הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ויטמינים מינרלים ומינונים

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
אני לוקח את הויטמינים הבאים:
אבץ פיקולינט
ויטמין c
מגנזיום
שמן דגים אומגה 3
מולטיויטמין צנטרום
בנוסף אני לוקח גם ליב52 ורסיטל
בקרוב אתחיל סייקל ואוסיף גם דיאנבול 40 מג ליום
רציתי לשאול לגבי מינונים של החומרים הנל בהנחה שאני מתאמן כבד
ושאלה שנייה לגבי אופן הלקיחה וזמנים לאורך היום מה אופטימלי לקחת עם מה ( היום אני פשוט לוקח הכל בבוקר) עם בארוחת בוקר והקפה)

ויטמין C 1 ג' בבוקר
מגנזיום 500~ מ"ג לפני שינה
מולטי, כמה שרשום שזה מנה גם תלוי איזה מולטי אולי יש חוסר בויטמינים מסויימים או עודף - לחלק במשך היום אם זה כמה כדורים
אומגה 3 בין 6-10 לחלק במשך היום למרות שלא קריטי
אבץ אני לא ממש זוכר את המינון כרגע אבל אתה יכול להריץ חיפוש ותמצא בקלות - לפני שינה

סטרואידים בפורום אחר.

ויטמין C 1 ג' בבוקר
מולטי, כמה שרשום שזה מנה גם תלוי איזה מולטי אולי יש חוסר בויטמינים מסויימים או עודף - לחלק במשך היום אם זה כמה כדורים
אומגה 3 בין 6-10 לחלק במשך היום למרות שלא קריטי
אבץ אני לא ממש זוכר את המינון כרגע אבל אתה יכול להריץ חיפוש ותמצא בקלות - לפני שינה

סטרואידים בפורום אחר.
ויטמין C 1 ג' בבוקר-טעות הגוף לא יכול לספוג מעבר ל 30מג במנה מעבר לזה כל השאר מתפנה בשתן
אומגה 3 בין 6-10 לחלק במשך היום למרות שלא קריטי- מינון יותר מדי גבוהה אין צורך ביותר מ 2ג אומגה 3 ביום על מנת להנות מהאפקט שלהם מעבר לכך זה סתם ביזבוז כספי.

לפותח הפוסט לא כדי שתלמד טיפה על הדברים שאתה הולך לקחת לפני שאתה הולך לקחת אותם? מי אמר לך שאתה צריך ויטמין C מי אמר לך שאתה צריך מגנזיום? או אבץ? מולטי ויטמין זה די והותר הויטמין היחידי שהייתי מתסף מעבר לכך זה ויטמין E וקומפלקס B מעבר לכך אין צורך בכלום

גם B קומפלקס וגם מולטי?
מה זה נותן? פיפי צהוב יותר?
והייתי שמח לקבל גיבוי בקשר לטענות שלך כלפי אומגה ו-C.

פה לא מציינים מינונים אבל אומרים שעודפים של הויטמין לא נאגרים בגוף מפני שהוא מסיס במים

אני אמשיך לחפש
http://www.anyvitamins.com/vitamin-c-ascorbicacid-info.htm#Toxicity%20and%20symptoms%20of%20high%20intake
<H2>Toxicity and symptoms of high intake </H2>Since ascorbic acid is a water-soluble vitamin, toxic levels are not built up or stored in the body, and any excess is lost mostly through urine. If extremely large amounts are taken gastrointestinal problems may appear, but will normalize when the intake is cut or reduced. To determine a level where a person might experience discomfort is difficult, since some people can easily stomach up to 25,000 mg per day, while others start having a problem at 600 or 1,000 mg.
Some people using mega dose therapy of vitamin C may have side effects such as gastrointestinal complaints including diarrhea, nausea and abdominal cramps. These side effects normally stop as soon as high potency intake is reduced or stopped.

זה נכון. אני מסכים איתך. אבל לקחת טבליה של 1000מג לא יתן לך כלום הגוף ינצל את מה שהוא צריך וכל השאר יתפנה בשתן.

ויטמין C 1 ג' בבוקר-טעות הגוף לא יכול לספוג מעבר ל 30מג במנה מעבר לזה כל השאר מתפנה בשתן
אומגה 3 בין 6-10 לחלק במשך היום למרות שלא קריטי- מינון יותר מדי גבוהה אין צורך ביותר מ 2ג אומגה 3 ביום על מנת להנות מהאפקט שלהם מעבר לכך זה סתם ביזבוז כספי.
הגוף סופג בערך 60-70% ממנה של ויטמין C שנכנסת לו (מדובר על ויטמין C רגיל), ככל שמגבירים את המינון (במחקר מסויים ראיתי עד 3 גרם) אז נקלט רק 1.5 גרם לערך, ז"א האחוזים יורדים. בכל מקרה זה הרבה מעבר ל-30 מ"ג, אני אחפש את זה ואני אפרסם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית