הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים מסכנים

מאחר שלא בטוח שהאנשים שהביאו לכם את We do no pass half ו-can second parallel breaks יבינו מה הדוד ריפ רוצה, העברתי בשבילם את מה שהוא אומר דרך Google translate (באותו אופן שהם מתרגמים מאמרים). אז הנה:
חיים הרגת אותי LOL

בלי קשר לדבר שהאנשים בלי החיים עשו,משהו פה לא ברור..כל סירטון שמעלים לפורום של ריפ שמדובר בו בצד שלישי הוא מוחק??

זאת אומרת אם אני רוצה להעלות לשם סירטון של פיט מנדז מבלי לבקש אישור ממנדז הוא ימחק את זה?
סתם שאלה בקשר לנהלים אצלו בפורום..

ריפ לא מוחק בדרך כלל, אבל כנראה שהוא הבין שזה טרול בגלל השאלה והאנגלית העילגת.

כשריפ עושה סקוואט הוא לא מזיז את המוט.. הוא דוחף את כדור הארץ

מאחר שלא בטוח שהאנשים שהביאו לכם את We do no pass half ו-can second parallel breaks יבינו מה הדוד ריפ רוצה, העברתי בשבילם את מה שהוא אומר דרך Google translate (באותו אופן שהם מתרגמים מאמרים). אז הנה:
זה מצחיק איך כל הזבל שלא התקבל בפורטל קילוגרם מתקבל שם, לדוגמה המאמר על המתיחות שלא העלנו בסוף לקילוגרם כי הוא היה לקוי מכל בחינה אפשרית, זוכה להערכה רבה מהצד השני. אני אומר בוא נחכה למאמר של "איך לגדול #3" אני בטוח שזה יפתיע.
בכלל כל מאמר כמעט שיוצא שם הוא תת רמה מבחינת כל הקהילה, הכל מלא באינטרסים שיווקים, מלא בהצהרות שמבוססים על כלום, שמים רשימות של רפרנסים שלא קשורים בכלל תוכן הכתוב. לדוגמה במאמר אחד הכניסו את ה PROTEIN BOOK של לייל בתור רפרנס, כאילו WTF מי מכניס ספר שלם בתור רפרנס כשבתוך הספר עצמו יש 500 רפרנסים לפחות ועוד רושם בדיוק ההפך ממה שרשום בספר, צריך להיות ממש תת רמה כדי לפרסם דבר כזה ומאמר כזה ועוד להכניס רשימת רפרנסים כאלו זו רשימת מכולת בסופר.
מעט המאמרים שהם שווים שם משהו, מאמרים של רן שהוא באמת השקיע ומאמרים של משה שראיתי שהוא לא רושם שם כמעט, אבל הוא ירד יותר מדי לפרטים ואף אחד כמעט לא הבין מה הוא רושם במאמרים.

מעט המאמרים שהם שווים שם משהו, מאמרים של רן שהוא באמת השקיע ומאמרים של משה שראיתי שהוא לא רושם שם כמעט, אבל הוא ירד יותר מדי לפרטים ואף אחד כמעט לא הבין מה הוא רושם במאמרים.

זה הבחור שכותב (או היה כותב) גם בתפוז?
אם יש לך קשר אליו כדאי להביא אותו הנה, יש לו ידע עצום בנושאים מסוימים

קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקייי

(זה הגעגוע מדבר מתוכי)

בקשר למאמר המדהים על המתיחות, לפחות קורן היה נותן לי קרדיט על הגיה, זו לא היתה עבודה קלה בכלל. והוא עוד קורא לנו כפויי טובה.
אבל הכי עצוב זה הניסיון לכתוביות בלייזר ליד התמונות. כל כך עלוב...

הרגע מאשימים אותי שאני מרגל של LBS בפייסבוק...הזוי, יש שם כמה חבר'ה שמנסים להעיף אותי משם (אין לי בכלל קשר למנהלים כאן)
ומתחילים לזייף את השם שלי בפורומים, מתחיל להימעס מהחסרי חיים

נערך לאחרונה:
זה הבחור שכותב (או היה כותב) גם בתפוז?
אם יש לך קשר אליו כדאי להביא אותו הנה, יש לו ידע עצום בנושאים מסוימים
הוא נרשם פה מבין הראשונים, הוא גם העלה מספר מאמרים לפורטל (אפדרין לדוגמה ועקרונות פרמקולוגיים הם שלו)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית