הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עיקצוצים וניוד שומן?

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
אתמול ראיתי פסוט ישן על התופעה.
ראיתי שכתוב שלייל קישר את זה לניוד שומן, כחלק מהמידע על הפרוטוקולים שלו.
לא ממש הבנתי מה הכוונה בעיקצוצים, אבל היום הרגשתי את זה.
העניין הוא שזה תמיד היה קורה לי בצבא, כשהייתי רץ, אז לא לקחתי שום שורף שומן כלשהוא. אלה עיקצוצים מתחת לעור, כמו גירוד, באיזור המותניים, יותר לכיוון גב תחתון, ואיזור הארבע ראשי. יותר בחלק התחתון של הגוף, מותניים, בטן ומטה.
זה די מעצבן למען האמת!

יש עוד מידע על זה? מישהו מכיר, שמע? יש עוד מידע מאז?

---------- התגובה התווספה ב 11:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:46 ----------

וזה קורה אך ורק בזמן האירובי.. אין מצב שזה יהיה בזמן מנוחה או משהו

לייל טוען שמה שגורם לעיקצוצים זה שחרור חומצות שומן אל זרם הדם...אחת התופעות לוואי של היהומבין זה עקצוצים. האמת שיש לי את זה גם באותם אזורים שציינת גם בזמן פעילות אירובית.

• פותח/ת השרשור
אז רגע.. נניח והוא צודק.

אם אני הייתי מרגיש את זה גם כשלא הייתי לוקח תוסף שאמור לעזור לזה, זה אומר שהשריפת שומן הייתה אפקטיבית? או שהם נמצאים בזרם הדם אבל במצב שלא לוקחים חומר כמו יהומבין אין לגוף ממש מה לעשות עם החומצות שומן?

זה שיש ניוד שומן לא אומר שהגוף משתמש בשומן הזה לאנרגיה, ניוד יכול להיות מצד אחד מתאים מסויימים והשימוש בשומן לאנרגיה מצד הגוף יכול להגיע מתאים אחרים לגמרי, ואותו השומן המניוד יחזור חזרה לאותם התאים שלו או לתאים אחרים (לרוב לאותם התאים).

זה שיש ניוד שומן לא אומר שהגוף משתמש בשומן הזה לאנרגיה, ניוד יכול להיות מצד אחד מתאים מסויימים והשימוש בשומן לאנרגיה מצד הגוף יכול להגיע מתאים אחרים לגמרי, ואותו השומן המניוד יחזור חזרה לאותם התאים שלו או לתאים אחרים (לרוב לאותם התאים).

יש להוצאה הזו של השומן מהתאים והחזרה אליהם מטרה מסוימת בגוף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית