הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי תוכנית האימונים לחיטוב

hello422

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
7
9
0
שלום רציתי לברר אני מתאמן כבר חצי שנה בערך אני עושה תוכנית אימונים נגיד חזה אני עושה 3 מתקנים לחזה 3 סטים 12 חזרות ואני רוצה חיטוב החזרות הם בסדר או צריך יותר חזרות יותר סטים או יותר מתקנים תודה לעוזרים =] ואני שוקל 71 גובה בערך 1.85 חשוב לציין שיש לי תוכנית AB

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אבל זה נחשב חיטוב או לא ? ואני לא צריך קודם לעלות את המסת שריר ? כי אני שוקל 71 קילו וגובה 1.85

חיטוב - זה יותר עניין של תזונה. ליהיות במאזן שלילי - יש המון חומר בפורטל על נושא החיטוב.

שאלת לגביי תוכנית בחיטוב.... אז לפי דעתי כל תוכנית שתוכל לעשות בחיטוב היא טובה.

אמרתי מדקאו כי אצלי היא עשתה את העבודה בחיטוב. (הצלחתי עוד להתחזק וגם להתחטב)

לגביך - אני הייתי ממשיך עוד מאסה ואז מתחיל לחטב.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן אבל אני צריך להבין דבר אחד אני צריך קודם לעלות במסת שריר כאילו תזונה נכונה וזה לעלות במסת שריר ואז לחטב את השריר ואם האימון שאני עושה AB עכשיו נקרא חיטוב זה מה שהתכוונתי 3 סטים 12 חזרות כל מתקן

חיטוב זה מצב של עליה ביחס של שריר לאחוז שומן בגוף.

על פי רוב הגישה - ולפי מה שניתן להבין ממך (נתונים אישיים) יש לך 2 גישות:
1. הורדת אחוז השומן עם עלייה קטנה במסת השריר (אם בכלל)
2. עלייה מסיבית יותר במסת השריר (עם שומן ונוזלים) ולאחר מכן חיטוב

בכל מקרה מניסיון גם במצב "חיטוב" וגם במצב "מאסה" תבחר בתוכנית שפויה - יש המון כאלה בפורטל.

• פותח/ת השרשור
אבל האימון שאני עושה זה נקרא חיטוב אימון AB כל מתקן 3 סטים 12 חזרות כל סט זה נחשב חיטוב או לא ?

אבל האימון שאני עושה זה נקרא חיטוב אימון AB כל מתקן 3 סטים 12 חזרות כל סט זה נחשב חיטוב או לא ?

בפשטות:
חיטוב = ירידה באחוז שומן
ירידה באחוז שומן = מאזן קלורי שלילי (לאכול פחות אוכל אם לא הבנת)

מסה = עליה במסת שריר
עליה במסת שריר = מאזן קלורי חיובי

אתה שואל לגבי התכנית אימונים שלך אם היא מתאימה לתקופת החיטוב?
אז התכנית יכולה להתאים לחיטוב זה לא כזה קריטי, למרות שאתה יכול לעשות FBW1 FBW2 עם רוטציה של סקוואט ודדליפט.

אני יודע שכבר ענו לך אבל אתה ממשיך לשאול את אותה שאלה אז ניסיתי לפשט את זה ככל האפשר.
תקרא את המאמרים שהעלו לך זה יועיל לך ותקבל תשובות על הרבה שאלות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית