הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ באיזה תכנית כדאי לי להתחיל?

• פותח/ת השרשור Corrow
  • פורסם בתאריך

Corrow

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
הייי, קוראים לי רועי, הנתונים שלי:
גובה 176
משקל 56
אחוז שומן לא ידוע אבל נמוך מאוד.

אז ככה, אני התחלתי בסוג של תהליך מסה לפני חודשיים באימונים ביתיים וללא תפריט והלך לי נחמד מאוד, תוצאות חמודות אבל עדיין יש עוד מלא מלא עבודה (התחלתי במשקל 50 על אותו גובה) ואני מתכוון להרשם לחדר כושר כדי שלא תהיה לי בעיה של משקלים (שצריך לקנות עוד פלטות בבית...) ואני לא בטוח אם במשקל שלי אני יכול להתחיל SS? ואם אני יכול ואם לא רצוי אז מה עדיף? אשמח לייעוץ.

תודה מראש.

הבעיה היחידה עם המשקל שלך היא שזה מעיד על תת תזונה. ואני לא מבין מה "הלך לך נחמד מאוד" ומה אתה מחשיב כ"תוצאות חמודות", אתה שוקל 56 קילו. אנחנו לא צריכים לשמוע את ליטופי האגו שלך. אם אין לך בעיה רפואית כלשהי שמונעת ממך להתאמן כראוי, SS היא התכנית הכי טובה בשבילך, בהנחה ואתה עושה אותה כראוי.

תקרא: http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

יש שם תשובה לכל שאלה שתעלה במוחך, ואם תשאל שאלה כזו שיכולת לקרוא את תשובתה במאמר, הלוואי ותקבל באן.

• פותח/ת השרשור
א. לא ראיתי את המאמר הזה.
ב. זה לא שום ליטופי אגו - עובדה שאני רוצה להמשיך להתאמן ולהיות יותר רציני ואמרתי תוצאה נחמדה כי כמה אמרו לי שגדלו לי השרירים (לא מישהו שמבין אבל לפי מראה..)
ג. אין לי בעיות רפואיות, רק אמורה להיות בעיה אם זה שאני לא הולך בטבעיות זקוף? אני משתדל ללכת זקוף אבל אם אני לא שם לב אז אני לא זקוף (לא במידה רצינית מאוד).
ד. מה זה יעזור לך אם אקבל באן?
ה. הכנתי שני תפריטים (כדי שיהיה טיפה גיוון), אפשר תגובה בונה לגביהם והאם הם טובים בשבילי?
1)

Uploaded with ImageShack.us

2)

Uploaded with ImageShack.us

נערך לאחרונה:
כל עוד התפריט שלך מספק לך מספיק חלבונים ומספיק קלוריות - והוא טעים וטוב לך, הוא טוב. שני התפריטים שהבאת מכילים ערכים מספקים. אבל אתה לא צריך בהכרח 3000 קלוריות. זהו רק מספר שמשתמשים בו הרבה במקום ביטויים כמו "לאכול מספיק".

המאמר הזה יסביר לך את מה שתצטרך בנוגע לתזונה:

http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית