נק' מוניטין:
0
- 44
- 0
אני התאמנתי שבועיים או שלוש שבועות בתכנית SS ואז בסוכות הייתי בחו"ל 10 ימים ומאז אני יורד במשקלי עבודה
זה היה המשקלים שעשיתי לפני סוכות:
סקוואט: 27.5
בנצ' פרס: 10
דדליפט: 27.5
פרס: 7.5 אני חושב או 10 גם
בנט אובר: 10
אני עשיתי 3 אימונים אחר כך כשחזרתי וכל אימון ירדתי בסקוואט 2.5 ק"ג
בהתחלה עשיתי 27.5 (הייתי אמור לעלות ל32.5) באימון אחרי זה הצלחתי רק 25 ואז בקושי הצלחתי 25 אז כבר עשיתי 20 אבל יכולתי 22.5 גם
ואותו דבר בדדליפט גם
ובתרגילים האחרים אני ירדתי 1.25 ק"ג כל אימון בבנצ' עשיתי בסוף 5 בפרס 5 ובבנט אובר 7.5
אז שאלתי בפורום אחר לא עזרו לי כבר שבוע אז כבר היום עשיתי אימון ורצתי 2 ק"מ ועשיתי 15 ק"ג בסקוואט וגם בדדליפט (בדדליפט זה היה לי ממש קשה) ובבנצ' פרס עשיתי 2.5
ואל תשכחו שאני לא מחשיב פה תמשקל של המוט
אז מה אני צריך לעשות?
אני אוכל בסדר, נירלי הטכניקה גם בסדר וגם אני יושן מספיק, בחמישי שישי ישנתי 9 שעות אז בשבת לא היה לי חוסר שינה ועדיין ירדתי במשקל
לעשות עוד אימון כמו שעשיתי?
ועוד משהו - כמה משקל אני מעלה כל אימון אם אני מרים משקולת כזאת עם שתי הידיים שאני מכופף תידיים וזה עובד על הדו ראשי?
אני מתכוון באימון כוח
תודה לעוזרים!
זה היה המשקלים שעשיתי לפני סוכות:
סקוואט: 27.5
בנצ' פרס: 10
דדליפט: 27.5
פרס: 7.5 אני חושב או 10 גם
בנט אובר: 10
אני עשיתי 3 אימונים אחר כך כשחזרתי וכל אימון ירדתי בסקוואט 2.5 ק"ג
בהתחלה עשיתי 27.5 (הייתי אמור לעלות ל32.5) באימון אחרי זה הצלחתי רק 25 ואז בקושי הצלחתי 25 אז כבר עשיתי 20 אבל יכולתי 22.5 גם
ואותו דבר בדדליפט גם
ובתרגילים האחרים אני ירדתי 1.25 ק"ג כל אימון בבנצ' עשיתי בסוף 5 בפרס 5 ובבנט אובר 7.5
אז שאלתי בפורום אחר לא עזרו לי כבר שבוע אז כבר היום עשיתי אימון ורצתי 2 ק"מ ועשיתי 15 ק"ג בסקוואט וגם בדדליפט (בדדליפט זה היה לי ממש קשה) ובבנצ' פרס עשיתי 2.5
ואל תשכחו שאני לא מחשיב פה תמשקל של המוט
אז מה אני צריך לעשות?
אני אוכל בסדר, נירלי הטכניקה גם בסדר וגם אני יושן מספיק, בחמישי שישי ישנתי 9 שעות אז בשבת לא היה לי חוסר שינה ועדיין ירדתי במשקל
לעשות עוד אימון כמו שעשיתי?
ועוד משהו - כמה משקל אני מעלה כל אימון אם אני מרים משקולת כזאת עם שתי הידיים שאני מכופף תידיים וזה עובד על הדו ראשי?
אני מתכוון באימון כוח
תודה לעוזרים!