הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

זהו נמאס לי סופית מהמכון שלי

Anatoli

משתמש מתחיל
95
0
נק' מוניטין:
1
95
0
אני כל כך עצבני
כמעט כל פעם שאני עושה דדליפט אנשים מעצבנים אותי
"יהיה לך פריצת דיסק" בלה בלה אין לי כח למכון הזה כבר עוד חודש נגמר לי
עכשיו יש את הומלס פלייס בפתח תקווה אני יודע שיש בחור שמתאמן שמה הבעיה שאני לא מצליח לשלוח לו הודעה פרטית כי צריך 150 הודעות
אז אני אשמח עם תענה לי כאן
לא יעשו לי בעיות ? אני בן 15
וכמה עולה,תודה

הבעיה היא לא הם אלא אתה, שבוחר לקחת ברצינות את מה שכל אחד שעובר במכון בדרך לברזיה אומר לך.

תלמד לסנן - מי שיש לו משהו להגיד שתורם לך - יאללה בכיף. מי שסתם מבלבל את המוח פשוט מתעלמים ממנו.

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא לא הם אלא אתה, שבוחר לקחת ברצינות את מה שכל אחד שעובר במכון בדרך לברזיה אומר לך.

תלמד לסנן - מי שיש לו משהו להגיד שתורם לך - יאללה בכיף. מי שסתם מבלבל את המוח פשוט מתעלמים ממנו.

אתה לא מבין איך זה מפריע
אחרי שאחד בא אני מתווקח איתו פתעום עוד ועוד ועוד אנשים באים בסוף זה אני נגד סיבוב של אנשים שמסתכלים עלי

שים אוזניות ואל תקשיב להם אל תתיחס אליהם אפילו פשוט תתעלם והם כבר יעזבו אותך

• פותח/ת השרשור
אין לי כבר כח פעם הייתי עם אוזניות או שנוגעים ביא בעמצה וזה מפריע או שלוקחים לי תמוט או שמוציאים לי תאוזניות אין לי כבר כח לזה
איך הומלס פלייס פתח תקווה ?

אין לי כבר כח פעם הייתי עם אוזניות או שנוגעים ביא בעמצה וזה מפריע או שלוקחים לי תמוט או שמוציאים לי תאוזניות אין לי כבר כח לזה
איך הומלס פלייס פתח תקווה ?

נו באמת זה נראה לך הגיוני? תקח את עצמך בידיים. שים זין על העולם ושאף אחד לא יגע בך.

• פותח/ת השרשור
נו באמת זה נראה לך הגיוני? תקח את עצמך בידיים. שים זין על העולם ושאף אחד לא יגע בך.

לא ניראה לי הגיוני אבל קרא לי
אני שם זין על כולם אבל זה מגיע למצב שכל כך מעצבנים אותי שאין לי חשק ואני הולך

תלך בשעות מסויימות, אני למשל משתדל ללכת או בשעות יחסית מאוחרות בלילה או יחסית מוקדם (עד 5 נחשב יחסית מוקדם, לפעמים המכון ריק בשעות הצהריים אבל אז משעמם), השיא מגיע בסביבות ~7

איך חח אני בן 15 הוא נגיד בן 45+- ענק
פעם התחצפתי עליו עוד שניה זרק אותי מהחלון חח

לא התכוונתי לזה. תגיד דבר בסגנון "תודה על העזרה שלך אבל אני יודע מה אני עושה אם אני אצטרך עזרה אני אבקש"
תשלב את זה עם הטון הנכון ולא אמורים לפנות אליך שוב.

אני כל כך עצבני
כמעט כל פעם שאני עושה דדליפט אנשים מעצבנים אותי
"יהיה לך פריצת דיסק" בלה בלה אין לי כח למכון הזה כבר עוד חודש נגמר לי
עכשיו יש את הומלס פלייס בפתח תקווה אני יודע שיש בחור שמתאמן שמה הבעיה שאני לא מצליח לשלוח לו הודעה פרטית כי צריך 150 הודעות
אז אני אשמח עם תענה לי כאן
לא יעשו לי בעיות ? אני בן 15
וכמה עולה,תודה

גם אני מתאמן שם,נו אז.....😃

לפי דעתי ואני רציני תתמודד.
זה גם הכי קל, וגם אם כמה מילים בלי משמעות של איזה שחיף שהשיג תוך 5 שנים את מה שאתה משיג בשנה משפיעות עלייך זאת בעיה שאתה צריך להתמודד איתה ולא לברוח ממנה כי רק ככה היא תעבור.
בהצלחה.

איך אתה עוזב כזה מכון שכולם מעצבנים בו?
זה הכי גורם לך להתרכז במטרה והם מחממים אותך בין סט לסט,מה אתה צריך יותר?

אה, זה אני כאילו? סבבה
הממ לא עושים לי בעיות בכלל עם דדליפט/סקוואט וכד׳ דווקא מפרגנים.
כל עוד אני לא מעיף פלטות על אחרים. (אל תעשה פאוור קלין בלי סוגרים) הכל סבבה מבחינתם.

טוב חייב לשאול,
עשית PC בלי סוגרים ועפו לך פלטות? 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית