חיים הרגת אותי LOLמאחר שלא בטוח שהאנשים שהביאו לכם את We do no pass half ו-can second parallel breaks יבינו מה הדוד ריפ רוצה, העברתי בשבילם את מה שהוא אומר דרך Google translate (באותו אופן שהם מתרגמים מאמרים). אז הנה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חיים הרגת אותי LOLמאחר שלא בטוח שהאנשים שהביאו לכם את We do no pass half ו-can second parallel breaks יבינו מה הדוד ריפ רוצה, העברתי בשבילם את מה שהוא אומר דרך Google translate (באותו אופן שהם מתרגמים מאמרים). אז הנה:
זה מצחיק איך כל הזבל שלא התקבל בפורטל קילוגרם מתקבל שם, לדוגמה המאמר על המתיחות שלא העלנו בסוף לקילוגרם כי הוא היה לקוי מכל בחינה אפשרית, זוכה להערכה רבה מהצד השני. אני אומר בוא נחכה למאמר של "איך לגדול #3" אני בטוח שזה יפתיע.מאחר שלא בטוח שהאנשים שהביאו לכם את We do no pass half ו-can second parallel breaks יבינו מה הדוד ריפ רוצה, העברתי בשבילם את מה שהוא אומר דרך Google translate (באותו אופן שהם מתרגמים מאמרים). אז הנה:
מעט המאמרים שהם שווים שם משהו, מאמרים של רן שהוא באמת השקיע ומאמרים של משה שראיתי שהוא לא רושם שם כמעט, אבל הוא ירד יותר מדי לפרטים ואף אחד כמעט לא הבין מה הוא רושם במאמרים.
זה הבחור שכותב (או היה כותב) גם בתפוז?
אם יש לך קשר אליו כדאי להביא אותו הנה, יש לו ידע עצום בנושאים מסוימים
הוא נרשם פה מבין הראשונים, הוא גם העלה מספר מאמרים לפורטל (אפדרין לדוגמה ועקרונות פרמקולוגיים הם שלו)זה הבחור שכותב (או היה כותב) גם בתפוז?
אם יש לך קשר אליו כדאי להביא אותו הנה, יש לו ידע עצום בנושאים מסוימים
הוא נרשם פה מבין הראשונים, הוא גם העלה מספר מאמרים לפורטל (אפדרין לדוגמה ועקרונות פרמקולוגיים הם שלו)