שלום,
אני מתגייס בסוף נובמבר והולך לעשות טירונות קרבית כנראה (03)
כרגע אני שוקל 75 על 167, בתקופת מאסה SS. איבדתי כמעט את רוב הכושר הגופני שהיה לי לפני שנה שנתיים כי הפסקתי עם אירובי
עכשיו אני קצת מבולבל מה לעשות עכשיו בזמן כה קצר לפני הגיוס, ואיך אני אסתדר מבחינת תזונה בצבא.
- מה לעשות עד הצבא? להמשיך עם מאסה ולאכול ולהעלות משקל עד הגיוס?
-להתחיל חיטוב
מבחינת תזונה, לפי מה שהבנתי התזונה בצבא יחסית לקויה מבחינת חלבון ויש המון שומן.
- איך אני יכול לשמר מאסה בזמן טירונות עם כל כך מעט חלבון זמין?
- יש תוספים שמומלץ לקנות שיוכלו לעזור לי? (גם מבחינת החיטוב, וגם להסתדר עם המאמץ הגופני בצבא)
דבר נוסף, אני אחד שמאוד נלחץ משינוים גדולים, וזה מפריע לי לאכול לתקופה מסויימת עד שאני מסתגל (כמה ימים), היה לי גדנ"ע לפני שנתיים ושם חייתי ממש על 400 קלוריות או אפילו פחות מרוב לחץ (למרות שנבעו מסיבות אחרות כמו חוסר ידע והעובדה שהשירותים שם היו זוועה), מה אני יכול לעשות מבחינת זה? עד כמה זה ישפיע עלי ועל הגוף?
היה לי קשה מאוד לארגן כל כך הרבה שאלות עם נושאים שונים באשכול אחד קטן
אני מתגייס בסוף נובמבר והולך לעשות טירונות קרבית כנראה (03)
כרגע אני שוקל 75 על 167, בתקופת מאסה SS. איבדתי כמעט את רוב הכושר הגופני שהיה לי לפני שנה שנתיים כי הפסקתי עם אירובי
עכשיו אני קצת מבולבל מה לעשות עכשיו בזמן כה קצר לפני הגיוס, ואיך אני אסתדר מבחינת תזונה בצבא.
- מה לעשות עד הצבא? להמשיך עם מאסה ולאכול ולהעלות משקל עד הגיוס?
-להתחיל חיטוב
מבחינת תזונה, לפי מה שהבנתי התזונה בצבא יחסית לקויה מבחינת חלבון ויש המון שומן.
- איך אני יכול לשמר מאסה בזמן טירונות עם כל כך מעט חלבון זמין?
- יש תוספים שמומלץ לקנות שיוכלו לעזור לי? (גם מבחינת החיטוב, וגם להסתדר עם המאמץ הגופני בצבא)
דבר נוסף, אני אחד שמאוד נלחץ משינוים גדולים, וזה מפריע לי לאכול לתקופה מסויימת עד שאני מסתגל (כמה ימים), היה לי גדנ"ע לפני שנתיים ושם חייתי ממש על 400 קלוריות או אפילו פחות מרוב לחץ (למרות שנבעו מסיבות אחרות כמו חוסר ידע והעובדה שהשירותים שם היו זוועה), מה אני יכול לעשות מבחינת זה? עד כמה זה ישפיע עלי ועל הגוף?
היה לי קשה מאוד לארגן כל כך הרבה שאלות עם נושאים שונים באשכול אחד קטן