הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בבנץ פרס

נירו

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
שמתי לב לאחרונה כי הידיים שלי יחסית ארוכות חחחח ונראה לי שזה משפיע על ההתקדמות בבנץ פרס. לא משנה כמה רחב אני תופס את המוט, בירידה כאשר המוט נוגע בחזה, המרפקים שלי עמוק עמוק למטה, מה שמקשה על העלייה של המוט בחזרה וגם הכתף נקרעת. אפשרי להוריד את המוט עד שהכתפיים קצת נמתחות(מרפקים טיפה מתחת ל-90)?? וכמובן שהמוט במצב הזה לא יגע בחזה ואפילו יהיה טיפה רחוק, ולכן אני שואל.
תודה

ניסית לתפוס את המוט על הפסים החלקים או קצת מעבר להם? גם אנשים ממש גבוהים עם זרועות ארוכות מסתדרים עם זה. אולי הבעיה היא יותר בכתפיים.

• פותח/ת השרשור
גם הרקדן בוכה שהרצפה עקומה
תלמד ללחוץ
תעבור על זה

ראיתי את הסרטון בעבר, ואני די חושב שאני לוחץ כמוהו. אולי לא... תקן אותי אם אני טועה...

אני מוריד את המוט לכיוון החזה תחתון, כך שהמרפקים פנימה ופרק כף יד ישרה עם המרפק. ובמצב הזה המרפק שלי ממש למטה, לבחור בסרטון יש אמות קצרות.

ראיתי את הסרטון בעבר, ואני די חושב שאני לוחץ כמוהו. אולי לא... תקן אותי אם אני טועה...

אני מוריד את המוט לכיוון החזה תחתון, כך שהמרפקים פנימה ופרק כף יד ישרה עם המרפק. ובמצב הזה המרפק שלי ממש למטה, לבחור בסרטון יש אמות קצרות.

קל לומר על מישהו עם אמות עבות פי 2 משלך שהאמות שלו קצרות. ואם אתה רוצה שמישהו יתקן את הטכניקה שלך, תעלה סרטון.

בנצ' מלא הוא מנגיעה בחזה/בטן ועד לנעילה של המרפקים ללא עזרה של הספוטר
עם תחת על הספה ורגלים נוגעות ברצפה

תעשה מה שבא לך, אבל זו הדרך הנכונה והיעילה

אתה לא צריך לאחוז את המוט הכי רחב שאתה יכול, תנסה להקטין טיפה את האחיזה. המוט חייב לגעת קלות בחזה ואם עדיין נקרעת לך הכתף כנראה שהעומס גבוה מידי אז פשוט תוריד משקלים ותמשיך לעבוד עד שתתחזק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית