הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימונים למתחיל

ELYASAF124

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
מנהלים סליחה אם אני עובר על משהו פשוט קרתי ולא ראיתי משהו שאוסר

תראו אני בן 15 שוקל 50 וגובה מטר 60 ואני מתחיל מבנה גוף רזה אני רוצה להתחיל להתאמן עכשיו אני רוצה להתאמן בבית לא בחדר כושר ולא בקנייה של דברים כי אמרו לי שיש לקנות וזה עולה איזה 3000 שקל ציוד קיצר אני רוצה אימונים בבית ובלי ציוד מתקדם

תודה!!

מה המטרות שלך? איזה ציוד יש לך בבית? כמה כסף אתה מוכן להשקיע? למה לא להירשם למכון? מה זה ציוד מתקדם? משקולות זה ציוד מתקדם??

לא חסר תרגילים שאפשר לעשות עם דאמבלים...
אתה רק צריך סט עשיר של כאלה [או מתברגות], ספסל, וכדאי מאוד שתיהיה גם מראה שתוכל לבקר את עצמך.
לגבי התוכנית ההמלצה לכל מתאמן מתחיל היא פה אחד: תרגילים מורכבים. לפחות שזה יהיה הגרעין של התוכנית.
הנה תוכנית לדוגמא: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=15950

חבל על הכסף, תרשם למכון שאפשר לעשות שם סקוואט חופשי
כל דבר אחר לא שווה

• פותח/ת השרשור
תראו מכון כושר אני לא יכול מכל מיני סיבות (אין במקום קרוב) עכשיו אני לא יכול להשקיע כסףף על זה אני פשוט רוצה להתאמן בעזרת דברים שיש בבית כאילו סתם שכיבות סמיכה כפיפיות בטן כאילו בלי כל מיני דברים של לקנות עכשיו אני יודע שזה לא יהיה אותו דבר כמו עם ציוד והכל אבל בכל מקרה

קיצר אני רוצה תכנית אימונים טובה מה לעשות וכל זה

תראו מכון כושר אני לא יכול מכל מיני סיבות (אין במקום קרוב) עכשיו אני לא יכול להשקיע כסףף על זה אני פשוט רוצה להתאמן בעזרת דברים שיש בבית כאילו סתם שכיבות סמיכה כפיפיות בטן כאילו בלי כל מיני דברים של לקנות עכשיו אני יודע שזה לא יהיה אותו דבר כמו עם ציוד והכל אבל בכל מקרה

תקנה קטלבלס,מוט למתח,דלגית,גרסת זיוף של trx.

תמיד עדיף להרשם לחדר כושר עם כלוב חופשי

בהצלחה 😃

זה לא "שעת כושר". אף אחד לא יעשה לך תוכנית אימונים עם קופסאות שימורים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית