הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פציעה בכתף

solari0

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
לפני כחודש בערך(יום לפני ראש השנה) נפצעתי בכתף(נוטה יותר לכיוון היד קדמית) כאשר היתי באמצע סט של חזה חופשי בשיפוע (17.5 קילו כל צד). הכתף נמשכה לי לאחור ומאז לא התאמנתי. לא הלכתי להבדק מכיוון שאני בצבא ורק כדי לראות רופא מומחה זה לוקח חודשיים-שלוש ולפי מה שהבנתי זו גם פציעה שצריכה לעבור בערך בתקופה הזאת.
עם הזמן זה עובר אבל לא לגמרי, אני עדיין מרגיש כאבים בתנועות מסוימות עם הכתף. יש לי חבר שהמליץ לי לשים את המשחה bengay וכרוב לבן מבושל על הכתף. עשיתי את זה פעמיים וזה באמת עזר עד כדי כך שחשבתי שזה חלף אך עדיין לא. רציתי לחזור להתאמן אבל הרופא של היחידה אמר לי לתת לזה לעבור לגמרי כי אם לא אפצע שוב.
כעת יש לי שתי שאלות:
1) האם זה בסדר כל הקטע עם הכרוב או שזה אפילו מסוכן(מישהו נתן לי את הדוגמה עם התפוח אדמה).
2) עוד כמה זמן בערך יקח עד ההחלמה כי בינתיים אני משלם סתם לחדר כושר בזמן שאני יכול להקפיא את המנוי.

תודה.

אין לי מושג מה הכרוב עושה, הוא "מושך נוזלים"? זה נשמע כמו תרופת סבתא.
החלמה של כתפיים עלולה לקחת הרבה זמן, תלוי בפציעה וברגישות. מה שכן הייתי עושה זה איזה פרוטוקול פציעות (יש לך בנעוץ בפורום פאוורליפטינג) + מזרים דם לכתף (לדוגמה עם מוט ריק להרבה חזרות). אם הבנגיי עזר לך רוב הסיכויים שזה לא דלקת אלא באמת שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית