ייעוץ כמה פירות וירקות אפשר לאכול ביום?

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
זוכרים שאז העלתי כמה סרטונים של מתאמנים טבעונים?

נזכרתי בזה וחשבתי על זה.

אם יש כאלה שבאמת אוכלים רק פירות או ירקות, אני מניח שהם אוכלים כמויות ממש גדולות.

יש סכנה בזה? מהבחינה של עודף סיבים, או פשוט כמויות אוכל גדולות. תחשבו שבשביל לקבל מספיק קלוריות מפירות צריך לאכול כמה קילו ביום. זה לא יכול ליצור בעיות במעי?

אל תשכח שבפירות יש פרוקטוז... שזה בעצם סוכר.
כמה פירות ביום זה סבבה אבל לחיות על פירות זה בדיוק כמו לחיות על ממתקים.
חוץ מזה, רק פירות וירקות? נשמע לי מתכון לאסון... איפה החלבון והשומן? בלעדיהם הגוף ימות.

זוכרים שאז העלתי כמה סרטונים של מתאמנים טבעונים?

נזכרתי בזה וחשבתי על זה.

אם יש כאלה שבאמת אוכלים רק פירות או ירקות, אני מניח שהם אוכלים כמויות ממש גדולות.

יש סכנה בזה? מהבחינה של עודף סיבים, או פשוט כמויות אוכל גדולות. תחשבו שבשביל לקבל מספיק קלוריות מפירות צריך לאכול כמה קילו ביום. זה לא יכול ליצור בעיות במעי?

שמע יש תאוריה שאומרת שזה אפשרי, והם תמיד נותנים את הגורילות לדוגמא
מה גם שאם אתה תנסה להגיע נגיד ל4000 קלוריות רק מירקות אתה תגיע למספיק חלבון וזה בדוק, ניסו עשרות שילובים ובכולן יצא מספיק חלבון ומקסימום אתה מתסף עם איזה שייק שזה בכל מקרה כדאי בשביל הזמינות.

אתה גורילה?

אז למה לאכול כמו גורילה?
אני רק נתתי דוגמא שהיא אגב לא רעה כי לגורילות יש גנים די דומים הן חזקות מאיתנו פי 30 ואוכלות רק ירקות ופירות, פשוט כמה קילו ביום
ועוד פעם בדקו את הנושא הזה אם תנסה להגיע לכמות הקולוריות שאתה צריך למסה רק מירקות תיהיה שם גם הכמות המספקת של חלבון
וזה לא שאני איזה טבעוני אני אוכל כל יום חצי קילו של בשר\עוף\דגים אם לא יותר
כי זאת הדרך הכי קלה 1000 קלוריות מכרוב זה איזה 10 ראשים

כן, רק חבל שלגורילות יש מבנה לסת וגודל קיבה שמותאמים לאכילה פחות או יותר בלתי נפסקת לאורך כל היום של "ירקות" (ממש לא הירקות הנוחים שאתה מכיר, פחות או יותר כל דבר גם סיבי וקשה ולא רק הירקות הנוחים שאנחנו מכירים). לעומתם, לבני האדם יש קיבה קטנה שנועדה למזונות הרבה יותר דחוסים קלורית והרבה יותר קלים לעיכול.

שמע יש תאוריה שאומרת שזה אפשרי, והם תמיד נותנים את הגורילות לדוגמא
מה גם שאם אתה תנסה להגיע נגיד ל4000 קלוריות רק מירקות אתה תגיע למספיק חלבון וזה בדוק, ניסו עשרות שילובים ובכולן יצא מספיק חלבון ומקסימום אתה מתסף עם איזה שייק שזה בכל מקרה כדאי בשביל הזמינות.
מה שם התיאוריה/של מי היא?

• פותח/ת השרשור
פשוט נראה לי שעם כל הקליפות יש סכנה של סתימת מעי, לא?

ממה שאני יודע יש תופעה כזאת, שיכולה להיגרם מעודף סיבים.

מה שם התיאוריה/של מי היא?
ד"ר ג'ואל פורמן
בספר "לאכול כדי לחיות" הוא מדבר על התבססות על ירקות
הוא מעלה את העובדה שהיא באמת בעייתית עם מתאמנים, הוא מסביר מה הוא עשה כשהוא התאמן לאולמפיאדה התפוצץ מירקות, ונתן לדוגמא חיות דומות לנו שהן צמחוניות וגם חיות טורפות שהן בעצם רוב היום במנוחה.

עוד דבר שהוא מדבר שם לאו דווקא על הויטמינים שבירקות שאותם אנו יכולים להשלים אלא על זה שבכל מחקר חדש שיוצא מגלים המון נוטריאנטים חדשים שתורמים לבריאות באלף ואחת דרכים

עכשיו הוא לא אומר תיהיו טבועניים ובטח שלו אני ניזון על בשר בכל ארוחה כמעט אבל שווה קריאה ומחשבה במיוחד למי שחושב לוותר על ירקות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית