הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נדודי שינה

Shabtay

משתמש מתחיל
294
0
נק' מוניטין:
12
294
0
זה כבר בלתי נסבל, אני כל היום עייף מת ומחזיק את עצמי כדי לא להרדם, מגיע שעה 10 אני נרדם מתעורר ב 12-1 ואז לא נרדם שוב עד 4-5.
זה ככה כבר תקופה ארוכה, קשה לי לישון בלילה וקל ביום.
למישהו יש פתרונות/ רעיונות?

קרא לי בסוף החופש הגדול עבר עם הזמן תנסה לא לישון 24 שעות ואז להרדם בלילה

• פותח/ת השרשור
זה נמשך כבר יותר מחודש אני חושב, מאז שנגמר החופש הגדול.

שחכתי לציין שאני לא צורך קפאין, אולי 2 כוסות קולה ביום

שמתי לב שאתה עושה SS ועלית כ-10 קילו בתקופה האחרונה
ואמרת שהנדודי שינה בערך חודש
יכול להיות שמאז שהתחלת לאכול הרבה?

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שכן האמת.. אבל איך האוכל קשור להפרעות שינה?

הייתה תקופה לפני שנתיים שגם הייתי מתאמן ואוכל הרבה ולא היו לי בעיות.

כדאי לי לנסות לקחת נייטול?

לדעתי אל תיקח נייטול לתקופה ממושכת, רק במיקרים חד פעמיים (נגיד אם יש לך בגרות ואתה צריך לישון).
במצב היפר קלורי אני הרגשתי כל הזמן ממש ממש ממש חם, צריכת החמצן היתה גבוהה בהרבה, ובכלל הרגשה שכל ההורמונים והמערכות בגוף פועלות במקסימום. לא מצאתי ממש מחקרים על ההשפעה של צריכה קלורית גבוהה על שינה.
בוויקיפדיה כתבו
Sleep studies using polysomnography have suggested that people who have sleep disruption have elevated nighttime levels of circulating cortisol and adrenocorticotropic hormone.

They also have an elevated metabolic rate, which does not occur in people who do not have insomnia but whose sleep is intentionally disrupted during a sleep study.

Studies of brain metabolism using positron emission tomography (PET) scans indicate that people with insomnia have higher metabolic rates by night and by day.

The question remains whether these changes are the causes or consequences of long-term insomnia
ופה כתבו
An initial experiment found elevated VO2 both at night and during the day in patients with primary insomnia as compared with matched normal sleepers.
חוץ מיזה גם שבשביל לאכול הרבה צריך לשתות הרבה. קמתי לפעמים פעמיים בלילה להשתין שזה דיי נדיר אצלי, וזה לבד יכול לדפוק את השינה.

יש מצב שאתה ישן יותר מידי אז אתה לא נרדם בלילה.
תנסה להחזיק את עצמך ער כמה ימים וללכת לישון ב1-2.. אתה תקום ב7 כמו חדש.
אחרי כמה ימים כאלה הגוף יתאזן ואז תלך לישון בשעות שאתה רגיל

אם אני לא טועה חבר'ה פה דיברו על זה שמגנזיום משפר איכות שינה, תנסה את זה.

• פותח/ת השרשור
שוב זה קורה לי
נרדמתי ב 12:30-1
וקמתי לפני 20 דקות.

אני מרגיש שאני עייף, העיניים נעצמות אבל פשוט לא מצליח לחזור לישון.. :(

• פותח/ת השרשור
הרופא נתן לי כדור בשם קלמנרבין, מישהו יודע על מה מדובר?

לחץ , מתח ואי שקט הן מתופעות הלוואי הבולטות של סגנון החיים העכשווי. אנשים רבים נתקלי בבעיות בעבודה, חיכוכים משפחתיים, בעיות בריאות וקשיים כלכליים. ההתרוצצות הבלתי פוסקת, השאיפה להישגיות, ההתמודדות היומיומית עם מטלות וקשיים בכל התחומים מביאות כולן למתח נפשי ניכר, שמתבטא בחוסר ריכוז, רוגז, מריבות וכעסים בבית ובעבודה ואף כאבי ראש, חולשה ודופק מואץ כתוצאה מהמתח והלחץ. החדשות הטובות הן שיש תכשיר טבעי ויעיל המשפר את איכות החיים ע"י הפחתת המתח והלחץ וגם אינו גורם לתופעות לוואי או נזק - קלמנרבין יום. תכשיר טבעי להרגעה במצבי לחץ, מתח ועצבנות. פעילות המרכיבים: פסיפלורה: צמח מרפא יעיל, המשרה רוגע ומקל על מצבי מתח. נפוץ בשימוש, יעיל ומומלץ ע"י רופאים ורוקחים בכל העולם. סקוטלריה: צמח ממשפחת המנטה, הגדל ביערות בארה"ב. משמש ברפואה המסורתית כמרגיע במצבי מתח ועצבנות. כישות - Hops: צמח מרפא הידוע כמרגיע, ומפחית חרדה. יעיל במצבים של הפרעות במצב רוח וחוסר שקט. מליסה: צמח מקובל מאד ברפואה הטבעית, בעל פעילות מרגיעה. מתאים למצבים של מתח ועצבנות. ויטמין B1,B3,B6: קבוצת ויטמינים החיוניים לתפקוד תקין של מערכת העצבים. יעילים בהפחתת רמות חרדה. ויטמין סי: משמש כמעכב חמצון טבעי (אנטי אוקסידנט), העוזר במניעת הרסניים לתאי הגוף. מגנזיום: מינרל חיוני לפעילות תקינה של העצבים. נמצא כיעיל למצבים של שינויים במצב הרוח ודיכאון. מינון מומלץ: טבליה אחת חצי שעה לפני השינה. OIU
http://www.drugstore.co.il/ShowProd...&cat_id0=30&cat_id1=86&cat_id2=97&cat_level=3
נראה לי די תרופת אלילים

לחץ , מתח ואי שקט הן מתופעות הלוואי הבולטות של סגנון החיים העכשווי. אנשים רבים נתקלי בבעיות בעבודה, חיכוכים משפחתיים, בעיות בריאות וקשיים כלכליים. ההתרוצצות הבלתי פוסקת, השאיפה להישגיות, ההתמודדות היומיומית עם מטלות וקשיים בכל התחומים מביאות כולן למתח נפשי ניכר, שמתבטא בחוסר ריכוז, רוגז, מריבות וכעסים בבית ובעבודה ואף כאבי ראש, חולשה ודופק מואץ כתוצאה מהמתח והלחץ. החדשות הטובות הן שיש תכשיר טבעי ויעיל המשפר את איכות החיים ע"י הפחתת המתח והלחץ וגם אינו גורם לתופעות לוואי או נזק - קלמנרבין יום. תכשיר טבעי להרגעה במצבי לחץ, מתח ועצבנות. פעילות המרכיבים: פסיפלורה: צמח מרפא יעיל, המשרה רוגע ומקל על מצבי מתח. נפוץ בשימוש, יעיל ומומלץ ע"י רופאים ורוקחים בכל העולם. סקוטלריה: צמח ממשפחת המנטה, הגדל ביערות בארה"ב. משמש ברפואה המסורתית כמרגיע במצבי מתח ועצבנות. כישות - Hops: צמח מרפא הידוע כמרגיע, ומפחית חרדה. יעיל במצבים של הפרעות במצב רוח וחוסר שקט. מליסה: צמח מקובל מאד ברפואה הטבעית, בעל פעילות מרגיעה. מתאים למצבים של מתח ועצבנות. ויטמין B1,B3,B6: קבוצת ויטמינים החיוניים לתפקוד תקין של מערכת העצבים. יעילים בהפחתת רמות חרדה. ויטמין סי: משמש כמעכב חמצון טבעי (אנטי אוקסידנט), העוזר במניעת הרסניים לתאי הגוף. מגנזיום: מינרל חיוני לפעילות תקינה של העצבים. נמצא כיעיל למצבים של שינויים במצב הרוח ודיכאון. מינון מומלץ: טבליה אחת חצי שעה לפני השינה. OIU
http://www.drugstore.co.il/ShowProd...&cat_id0=30&cat_id1=86&cat_id2=97&cat_level=3
נראה לי די תרופת אלילים

ועוד בונוסית של B1 B3 B6 ויטמין סי ומגזניום,נשמע דווקא לא רע אם לא מתקמצנים במינונים

קורה לי גם בזמן האחרון,מחשבות + עצבנות + שעון ביולוגי אולי...

הימים שאני מרגיש בהם הכי טוב אלה הימים שאני נרדם ב 3~ וקם ב12 בערך....
יש ימים שאני נרדם ב11 וקם ב7 ואני עייף מת ויש ימים שאני נרדם ב2 וקם ב7 ואני מרגיש אותו דבר,זה משהו מוזר לגמרי...

בכל מקרה אין לי הרבה מה להגיד,תנסה פשוט לראות איך נוח לך להרדם יותר...מגנזיום לא ממש עוזר לי למי ששאל (לא משהו ששמתי לב אליו)

• פותח/ת השרשור
קורה לי גם בזמן האחרון,מחשבות + עצבנות + שעון ביולוגי אולי...

הימים שאני מרגיש בהם הכי טוב אלה הימים שאני נרדם ב 3~ וקם ב12 בערך....
יש ימים שאני נרדם ב11 וקם ב7 ואני עייף מת ויש ימים שאני נרדם ב2 וקם ב7 ואני מרגיש אותו דבר,זה משהו מוזר לגמרי...

בכל מקרה אין לי הרבה מה להגיד,תנסה פשוט לראות איך נוח לך להרדם יותר...מגנזיום לא ממש עוזר לי למי ששאל (לא משהו ששמתי לב אליו)

החיים שלך דבש, לא היה יום בשבוע האחרון שישנתי יותר מ3-4 שעות בלילה, ואז אני צריך להפסיד בית ספר כדי להשלים שעות שינה.

אחרי שישנתי לילה קודם בדיוק שעתיים, נשארתי ער עד 9 בערב, נרדמתי אחרי חצי דקה, התעוררתי ב 1 וחצי ושוב אני לא מצליח להרדם, גם הכדור לא עוזר, אני מתחיל לחשוב שמשהו לא בסדר אצלי וזה ממש מדאיג כבר

כשאמרתי שאני נרדם ב3 וקם ב12 זה בימים בלי בצפר,אבל בגלל שכל השנה יש בצפר אז אני כל השנה עייף (נרדם ב1 וקם ב6:30 בערך) ככה שזה ממש לא חלום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית