הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קבלתי כרס אבל הגוף לא יתפתח מספיק..

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
אני חייב לדעת איפה אני טועה.
אני כבר כמה חודשים מתאמן, אוכל נכון, יושן נכון ועולה במשקלים.
עליתי במסת שריר, כי מן הסתם לא הייתי עולה במשקלים. אני מרוצה בעיקר מההתפתחות של הרגליים שפשוט גדלו והם השריר הכי מפותח אצלי בגוף.
אבל בפלג גוף עליון פשוט לא הולך לי.. התרחבתי קצת ואני לא מקל כמו פעם.. אבל כל חבר שלי וגם ההורים שלי אומרים לי שהשמנתי ויש לי כרס ושזה לא יפה. לא אכפת לי כל כך כי FAT IS STRONG :D
מה שעצוב זה שאני מסתכל על עצמי והחזה לא במצב מי יודע מה מפותח. בגב נראה כאילו אין לי בשר והרוחב גבי שלי לא הכי גדול. רק הידיים גדלו קצת אבל גם שם יש די הרבה בשר חוץ מהשריר.. אחרי חיטוב אני יאבד הרבה מהידיים.

כנראה יש לי חרא גנטיקה, אבל אולי לא?🆘

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא עושה SS שבעה חודשים. אם היית עושה SS שבעה חודשים היו לך כאן את המספרים הכי גבוהים בפורום. מה שהמספרים שלך מראים זה שפשוט לא עשית את התוכנית. אלה משקלים של חודש-חודשיים ראשונים.
חח להגיע למספרים הכי גבוהים לא הייתי מגיע בגלל הגובה והגנטיקה, אבל כן, הייתי מגיע למשקלים מכובדים.. האמת שאני חושב על זה העלתי בסקוואט כמו שצריך את המשקל חוץ מחודש שהמכון היה סגור, ועוד איזה שבוע שנתקעתי על משקל וחיכיתי לחגורה. :S בבנצ' ובפרס אני תקוע המון זמן ובנט אובר ראו התחלתי אולי בחודש הרביעי אחרי שעשיתי פאוור קלין עם טכניקה בינונית..
בכל מקרה הסיבה העיקרית שאני לא סופר מן במשקלי עבודה בגלל המכון המעפן והלא מקצועי הזה, וגם בגלל שלא הלכתי לפי תפריט קבוע אלא אכלתי כל מה שזז.. בצורה לא מאורגנת.

יימח שמם של מנהלי המכון, חסרי הכלוב 😣😣

תראה גם יל היה בערך אותה בעיה אני גילתי שבSS התחזקתי מאוד בפלג גוף תחתון אבל עליון לא הייתי מרוצה בכלל
ולכן עברתי לתוכנית אחרת (אני עושה חיטוב )ומתמקד בפלג גוף עליון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית