הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכשיטי פיתוח גוף

• פותח/ת השרשור gad57
  • פורסם בתאריך
עד עכשיו עשו את התכשיטים בהזמנה אישית אני לא מדבר על אלו ,אנט מדבר על סגנון,ראיתי משהו שקשור אצל בושרי,סטס,סרגיי מישנקו,מישל. ..

אני לא מבין את הקטע.
אתה רואה שחקני כדורסל שהולכים עם שרשרת של כדור סל?
כנל כדורגל, פוטבול בלה בלה בלה. זה לא איזה טבעת אליפות או משהו כזה.
זה דיי ילדותי.

אם אני אחפש טוב תאמין לי שאני אמצא גם שרשרת של כדורסל, סמלים של קבוצות כדורגל ועוד.
זה לא ילדותי כי כשהתכשיט על בנאדם שמכון כושר זה הבית השני שלו זה נראה קטלני ורק פידבקים טובים אני מקבל.

כמו שפעם אמרו לי מכרים סוכני מכירות: לכל סחורה יימצא דורש.

---------- התגובה התווספה ב 22:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:34 ----------

אם אני אחפש טוב תאמין לי שאני אמצא גם שרשרת של כדורסל, סמלים של קבוצות כדורגל ועוד.
זה לא ילדותי כי כשהתכשיט על בנאדם שמכון כושר זה הבית השני שלו זה נראה קטלני ורק פידבקים טובים אני מקבל.
מה שנראה קטלני על בנאדם שהמכון זה הבית השני שלו זה שרירים.
אף אחד לא יצחק לך בפרצוף על תכשיט כזה כי הם א) לא ירצו להעליב ב) יפחדו
ועם כל הכבוד תכשיט שכזה לא שווה את המחיר שדורשים עבורו ב*********.
מה שמקבלים מתנה - -סבבה. מתנות לא שופטים.

תזכירי לי לקנות לך ליומהולדת (שהולך ומתקרב) שרשרת עם תליון של מגבת (לזכר ימים עברו) + ארוחת אבירים + חזירון. (כן, כל זה על שרשרת אחת).

תזכירי לי לקנות לך ליומהולדת (שהולך ומתקרב) שרשרת עם תליון של מגבת (לזכר ימים עברו) + ארוחת אבירים + חזירון. (כן, כל זה על שרשרת אחת).
שרשרת עם תליון של מגבת בהזמנה אישית עבודת יד של צורף. 1000 שקל. שיא המקוריות והמחשבה היצירתית. 😳
מזכיר לי את התליונים של פרחות עם שמות.

toilet-paper-necklace.jpg

חחחחחח.. חזק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית