הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ לגביי טקסס מת'וד.

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
השאלות שלי מתבססות על הקובץ שהוסף למאמר הזה: http://stronglifts.com/the-texas-method-strength-training-for-intermediate-lifters/

1) ראיתי שהם עושים לסירוגין: שבוע- פרס נפח ועצימות ובנץ' התאוששות. ולאחר מכן- שבוע בנץ' נפח ועצימות ופרס התאוששות. האם זה מומלץ או שמא כדאי להשאיר את ההתמקדות רק בבנץ' (שהיא הלחיצה שאני הכי גרוע בה) ואת הפרס לעשות רק בהתאוששות?

2) באימון נפח שלהם כתוב: סקוואט+ פרס/בנץ'+ חתירה+ מתח עם משקל+ דיפס. האם זה אנושי? הם באמת התכוונו לעשות הכל או שזה בחירה של אחד מהשלושה האחרונים?

3) במידה ובחרתי לשים PC ביום ההתאוששות, כיצד מתבצעת העלייה במשקלים? הרי אין לי יום נפח או עצימות להשוות אליו. להתחיל ממה שהולך לי קל ואז פשוט להתקדם כל אימון ב2.5?

תודה.

1.בחירה שלך.אני במקומך משאיר פרס להתאוששות
2.אני חושב שהדיפס והפול אפס זה אופציה למי שרוצה להוסיף או במקום חתירה
בדרך כלל האימון נפח זה סקוואט בנצ' וחתירה
3.כן

1. אל תבסס יותר שום דבר באימונים שלך על stronglifts.

2. אתה יכול לשים בנץ' בנפח ועצימות ופרס בהתאוששות ולהתקדם בשניהם. יום התאוששות זה לא יום שאסור להתקדם בו, אלא יום שצריך להיות קל בהשוואה ליום הנפח במובן של משקל אבסולוטי ונפח.

3. זה אנושי, אבל כנראה מיותר בהתחלה. תשאר במינימום האפשרי.

4. פשוט תתקדם איך שאתה יכול. אתה לא חייב נפח ועצימות בכל תרגיל כדי להתקדם בו. היות ותרגילי הבסיס מתקדמים אז יש פוטנציאל להתקדם בהכל.

1. אל תבסס יותר שום דבר באימונים שלך על stronglifts.

2. אתה יכול לשים בנץ' בנפח ועצימות ופרס בהתאוששות ולהתקדם בשניהם. יום התאוששות זה לא יום שאסור להתקדם בו, אלא יום שצריך להיות קל בהשוואה ליום הנפח במובן של משקל אבסולוטי ונפח.

3. זה אנושי, אבל כנראה מיותר בהתחלה. תשאר במינימום האפשרי.

4. פשוט תתקדם איך שאתה יכול. אתה לא חייב נפח ועצימות בכל תרגיל כדי להתקדם בו. היות ותרגילי הבסיס מתקדמים אז יש פוטנציאל להתקדם בהכל.

אחי!!!! השתגעת?? מה אתה 🤡? בנץ' ופרס באותו שבוע, ועוד להתקדם בשניהם? ברור לגמרי שלא עשית את התוכנית הזאת מימיך!!111אחדאחד

• פותח/ת השרשור
תודה אלכס.
אני לא מתבסס על האתר, פשוט לקחתי מהם את הקובץ ורציתי לדעת אם זה רעיון טוב לעשות שבוע שבוע(זה היה נראה מעניין).
בגדול הבנץ' זה החלק הכי חלש אצלי והכי דורש שיפור.
אני מניח שאם עושים שבוע שבוע, ההתקדמות היא יותר איטית, נכון?
יש עוד חסרון משמעותי מאימונים לסירוגין?
מתח עם משקל מספיק טוב במקום חתירה?

אחי!!!! השתגעת?? מה אתה 🤡? בנץ' ופרס באותו שבוע, ועוד להתקדם בשניהם? ברור לגמרי שלא עשית את התוכנית הזאת מימיך!!111אחדאחד

אם נלך לפי ההיגיון של ה 🤡 שטען את זה, אז לי יש פרס יותר גבוה מהבנץ' שלו, ולכן אני סמכות יותר מגניבה. תקשיב לי!

אם נלך לפי ההיגיון של ה 🤡 שטען את זה, אז לי יש פרס יותר גבוה מהבנץ' שלו, ולכן אני סמכות יותר מגניבה. תקשיב לי!

ברור שלא עשית את התוכנית הזאת מעולם. מעולם! כי אם היית עושה, היית יודע שביום התאוששות לא עושים שום דבר שיעמיס על המערכת. שום דבר! באים למכון, שותים קפה, עושים קצת מתח ואולי מדיטציה וחוזרים הביתה. תלמד מחכמים ממך, גם אם הפרס שלהם נושק ל-60 אקרוס.

ברור שלא עשית את התוכנית הזאת מעולם. מעולם! כי אם היית עושה, היית יודע שביום התאוששות לא עושים שום דבר שיעמיס על המערכת. שום דבר! באים למכון, שותים קפה, עושים קצת מתח ואולי מדיטציה וחוזרים הביתה. תלמד מחכמים ממך, גם אם הפרס שלהם נושק ל-60 אקרוס.

רגע, אבל קח בחשבון שפרס זה תרגיל עזר!

And yet, a PR!

• פותח/ת השרשור
רגע רגע, אז אם אני עושה לסירוגין אני מבלבל את השריר יותר לא?🤡
לא רוצה להקשיב לך. אין לך תעודת ליצן כושר מוסמך מאיתי זיו וצור צבעי פסטל.

• פותח/ת השרשור
אלכס, העם דורש לדעת מי הליצן, לברר כמה הבנץ' שלו ולהכניס אותך לחובות לראק עם פרס יותר גבוה.

• פותח/ת השרשור
לא צריך שהוא יגיב, אני אמצא את השיאים שלו בחיפוש קל 😛

• פותח/ת השרשור
תגדיר חזק. עם משקל גוף אני עושה מעבר ל10 (לא עשיתי בחצי שנה האחרונה אז לא יודע מספר מדויק). אני שוקל 82 אם זה מענין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית