הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון רק כ-3% מהוויטמינים באמת נספגים בגוף?

וואלה יש מצב,למרות שהאחוזים נראים לי מופלצים ביותר.
בכ"מ עדיין לא הבנתי איזה יעול ביולוגי יש למערכת העיכול שלנו להפריש את הויטמינים מחוץ לגוף,נשמע מוזר..

וואלה יש מצב,למרות שהאחוזים נראים לי מופלצים ביותר.
בכ"מ עדיין לא הבנתי איזה יעול ביולוגי יש למערכת העיכול שלנו להפריש את הויטמינים מחוץ לגוף,נשמע מוזר..

אין ממש גם יעול ביולוגי בכמויות שיש לך במולטי ויטמינים, לכן אין לגוף מה לעשות עם חלק מהכמויות האלה.

במקרים כגון מחלה או משהו דומה, אפשר לתת סוגים של ויטמינים כמו ויטמין C לתוך הוריד בכמויות גדולות.

גם אני בדיוק קראתי את הכתבה,וגם אני תמיד תהיתי לגבי יעילות הספיגה של הויטמינים (הכדורים האורלים)
יש למישהו קצת מידע על זה?

כתוב בתגובות שהכותב הוא בעל גליניקה שמספקת את העירויים והאינפוזיות האלו (ובאמת זה נכון), אז יכול להיות שיש לו גם אינטרס להגזים קצת

ברור שאוראלי נספק פחות טוב מוריד.
אבל לזרוק מספרים לאויר זה ליצני.
זה תלוי פר חומר. בקיצור,
.reference or GTFO

אני לא אתפלא במקרה אם יש לו מרפאה בה הוא מציע טיפולים בעירויי ויטמינים ומינרלים.

ברור שאוראלי נספק פחות טוב מוריד.
אבל לזרוק מספרים לאויר זה ליצני.
זה תלוי פר חומר. בקיצור,
.reference or GTFO

אני לא אתפלא במקרה אם יש לו מרפאה בה הוא מציע טיפולים בעירויי ויטמינים ומינרלים.

כמובן שיש לכותב קליניקה, רק שכחו להגיד את זה בכתבה

אם הם ייתנו רפרנסים ועל כל כתבה יחפשו גיבויים
תצא להם כתבה פעם בחודש
הם רוצים כמה שיותר שיהיה להם מה לעדכן כמה פעמים ביום ,הם גם יודעים שרוב הגולשים קוראים את המידע בעניין רב ורובם קונים את מה שכתוב
לכן תראה הרבה כתבות מלאות שטויות או דעות של אנשים בעלי אינטרסים מובהקים

למשל כתבה של ג"ג על תוספי מזון ב ynet
מין הסתם הוא יגיד שזה מומלץ לקחת תוספים ואי אפשר בלעדי אבקת חלבון ובלה בלה בלה

עוד דבר שאני לא מבין זה למה אתם חושבים ש3 אחוז זה רע ולא מספיק?
בויטמיני B למשל, שמים מינונים שגדולים בעשרות מונים מכמות התצרוכת היומית. ככה שלפעמים מספיקים שני אחוזי ספיגה. 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית