נק' מוניטין:
0
- 29
- 0
[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]אני מטר 74 שוקל 64. 1638.08 BMR-Calories רוצה להשאר באותו משקל... ולפתח מעט שרירים..[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]הצריכה היומית שלי של קלוריות זה 1965.7[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]בוקר (שבע בבוקר) - קורנפלקס וכוס חלב 3 אחוז[/FONT] ופרי
[FONT=Arial (Hebrew)]ארוחת ביניים 1[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)](11[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]בבוקר) - ולחם (2 פרוסות) מחיטה מלאה. טונה ומעט[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]חומוס[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]ארוחת צהריים[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)] (2[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]בצהרים) - פסטה/ אורז אם[/FONT]2[FONT=Arial (Hebrew)]שוק/ חזה[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]או אם שניצל/ קציצות/ כדורי[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]בשר[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)].[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]ארוחת ביניים (בסביבות 4) - אבניה[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]ארוחת ערב- ביצה אם סלט טורקי [/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]בלחם חיטה מלאה(פרוסה אחת) או פשוט לחם חיטה מלאה (פרוסה אחת) אם לבנה/ מוצר חלב כלשהוא וסלט ירוק אדום (לימון, אגבניה, מלפפון, שמן זית) [/FONT]אחרי אימון (אחרי אימון אם יש) - פרי
[FONT=Arial (Hebrew)]ובמהלך היום אני [/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]אוכל חבילה אחת של אורו בשביל הכיף[/FONT]
סה"כ קלוריות:1660 קלוריותסה"כ חלבון:103.6 גרםסה"כ שומן:48.8 גרםסה"כ פחמימות:198.7 גרםסה"כ כולסטרול:359.9 מ"גסה"כ סיבים תזונתיים:6 גרםסה"כ קלוריות: 1660 קלוריות
סה"כ חלבון: 103.6 גרם
סה"כ שומן: 48.8 גרם
סה"כ פחמימות: 198.7 גרם
סה"כ כולסטרול: 359.9 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 6 גרם
הפרטים לא כוללת את האורו ואת הפרירות והירקות שרשמתי
[/FONT][/FONT]
[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]הצריכה היומית שלי של קלוריות זה 1965.7[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]בוקר (שבע בבוקר) - קורנפלקס וכוס חלב 3 אחוז[/FONT] ופרי
[FONT=Arial (Hebrew)]ארוחת ביניים 1[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)](11[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]בבוקר) - ולחם (2 פרוסות) מחיטה מלאה. טונה ומעט[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]חומוס[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]ארוחת צהריים[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)] (2[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]בצהרים) - פסטה/ אורז אם[/FONT]2[FONT=Arial (Hebrew)]שוק/ חזה[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]או אם שניצל/ קציצות/ כדורי[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]בשר[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)].[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]ארוחת ביניים (בסביבות 4) - אבניה[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]ארוחת ערב- ביצה אם סלט טורקי [/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]בלחם חיטה מלאה(פרוסה אחת) או פשוט לחם חיטה מלאה (פרוסה אחת) אם לבנה/ מוצר חלב כלשהוא וסלט ירוק אדום (לימון, אגבניה, מלפפון, שמן זית) [/FONT]אחרי אימון (אחרי אימון אם יש) - פרי
[FONT=Arial (Hebrew)]ובמהלך היום אני [/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]אוכל חבילה אחת של אורו בשביל הכיף[/FONT]
סה"כ קלוריות:1660 קלוריותסה"כ חלבון:103.6 גרםסה"כ שומן:48.8 גרםסה"כ פחמימות:198.7 גרםסה"כ כולסטרול:359.9 מ"גסה"כ סיבים תזונתיים:6 גרםסה"כ קלוריות: 1660 קלוריות
סה"כ חלבון: 103.6 גרם
סה"כ שומן: 48.8 גרם
סה"כ פחמימות: 198.7 גרם
סה"כ כולסטרול: 359.9 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 6 גרם
הפרטים לא כוללת את האורו ואת הפרירות והירקות שרשמתי
[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]משהוא להוסיף? להוריד? תגבות כלליות?[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]אני לא בדי בילדר.. לא רוצה תקופת מסה.. פשוט רוצה לנפח מעט[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]שאלות נוספות:[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]איזה קורנפלקס הכי כדי לאכול? שוגי (זה אם הסוכר) הוא בסדר?[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]זה ישמור אותי באותו משקל נכון? [/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]האם זה יעשה לי מאזן קלוריות חיובי או שלילי? (בהנחה שאני עושה אירובי ומשקולות ופעילות יומית)[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]איזה קורנפלקס הכי כדי לאכול? שוגי (זה אם הסוכר) הוא בסדר?[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]זה ישמור אותי באותו משקל נכון? [/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]האם זה יעשה לי מאזן קלוריות חיובי או שלילי? (בהנחה שאני עושה אירובי ומשקולות ופעילות יומית)[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]המטרה שלי זה לשמור על אותו משקל.. אבל להוריד את האחוזי שומן[/FONT]
[/FONT][/FONT]
נערך לאחרונה: