הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות לגבי סקוואט

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
מדברים כאן הרבה על הוצאת הברכיים בסקוואט(או לחשוב על הוצאת ברכיים בסקוואט)
מישהו יכול להססביר את העניין בצורה נהירה וברורה?
להוציא את הברכיים לאיזה כיוון?
לגבי רוחב הכפות רגליים מה האופטימלי? קחו בחשבון שאני שואל כי יש לי כאבים בחלק הפנימי של הירך כשאני מעמיס משקל גבוה (100 קילו) סביר להניח שאני עושה משהו לא נכון בטכניקה.

הכפות רגליים צריכות להיות בזוית של 30 מעלות והברכיים צריכות לצאת החוצה בקו שווה לכפות רגליים.
עוד משהו שיכול לעזור לך זה שכשאתה עושה סקוואט תנסה "לפתוח את הרצפה" לשניים, זה עוזר.
לגבי היציאה החוצה עם הברכיים אז זה יהיה קצת קשה להסביר את זה במילים אבל הרבה יותר קל להראות את זה.
מה שאתה צריך לעשות זה להוציא את הברכיים קצת החוצה שיעברו את כפות הרגליים אבל לא בהגזמה.
תראה את הסרט של ריפטו זה יעזור לך או שתקרא את הספר

רוחב הפיסוק צריך להיות בערך רוחב כתפיים/ מעט יותר מרוחב כתפיים. וכפות הרגליים מופנות החוצה(משמע לא מקבילות והאצבעות פונות החוצה מהמרכז הגוף בערך ב30 מעולות)
אתה צריך לדאוג שהירך והברך יהיו מקבילות לכפות הרגליים - יכול להיות שבאופן טבעי זה יקרה אצלך אוטומטית, ויכול מאוד להיות שתצטרך להוציא ברכיים באופן אקטיבי בשביל שיהיו מקבילות לכפות הרגליים.
שוב להוציא ברכיים- לדחוף אותם החוצה ממרכז הגוף .

אם אתה מרגיש כאבים בחלק הפנימי של הירך יכול להיות שאתה עומד רחב מדי (או שאתה פשוט לא רגיל לסקוואט כמו שצריך). תנסה לסדר את עצמך לפי מה שאמרו פה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית