עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסטארט אני מחזיק את הגב בחלק שציירתי בכחול, אני אף פעם לא מצליח לסובב אגן לפנים מספיק(חלק אדום)...:( לזה התכוונת? (ראיתי את הסרטונים)
פה עוד לא התחילה הקפיצה, והיא תכף תתיישר ותקפוץ
![]()
פה עוד לא התחילה הקפיצה, והיא תכף תתיישר ותקפוץ
![]()
רן, וסומו, אולי כדאי לכם לבדוק מה המשמעות של המונח קפיצה, ובדרך גם לנסות לקפוץ תוך כדי שאתם שומרים על הגב שלכם מאונך לרצפה. יהיה מעניין.
מי עושה כל אימון קלין והנפה אני או אתה?
ואל תגיד לי שהתכניקה שלי לא טובה.
מי עושה כל אימון קלין והנפה אני או אתה?
ואל תגיד לי שהתכניקה שלי לא טובה.
אווו זה טיעון בהחלט מנצח. כבר יומיים שאתה עושה קלינים וכבר אתה מבין הכל. אני עדיין מחכה לתמונה שבה מתחילה הקפיצה, או לסרטון שלך קופץ עם גב מאונך לרצפה.
רן, וסומו, אולי כדאי לכם לבדוק מה המשמעות של המונח קפיצה, ובדרך גם לנסות לקפוץ תוך כדי שאתם שומרים על הגב שלכם מאונך לרצפה. יהיה מעניין.
י
הוא בטח למד WL כחלטורה לעשות כסף על קרוספיטרים ומתאמנים מזדמנים
שנה הבאה תפתח קבוצת PL כנראה
![]()
Uploaded with ImageShack.us
מתוך הסרט של ה211 דחיקה. אני באמת לא מבין למה אתה מתווכח איתו. אם תנתק רגליים כשהגב לא מאונך או לפחות בקירוב טוב, אתה לא תסיים את המשיכה ובסבירות לא רעה תקפוץ באוויר עם התחת מאחורה. יש קצת יוצאי דופן אבל זה בד"כ מה שקורה. לא צריך בהכרח להגיע למצב בדיוק כמו שלו (תלוי בסגנון התנועה שלך) אבל הגב כן יהיה ככה, עד כדי כמה מעלות.
אתה יכול אגב גם להסתכל באיזה סרטון של 110 דחיקה באימון (מצולם מהצד) ששמתי פעם בלוג שלי, אני לא אתפוס תמונה בגלל שהמצב של הכרס מעל החגורה די מביך וגם יש שם בעיות אחרות (מושך קצת עם הידיים וכו') שקצת מורידות מהערך של הדוגמה, אבל אפשר לראות שם מה המצב של הגב לפני ההתיישרות ואני חושב שמצב הברכיים בשלב הזה הוא קצת יותר טיפוסי מאשר בתמונה כאן (אפשר גם לראות שם איך קורה הפלא שלTE אפילו שהגב כבר מאונך היות וזה לא האינדיקציה היחידה לסיום הפשיטה בירך..).