הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

גועל נפש

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך
אני לא מבין איך הם דיווחו על 3 נפגעים בינוני אם אני רואה בסירטון רק 2 "נדרסים" ואיך הם בדיוק במצב בינוני אם הילד קם ועוד הולך ולא רוצה בכלל ללכת לבית חולים וכולו בהכרה מלאה, זה ממש לא פצוע בינוני.
ד"א כל האהבלים שם שמנסים להכניס את הילד שנדרס למכונית בכוח, כנראה שלא יודעים שיש דבר כזה עמוד שידרה וכנראה שקשה להם להבין שכל תזוזה של הילד הזה אחרי שהוא "נדרס" יכולה להרוס לו את החיים או להרוג אותו.

עכשיו יתעלקו בתקשורת על המקרה הזה... רק מחפשים מקרים כאלה כדי להוציא אותנו לא בסדר..
מה שכן הדהים אותי זה כמה שהתקשורת הישראלית שמאלנית,גועל נפש.

אני לא מבין איך הם דיווחו על 3 נפגעים בינוני אם אני רואה בסירטון רק 2 "נדרסים" ואיך הם בדיוק במצב בינוני אם הילד קם ועוד הולך ולא רוצה בכלל ללכת לבית חולים וכולו בהכרה מלאה, זה ממש לא פצוע בינוני.
ד"א כל האהבלים שם שמנסים להכניס את הילד שנדרס למכונית בכוח, כנראה שלא יודעים שיש דבר כזה עמוד שידרה וכנראה שקשה להם להבין שכל תזוזה של הילד הזה אחרי שהוא "נדרס" יכולה להרוס לו את החיים או להרוג אותו.
פצוע בינוני זה פצוע שלא נשקפת סכנה מיידית לחייו, לפי הסרטון אתה לא יכול למדוד את רמת הפציעה , יכול להיות שהוא קיבל מכה בראש והתמוטט בבית חולים או משהו בסגנון.

אבל זאת לא ממש הבעייה כאן אם זה באמת 2או 3 או קל או קשה, מה שבעייתי פה זה שזאת "הפגנה שגרתית" ושהנהג לא מוצג כמישהו שבאמת ברח והגן על החיים שלו ושל הבן שלו,למרות שרואים את זה בבירור בסרטון אלא כמישהו שטוען שהוא ברח.

נערך לאחרונה:
פצוע בינוני ההגדרה שלו זה: דימומים מסיבים, קטיעות עברים, שטפי דם באיברים פנימיים וכו'.
פצוע קל: שברים של עצמות, שיפשופים, שריטות ודימומים שיטחיים
פצוע קשה: פגיעות ראש עם איבוד הכרה, פגיעות פנימיות שונות במצב חמור, בגדול נשקפת סכנה לחייו אך הוא יחסית יציב
פצוע אנוש: נשקפת סכנה מיידית לחייו עם כל הסיפטומים של פצוע קשה

אין לי בעיה עם שמאל וימין וכל זה, אבל כמה עיוורים אפשר להיות?

מה רצו שהוא יעשה? יצא מהמכונית וידבר איתם? מה יש פה לדבר עם ילדים שכל מה שהם יודעים זה לזרוק אבנים?
ילדים הם לא בדיוק גם ככה, הם מתבגרים הרבה יותר ממהר ממה שנדמה לנו עם האורך חיים שלהם.

פצוע בינוני ההגדרה שלו זה: דימומים מסיבים, קטיעות עברים, שטפי דם באיברים פנימיים וכו'.
פצוע קל: שברים של עצמות, שיפשופים, שריטות ודימומים שיטחיים
פצוע קשה: פגיעות ראש עם איבוד הכרה, פגיעות פנימיות שונות במצב חמור, בגדול נשקפת סכנה לחייו אך הוא יחסית יציב
פצוע אנוש: נשקפת סכנה מיידית לחייו עם כל הסיפטומים של פצוע קשה

גם לפי ההגדרה הזאת אתה לא יכול לדעת אם היה לו דימום באיבר פנימי או משהו כזה.
אבל שוב- זאת התעסקות בתפל ולא בעיקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית