ייעוץ אין יותר אשכול הזמנות מחו"ל ??

• פותח/ת השרשור shabi
  • פורסם בתאריך
תקרא את הנעוץ..
כמה חבל.. באמת זה היה הפורום היחיד שתמך בכל ההזמנות מחו"ל זה עזר להרבה פה..

ככה זה כשאתם ישראלים אוכלי חינם, מקבלים בדיוק מה שביקשתם.
אתם רוצים שהאתר יתחזק את עצמו או שיהיה קיים, צריך ספונסרים, וכמה שאני יודע ויטה קוסט לא ספונסר בפורום הזה וגם לא BB.

תקרא את הנעוץ..
כמה חבל.. באמת זה היה הפורום היחיד שתמך בכל ההזמנות מחו"ל זה עזר להרבה פה..

בטח שחבל, אם באמת זה היה חשוב לכל המשתמשים, אז הייתם תורמים מתי שנפתחה האופציה לתרומות בפורום. זה נחמד לבוא בטענות למשה על זה. אבל אם כל אחד היה לפחות תורם 10 שקלים, אז תאמין לי שהיה כסף לתחזק את הפורום.
משה רשם על התרומות לא מעט, אבל שמו עליו פס ולכן הוא סגר את האפשרות הזו, כי זה היה דיי ביזיון.
אני לא אמנה מה העלויות לתחזק(כל מי שמתמצא טוב במחשבים מבין), אבל אם משתמש מקבל ידע מהפורום, המינימום שהוא יכול לעשות זה לעזור לפורום בדרך כספית. אבל ברגע שגם רוצים עזרה, גם לא מוכנים לתת משהו בתמורה וגם עוד באים בטענות - עד כאן.

זה לגטימי שיהיה ספונסר לפורום/אתר אבל בדרך כלל מנסים לדחוף "בכוח" את המוצרים של הספונסר ולפעמים מטעים את המשתמשים,אני לא יודע איך המצב פה אבל אני מקווה שזה לא ככה 😃
מי שקרא מגזין DXL יודע על מה אני מדבר,פרסומות במסווה של מגזין,אבל המצב פה נראה בסדר 😃
אגב,משה,אתה לומד רפואה?

האם עדיין יש אפשרות לתרום?

יש לי פייפאל

20 דולר בכיף - מבחינתי חוב לראק

800px-US_$20_Series_2006_Reverse.jpg

נערך לאחרונה:
אנחנו מקבלים רק אונקיות זהב.
(ולא, אין אפשרות)

LOL
אגב באמת אי אפשר לתרום מהפייפאל?

---------- התגובה התווספה ב 15:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:57 ----------

מבחינתי גם לתרום לאתר על ההשקעה שיש בו !

• פותח/ת השרשור
לא חושב שלתרום כסף לאתר זה הפתרון
אתר אינטרנט צריך להיות פשוט אתר טוב ,שימשוך אנשים,יגרום להם להיכנס אליו באופן קבוע ,להיות בחינם ולהתפרנס מפירסומות

סתכלו על הדוגמה הכי מוצלחת בעולם והכי קיצונית--גוגל
בחינם ,ועושים ים של כסף מפרסומות -כי זו הדרך הכי טובה . ברגע שגוגל יעלה כסף ואפילו 5 דולר ,אנשים קודם כל יתחילו לנסות מנועי חיפוש אחרים(חינמיים) , חלקם יעבור באמת לאחרים כי הם יענו על הצרכים שלהם, וחלק מהאנשים שיחליטו שהמתחרים לא מספיק טובים ישלמו לגוגל, אבל בגדול לדעתי הם ירוויחו פחות ממהלך כזה

אותו דבר פה , האתר הזה הוא אלטרנטיבה לישרא קקי כי שם זה כמו צפון קוריאה
ופה היה חופשי עד לפני שבוע והיה אפשר לדבר על הכל ובגלל זה הרבה אנשים גולשים רק פה ולא שם ולדעתי האתר הזה צובר תאוצה יפה
ברגע שיהיה פה צנזורה אני חושב שאנשים ייכנסו לכאן פחות(ביניהם אני )
לדעתי כדאי להשאיר את האתר במתכונת שהוא היה עם שינויים קלים + יותר פרסומות והפניות למוצרים של הספונסרים

מדובר על לתרום - מרצון - אף אחד לא יושב לך עם אקדח לרקה. ומבקש דמי מנוי.

המטרה הייתה לאגור כספים כדי למנוע חוקים מסוימים בפורום. (לפחות נדמה לי) או לפחות להקל על ההוצאות התפעוליות.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אבל אני בכל זאת חושב שאם רוצים להרוויח יותר מספונסר מסויים ,אז שיפרסמו את השירותים שלו יותר , כמו דף שער עם המוצרים שלו וכל מיני מבצעים
ובמקביל להשאיר את האתר במתכונת הפתוחה שהוא היה כולל תיקונים ,אולי באמת לא לנעוץ פורום של משלוחים מחול .

לא חושב שלתרום כסף לאתר זה הפתרון
אתר אינטרנט צריך להיות פשוט אתר טוב ,שימשוך אנשים,יגרום להם להיכנס אליו באופן קבוע ,להיות בחינם ולהתפרנס מפירסומות

סתכלו על הדוגמה הכי מוצלחת בעולם והכי קיצונית--גוגל
בחינם ,ועושים ים של כסף מפרסומות -כי זו הדרך הכי טובה . ברגע שגוגל יעלה כסף ואפילו 5 דולר ,אנשים קודם כל יתחילו לנסות מנועי חיפוש אחרים(חינמיים) , חלקם יעבור באמת לאחרים כי הם יענו על הצרכים שלהם, וחלק מהאנשים שיחליטו שהמתחרים לא מספיק טובים ישלמו לגוגל, אבל בגדול לדעתי הם ירוויחו פחות ממהלך כזה

אותו דבר פה , האתר הזה הוא אלטרנטיבה לישרא קקי כי שם זה כמו צפון קוריאה
ופה היה חופשי עד לפני שבוע והיה אפשר לדבר על הכל ובגלל זה הרבה אנשים גולשים רק פה ולא שם ולדעתי האתר הזה צובר תאוצה יפה
ברגע שיהיה פה צנזורה אני חושב שאנשים ייכנסו לכאן פחות(ביניהם אני )
לדעתי כדאי להשאיר את האתר במתכונת שהוא היה עם שינויים קלים + יותר פרסומות והפניות למוצרים של הספונסרים
בוא נעשה סדר בדברים:
1. אף אחד לא מבקש ממך כסף לגלוש באתר או להיכנס אליו. כבר הורדנו אחת מהטענות שלך.
2. לגוגל אין מתחרים, וגוגל הם המפרסמים של הפירסומות. הם לא גוף ממוקד בתחום ממוקד כמו הפורום. ממנוע חיפוש אפשר ללכת לכל כיוון אפשרי, מאתר פיתוח גוף/כוח וכושר, לא.
3. גם פה אתה יכול לדבר על כל מוצר שתרצה, רק אל תכניס לינקים לקנייה. בניגוד לאתרים אחרים, האשכולות שלך לא ינעלו או יוצנזרו בגלל שאתה מדבר על מוצר כזה או אחר, גם כולל סטרואידים. אבל אל תתן שום מקור לקנייה של המוצר, מי שרוצה שימצא אותו לבד או שלא ימצא אותו בכלל.
4. בנתיים הכניסות לאתר נשארו אותו דבר, אתה מוזמן למצוא אלטרנטיבות אם אתה חפץ בכך, אף אחד לא מחזיק אותך בכוח. גם לא ראיתי שתרמת משהו לאתר שאתה כל כך חיוני לו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית