הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התפריט שלי

מצב
השרשור נעול

007noob007

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]אני מטר 74 שוקל 64. 1638.08 BMR-Calories רוצה להשאר באותו משקל... ולפתח מעט שרירים..[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]הצריכה היומית שלי של קלוריות זה 1965.7[/FONT]

[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]בוקר (שבע בבוקר) - קורנפלקס וכוס חלב 3 אחוז[/FONT] ופרי
[FONT=Arial (Hebrew)]ארוחת ביניים 1[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)](11[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]בבוקר) - ולחם (2 פרוסות) מחיטה מלאה. טונה ומעט[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]חומוס[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]ארוחת צהריים[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)] (2[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]בצהרים) - פסטה/ אורז אם[/FONT]2[FONT=Arial (Hebrew)]שוק/ חזה[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]או אם שניצל/ קציצות/ כדורי[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]בשר[/FONT][FONT=Arial (Hebrew)].[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]ארוחת ביניים (בסביבות 4) - אבניה[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]ארוחת ערב- ביצה אם סלט טורקי [/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]בלחם חיטה מלאה(פרוסה אחת) או פשוט לחם חיטה מלאה (פרוסה אחת) אם לבנה/ מוצר חלב כלשהוא וסלט ירוק אדום (לימון, אגבניה, מלפפון, שמן זית) [/FONT]אחרי אימון (אחרי אימון אם יש) - פרי
[FONT=Arial (Hebrew)]ובמהלך היום אני [/FONT][FONT=Arial (Hebrew)]אוכל חבילה אחת של אורו בשביל הכיף[/FONT]

סה"כ קלוריות:1660 קלוריותסה"כ חלבון:103.6 גרםסה"כ שומן:48.8 גרםסה"כ פחמימות:198.7 גרםסה"כ כולסטרול:359.9 מ"גסה"כ סיבים תזונתיים:6 גרםסה"כ קלוריות: 1660 קלוריות
סה"כ חלבון: 103.6 גרם
סה"כ שומן: 48.8 גרם
סה"כ פחמימות: 198.7 גרם
סה"כ כולסטרול: 359.9 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 6 גרם

הפרטים לא כוללת את האורו ואת הפרירות והירקות שרשמתי
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]משהוא להוסיף? להוריד? תגבות כלליות?[/FONT][/FONT]​

[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]אני לא בדי בילדר.. לא רוצה תקופת מסה.. פשוט רוצה לנפח מעט[/FONT][/FONT]​

[FONT=Arial (Hebrew)]שאלות נוספות:[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]איזה קורנפלקס הכי כדי לאכול? שוגי (זה אם הסוכר) הוא בסדר?[/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]זה ישמור אותי באותו משקל נכון? [/FONT]
[FONT=Arial (Hebrew)]האם זה יעשה לי מאזן קלוריות חיובי או שלילי? (בהנחה שאני עושה אירובי ומשקולות ופעילות יומית)[/FONT]​

[FONT=Arial (Hebrew)]המטרה שלי זה לשמור על אותו משקל.. אבל להוריד את האחוזי שומן[/FONT]​

[/FONT]
[/FONT]

נערך לאחרונה:
אי אפשר לתת לך ככה תשובה.
תחשב את התפריט מבחינת קלוריות חלבון וכו ותבדוק את הRMR שלך (תכפיל את הBMR ב1.2)

אפשר לדעת מה הסיבה שאתה אוכל לחם מלא?
ולמה אתה חושב שאפשר "לנפח קצת" שרירים בלי לעלות במשקל?(לא אפשרי)
אני די בטוח שאין פה מספיק חלבון..תוסיף בשר/גבינות/ביצים/דגים מה שבא לך..

• פותח/ת השרשור
ערכתי הכל ואוספתי ערכים.. הרבה יותר חלבון
אני אוכל לחם מלא כי זה בריא יותר...

---------- התגובה התווספה ב 07:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:04 ----------

הפקצה

---------- התגובה התווספה ב 16:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:23 ----------

הקפצה

לך על זה. אתה תשיג את המטרה שלך במהרה כי אתה מתאמן מתחיל.

הסיפור שלך דיי דומה לשלי מבחינת נתונים, מה שאני עשיתי זה העלתי חלבון והורדתי דרסטית פחמימה..
תו"כ שילוב של אירובי ומשקולות נשארתי אותו משקל אבל עליתי מסת שריר נקיה בצורה יפה. ועליתי במידות בבגדים.
המשקל נשאר אותו דבר!
בנוסף צריך להתמיד באימונים ובתפריט. אני הייתי מוריד בכלל את הקורנפלקס זה עבודה בעיניים לדעתי.

אני לא מומחה או ברמת הידע של האנשים כאן. רק מדבר מניסיון אישי שלי.
יכול להיות גם בגלל גנטיקה.

• פותח/ת השרשור
אז להוריד את הקורונפלקס? מצויין.. גם ככה זה היה לי קצת יותר מידי אוכל. מה לגבי החלב? להמשיך איתו?

הסיפור שלך דיי דומה לשלי מבחינת נתונים, מה שאני עשיתי זה העלתי חלבון והורדתי דרסטית פחמימה..
תו"כ שילוב של אירובי ומשקולות נשארתי אותו משקל אבל עליתי מסת שריר נקיה בצורה יפה. ועליתי במידות בבגדים.
המשקל נשאר אותו דבר!
בנוסף צריך להתמיד באימונים ובתפריט. אני הייתי מוריד בכלל את הקורנפלקס זה עבודה בעיניים לדעתי.

אני לא מומחה או ברמת הידע של האנשים כאן. רק מדבר מניסיון אישי שלי.
יכול להיות גם בגלל גנטיקה.

מה שאתה אומר כאן לא נישמע הגיוני איך עליתה במסת השריר בלי לעלות במשקל:jester:
אם זה ככה אז זה אומר שבדרך שרפת שומן אבל זה לא יכול להיות כי אי אפשר להעלות במסת השריר ותוך כידי להוריד מסת שומן

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה לעשות אז זה. אני רוצה לעלות ממש מעט משקל.. אבל הרבה מסה

אני יודע שזה קצת לא הגיוני. זה מה שקרה אחי. אין לי אינטרס להגיד סתם.
תלוי הרבה גם בגנטיקה ומשמעת אימונים ותזונה. וזה מה שקרה איתי בתהליך של כמה חודשים והשינוי הוא דרסטי. ירדתי באחוז שומן עליתי במסת שריר. ובגדול אני אותו משקל פלוס מינוס .

יש כאלה שהגוף מגיב אחרת מכל השאר אחי אל תשלול סתם.
בדיעבד אני מצטער שלא צילמתי את ההתקדמות אבל לא נורא. תאמין או לא זה לא כל כך משנה לי

• פותח/ת השרשור
ושוב... כדי לי לאכול קרונקלפלס או לא? ואם לא.. אז מה לאכול במקום

שאני אבין פתחת אשכול - כדי לשאול את הגולשים איזה\האם לאכול דגנים בבוקר או לא?

תשובתי היא:

באמא שלך?!

אחי התפריט לא טוב
כדי להוריד אחוז שומן אתה חייב
אירובי! אין מה לעשות
ועדיף בכלל להוריד פחמימה מיותרת במיוחד שוגי שעמוס בסוכר. תבסס ארוחות על חלבון זה חשוב. עוף\הודו\טונה מדי פעם בקר
. חבילת אורז בשביל הכיף!? לא הבנתי מה העניין בזה. שוב , אתה צריך לדעת מה נכנס לגוף שלך.

בשביל להגיע לתוצאות צריך משמעת בתזונה. (אוכל מטוגן וכל השטויות האלה שצריך להקפיד..)
דבר עם מישהו שמבין יסביר לך בדיוק את הרעיון הכללי כי אתה מפספס אותו בגדול

• פותח/ת השרשור
אני עושה אירובי. ואני לא יוכל את הקרונפלס בסוף. אבל מה יש לי לאכול בערוכת בוקר שהוא עובד על חלבון (לא ביצה!)
ולא חבילת אורז... אורו.. זה בגלל שאני אוהב ממתקים... ואני לא יכול לבתר אליהם לגמרי... וגם ככה אני צורך יותר מ1600 קלוריות ביום. בטח ביום של אימונים!

קופסת טונה\ גביע קוטג' או גבינה. לא חסר. אפשר לתגבר בשייק חלבון.
ואני אומר לוותר על ממתקים לדעתי אם אתה לא בקטע של לגדול במסה. תכנס לתפריטים של אנשים אחרים בפורומים של תזונה ותבין. תקרא מאמרים ככה תבין לעומק .

• פותח/ת השרשור
אוקי. בלי ממתק. תונה אני כבר אוכל בארוחת ביניים.... לאכול עוד פעם?
עוד תגובות??

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית