נק' מוניטין:
5,758
- 1,853
- 34
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא אתפלא אם זה באמת "נגנב", בכל מקרה זה פייסבוק, לאף חברה אין את הביצים לתבוע את פייסבוק, רק אם אתה גוגל או מייקרוסופט (או אפל).אני מאמין שהם קנו, זה דאטבייס של תמונות שכולם רוכשים ממנו... סתם אמרתי "גנבה".
אני לא אתפלא אם זה באמת "נגנב", בכל מקרה זה פייסבוק, לאף חברה אין את הביצים לתבוע את פייסבוק, רק אם אתה גוגל או מייקרוסופט (או אפל).
התמונה הופיע שם לאחר שהיא הופיע אצלנו בפורטל, מאחר ואני יודע שאנשי כושר (לא) מתחיל כאן, קוראים באתר ובפורטל ואף מתעדכנים בדברים שאני מפרסם בקבוצה של LBS בפייסבוק, אז אני לא ממש מופתע.
מה גם שאת התמונה הזו בחרתי עם אלכס למאמר של SS בערך לפני 3 חודשים, אז זה קצת צירוף מקרים שפתאום אחרי שבוע וחצי ששיחררנו את המאמר, אותה תמונה מופיע שם, אבל שוב זה לא ממש חשוב לי, אני קונה את התמונה בדיוק כמו כל אחד אחר באינטרנט ואין לי שום זכויות יוצרים עליה.
בקשר לחלון ההזדמנויות, הגבתי ליעל דרור בתפוז על כך, היא לא החזירה תשובה, כנראה שגם לא אקבל אחת כזו, החובבנות שולטת בארץ זבת חלב והדבש.
זה האופי הישראלי,חס וחלילה שיסתכלו ברפרנסים ,("כל אחד יכול לכתוב דברים באינטרנט" וכדומה)מתי כל זה ישתנה?
זה האופי הישראלי,חס וחלילה שיסתכלו ברפרנסים ,("כל אחד יכול לכתוב דברים באינטרנט" וכדומה)
בכ"מ אם באמת רוצים לטפל בזה צריך פשוט להעלות את המודעות:)
כי אנחנו מדע אקזוטי 🤡משה אם יקירת הפורום שרון לין קוראת בפורטל, איך זה שהיא עדיין ממשיכה לכתוב שטויות?
ובאיזה תמונה מדובר?
שמתבסס על מחקרים משבדיה!כי אנחנו מדע אקזוטי 🤡