הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג מאסה חורף - להתראות קוביות

רק כדי להיות בטוח - לפי קובץ האקסל

למה הכוונה בסימוון X*Y*Z ?

X זה המשקל, Y מספר הסטים, Z מספר החזרות?

בנוסף ממה שראיתי התוכנית מיודעת לפוואר ליפטרים לפני תחרות.... ומספר החזרות לסט הוא עדיין לא גדול. (למרות כמות הסטים הגדולה).

איזה תוכנית להתחיל חברים.....?

טוב כרגע אני לא יודע איזה תוכנית לעשות - רק אני יודע שמתח\BOR אני לא יכול לעשות בגלל כאבים באמה.

העליתי נפחים. כרגע ללא תוכנית ברורה, כרגע לפחות אני עושה כל אימון סקוואט ובנצ' כאשר החתירה במכונה (כאב קליל בלבד).

המטרה כל שבוע להעלות משקל ב2.5 קילו ל8 חזרות 3 סטים (לא כולל סטים של חימום)

עד שאני אנעל על תוכנית. (חודש בערך)

סקוואט (8 חזרות): 100, 120, 140, 140, 140 -קשששהההה
בנצ' (8 חזרות): 80, 100, 120, 120, 120 - יחסית קל
חתירה במכונה (כל הפלטות) - 5 סטים.

נערך לאחרונה:
קודם כל להוריד מהעצימות אחרי תוכנית כוח ולהעלות נפח זה דבר מומלץ (לפחות כך נדמה לי). גם לקחתי לפי עצת חיים מנוחה של כמה ימים. עכשיו אני לא סגור לאן מועדות פני אז אני מעלה נפחים.

הכאבים נעלמו לי כמעט לחלוטין בבנצ'. (בגלל המשקל הנמוך) גם בסקוואט אני כמעט לא מרגיש את המפרק באחיזה (אני עושה HB)

מתח וחתירה עדיין אני עלול להרגיש כאב באמה. (תרגילים שאני עדיין לא עושה לצערי הרב). ניסיתי מתח וישר הכאב חזר.

נערך לאחרונה:
טוב אימון 2 בסדרה של אימון להעביר זמן:

סקוואט: (8 חזרות) 100, 120, 142.5, 142.5, 142.5

בנצ': (8 חזרות) 100, 110, 122.5, 122.5, 122.5

קצת יד קדמית

טוב היום אימון נפח נוסף (היה מלווה קצת בחולשה ובחוסר חשק)

סקוואט (8 חזרות): 100, 120, 145, 145, 145 קל ממה שציפיתי

בנצ' (8 חזרות): 80, 100, 125, 125, 125 לא קל אבל עבר חלק

פמפום יד אחורית וקדמית בקטנה.

נערך לאחרונה:
איך באמת רמגיש סקוואט ל 8 חזרות כשאתה מגיע לאימון במטרה לעשות את הסט של ה 8 ואל כמו במדקאו 8 זחרות אחרי הסט הכבד של ה 3 ואחרי עוד סט של 5 כבד?
מרגיש אותו דבר או קל משמעותית?

סחטיין על המשקלים ליאור

איך באמת רמגיש סקוואט ל 8 חזרות כשאתה מגיע לאימון במטרה לעשות את הסט של ה 8 ואל כמו במדקאו 8 זחרות אחרי הסט הכבד של ה 3 ואחרי עוד סט של 5 כבד?
מרגיש אותו דבר או קל משמעותית?

סחטיין על המשקלים ליאור

תודה גיל
זה מזכיר לי טיפה את הHST ה8 חזרות לא דבר פשוט מרגישים כמו בריצת מרתון. אני מתנשף ומזיע כמו סוס אחרי. כרגע בסקוואט זה די סבבה - בקרוב כבר לא. לא קשה כמו שזה מתיש ...

בבנצ' זה קשה ואימון הבא יהיה סרט.

---------- התגובה התווספה ב 01:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:31 ----------

החלטת כבר מה אתה רוצה לעשות עוד חודש ככה? כוח או נפח?

אני רוצה מאוד נפח - עד לסוף המאסה - ואז להתחיל חיטוב עם תוכנית כוח.

עדי מהפורום המליץ על FST-7, אלירן דיבר על שייקו, ועוד כל מיני תוכניות. דברים מבלבלים ואני לא סגור אז כרגע פשוט העליתי נפח (חתירה כרגע אני מבצע במכונה בגלל הכאב)

כרגע אני פשוט עושה סקוואט וחזה כל אימון עם נפח גדול יחסית.

נערך לאחרונה:
תודה גיל
זה מזכיר לי טיפה את הHST.... 8 חזרות לא דבר פשוט מרגישים כמו בריצת מרתון. אני מתנשף ומזיע כמו סוס אחרי. כרגע בסקוואט זה די סבבה - בקרוב כבר לא.

בבנצ' זה קשה ואימון הבא יהיה סרט.

---------- התגובה התווספה ב 01:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:31 ----------

אני רוצה מאוד נפח - עד לסוף המאסה - ואז להתחיל חיטוב עם תוכנית כוח.

עדי מהפורום המליץ על FST-7, אלירן דיבר על שייקו, ועוד כל מיני תוכניות. דברים מבלבלים ואני לא סגור אז כרגע פשוט העליתי נפח (חתירה כרגע אני מבצע במכונה בגלל הכאב)

כרגע אני פשוט עושה סקוואט וחזה כל אימון עם נפח גדול יחסית.

אתה מעדיף 3 ימים בשבוע או שחלוקה גם באה בחשבון?

אתה יכול אולי לעשות פשוט חלוקה של ABC לפי שרירים.
עם הרבה תרגילי עזר וכאלה, וכמובן לשים סקוואט, דדליפט, פרס, בנץ' במקום המתאים.

כרגע אין לי בעייה שיהיה יותר מ3 אימונים , חשבת אולי על משהו שעשוי להתאים?

חשבתי על זה בימים האחרונים כתוצאה משיחות עם כל מיני אנשים בחד"כ כאן. זה ישמע אולי לא בקו ההסברה של הפורום, אבל הייתי מנסה ללכת על ABC. המשקלים שלך מספיק גבוהים בשביל ש"תצדיק" את זה ואני חושב שאחרי תקופה ארוכה של תוכניות FBW אתה יכול לראות תוצאות טובות מאוד מבחינת עלייה במסת שריר. אבל זה אומר להתאמן 5 פעמים בשבוע.

או 6, אם הוא ממש בקטע. יש כאלה שמתאמנים ABC 6 פעמים בשבוע לא?
גם זה יהיה מעניין (בשבילי לפחות) לראות לוג ABC, במיוחד עם משקלים כאלה.

חשבתי על זה בימים האחרונים כתוצאה משיחות עם כל מיני אנשים בחד"כ כאן. זה ישמע אולי לא בקו ההסברה של הפורום, אבל הייתי מנסה ללכת על ABC. המשקלים שלך מספיק גבוהים בשביל ש"תצדיק" את זה ואני חושב שאחרי תקופה ארוכה של תוכניות FBW אתה יכול לראות תוצאות טובות מאוד מבחינת עלייה במסת שריר. אבל זה אומר להתאמן 5 פעמים בשבוע.

תודה חיים

לגבי הABC, האם יש טעם להיכנס לזה לחודשיים (קצת פחות)?
דבר שני האם לבצע את מה שכתוב בפורטל (ABCXABX)
http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/

היית משנה שם דברים ? (מוריד\מוסיף סטים\חזרות\תרגילים)

נערך לאחרונה:
תודה חיים

לגבי הABC, האם יש טעם להיכנס לזה לחודשיים (קצת פחות)?
דבר שני האם לבצע את מה שכתוב בפורטל (ABCXABX)
http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/

היית משנה שם דברים ? (מוריד\מוסיף סטים\חזרות\תרגילים)

נראה לי דווקא רעיון מוצלח למחזור של ABC, גם ככה אחרי חודשיים תצטרך דילואד טוב (למה קצת פחות מחודשיים?)
לגבי התוכנית, היא נוראית. אני הייתי נשאר עם תרגילי הבסיס (2 תרגילים לשריר גדול ועוד תרגיל עזר) ומעלה קצת את הסטים. כל הפרפר/לחיצת רגליים במכונה נראה לי בזבוז זמן. אם אתה רוצה אפשר לבנות דוגמת תוכנית ביחד בהתאם למטרות שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית