאחורה. יש קצת יוצאי דופן אבל זה בד"כ מה שקורה. לא צריך בהכרח להגיע למצב בדיוק כמו שלו (תלוי בסגנון התנועה שלך) אבל הגב כן יהיה ככה, עד כדי כמה מעלות.

אתה יכול אגב גם להסתכל באיזה סרטון של 110 דחיקה באימון (מצולם מהצד) ששמתי פעם בלוג שלי, אני לא אתפוס תמונה בגלל שהמצב של הכרס מעל החגורה די מביך וגם יש שם בעיות אחרות (מושך קצת עם הידיים וכו') שקצת מורידות מהערך של הדוגמה, אבל אפשר לראות שם מה המצב של הגב לפני ההתיישרות ואני חושב שמצב הברכיים בשלב הזה הוא קצת יותר טיפוסי מאשר בתמונה כאן (אפשר גם לראות שם איך קורה הפלא שלTE אפילו שהגב כבר מאונך היות וזה לא האינדיקציה היחידה לסיום הפשיטה בירך..).

נערך לאחרונה:
יאיר אבל ריפ לא מלמד ככה
וריפ יודע מה הוא מלמד יש לו יד 50

הוא בטח למד WL כחלטורה לעשות כסף על קרוספיטרים ומתאמנים מזדמנים

Uploaded with ImageShack.us

מתוך הסרט של ה211 דחיקה. אני באמת לא מבין למה אתה מתווכח איתו. אם תנתק רגליים כשהגב לא מאונך או לפחות בקירוב טוב, אתה לא תסיים את המשיכה ובסבירות לא רעה תקפוץ באוויר עם התחת מאחורה. יש קצת יוצאי דופן אבל זה בד"כ מה שקורה. לא צריך בהכרח להגיע למצב בדיוק כמו שלו (תלוי בסגנון התנועה שלך) אבל הגב כן יהיה ככה, עד כדי כמה מעלות.

אתה יכול אגב גם להסתכל באיזה סרטון של 110 דחיקה באימון (מצולם מהצד) ששמתי פעם בלוג שלי, אני לא אתפוס תמונה בגלל שהמצב של הכרס מעל החגורה די מביך וגם יש שם בעיות אחרות (מושך קצת עם הידיים וכו') שקצת מורידות מהערך של הדוגמה, אבל אפשר לראות שם מה המצב של הגב לפני ההתיישרות ואני חושב שמצב הברכיים בשלב הזה הוא קצת יותר טיפוסי מאשר בתמונה כאן (אפשר גם לראות שם איך קורה הפלא שלTE אפילו שהגב כבר מאונך היות וזה לא האינדיקציה היחידה לסיום הפשיטה בירך..).

כי ניתוק הרגליים מהרצפה זו ההתחלה של הקפיצה?

אני מבין שאתם נהנים להטריל וזה, אבל זה כבר נהיה מצחיק. שמישהו מכם יעלה סרטון שלו מתחיל קפיצה עם גב מאונך לרצפה ושומר עליו לאורך כל התנועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית