הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימוני בטן מוגזמים - נושא להבהרת נקודה

• פותח/ת השרשור Ariel
  • פורסם בתאריך

Ariel

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
35
51
0
יש לי חבר שמתאמן איתי באותו מכון, וכבר תקופה מאוד ארוכה כל פעם שיוצא לי לראות אותו במכון, אני מתעצבן מהעובדה שהאידיוט עושה אימוני בטן של חצי שעה שכוללים משהו כמו 10 תרגילים אם לא יותר. הוא חי בסרט שאם הוא יעשה הרבה תרגילים לבטן יראו יותר את הריבועים.
אמרתי לו היום: "אם אני מביא לך בכתב הוכחות והסברים שדי בכך שתעשה 3-4 תרגילים לבטן עם משקל בסוף אימוני רגליים, אתה מפסיק עם החרטאבונה הזאת?", ענה בחיוב.
אז.. תרשמו פה למה לא אפקטיבי להגזים עם התרגילים לבטן.

תודה.. ✌️

3-4 תרגילים?! זה גם המון!!!
אין צורך לעבור את ה10 סטים בשבוע, ואם אתה עובד נכון בתרגילי סקוואט ודדליפט אפילו את ה5-6 לא הייתי עובר.
תגיד לחבר שלך שלא תרגילי בטן יוציאו את הריבועים, אלא הורדה באחוז שומן ע"י תזונה נכונה.

• פותח/ת השרשור
הכוונה שלי ל 3-4 תרגילים של סט אחד.. כלומר סה"כ 6-8 סטים בשבוע..

ועזוב להגיד לו.. אמרתי לו מספיק פעמים, כנראה הוא לא סומך עלי 😃 Oh well..

3-4 תרגילים?! זה גם המון!!!
אין צורך לעבור את ה10 סטים בשבוע, ואם אתה עובד נכון בתרגילי סקוואט ודדליפט אפילו את ה5-6 לא הייתי עובר.
תגיד לחבר שלך שלא תרגילי בטן יוציאו את הריבועים, אלא הורדה באחוז שומן ע"י תזונה נכונה.

שרירי הבטן בהחלט עובדים, אבל בשביל לעבוד על השריר שנקרא "הריבועים" זה שריר אחר
ישנם ארבעה שרירים בבטן: Tranversus abdominis, internal obliqe, external obliqe. Rectus abdominis
שרירי הבטן שעובדים בתרגילים סקווט ודד ליפט זה ה-tranversus וזה שריר שמבחנה אנטומית הוא נמצא בפנים והוא כמו חגורת הבטן , ועל מנת לגרות אותו: תרגילים סטטים ,מיצבים וכו, הרקטוס אבדומיניס הוא בעצם שריר הבטן שבולט לעין שנקרא "ריבועים" לכן חשוב גם לעבוד על הבטן בצורה ישירה ולא להסתמך רק על סקווט ודד ליפט

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שרירי הבטן בהחלט עובדים, אבל בשביל לעבוד על השריר שנקרא "הריבועים" זה שריר אחר
ישנם ארבעה שרירים בבטן: Tranversus abdominis,' internal obliqe, external obliqe. Rectus abdominis
שרירי הבטן שעובדים בתרגילים סקווט ודד ליפט זה ה-tranversus וזה שריר שמבחנה אנטומית הוא נמצא בפנים והוא כמו חגורת הבטן , ועל מנת לגרות אותו: תרגילים סטטים ,מיצבים וכו, הרקטוס אבדומיניס הוא בעצם שריר הבטן שבולט לעין שנקרא "ריבועים" לכן חשוב גם לעבוד על הבטן בצורה ישירה ולא להסתמך רק על סקווט ודד ליפט
אני מכיר את כל החרא הזה, ועדיין הרחב בטני הוא לא השריר היחיד בבטן שעובד בתרגילים האלו, אלא כל שרירי הבטן, כולל הישר בטני או רקטוס אבדומיניס אם אתה רוצה בלטינית...
לפיכך, אין צורך בלתת לבטן הרבה סטים, וזה בוודאות לא מה שיוציא את הריבועים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני מכיר את כל החרא הזה, ועדיין הרחב בטני הוא לא השריר היחיד בבטן שעובד בתרגילים האלו, אלא כל שריר הבטן, כולל הישר בטני או רקטוס אבדומיניס אם אתה רוצה בלטינית...
לפיכך, אין צורך בלתת לבטן הרבה סטים, וזה בוודאות לא מה שיוציא את הריבועים.

לא אמרתי שצריך לתת לבטן הרבה סטים, אבל בשביל לעבוד על הישר ביטני זה כפיפות בטן למיניהן בלבד. בתרגילים כמו סקווט ודד ליפט רק התוך בטני עובד וזה בטוח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אחי....מניסיון שלי עם אנשים כאלו גם אם תביא להם הוכחות מדעיות הם יחשבו שהם יודעים יותר טוב וימשיכו בשטויות שלהם...תן לו להנות...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא אמרתי שצריך לתת לבטן הרבה סטים, אבל בשביל לעבוד על הישר ביטני זה כפיפות בטן למיניהן בלבד. בתרגילים כמו סקווט ודד ליפט רק התוך בטני עובד וזה בטוח.

לא ברור לי מאיפה הוצאת את זה, אבל אתה טועה בגדול.

קודם כל, לא...
ושנית, אומרים רחב בטני, ולא תוך בטני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית