הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינרים

• פותח/ת השרשור TLX
  • פורסם בתאריך

TLX

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
-35
57
0
חלטתי לעשות מסה מלוכלכת למשך 3 חודשים בשביל לגדול בצורה מרבית ואני כרגע משתמש באבקת חלבון רגילה (dymatize elite whey protien isolate) ולפי מה שאמרו לי זו לא אבקה שמתאימה למסה, הם טועים ?ואם כן אז לגבי גיינרים :
1)מה הגיינר המתאים?
2)אני צריך לשתות פעם פעמיים ביום כל כך הרבה כמו שכתוב בהוראות? זה חשוב או סתם עבודה בעיניים?
3)האם המסה שלי תגדל יותר עם גיינר ?

אני אשמח אם תענו לי על כל השאלות
תודה

נערך לאחרונה:
אם היינו יודעים מה זה מסה מלוכלכת היינו עונים.
כדאי לך להתחיל לקרוא בפורטל.

חלטתי לעשות מסה מלוכלכת למשך 3 חודשים בשביל לגדול בצורה מרבית ואני כרגע משתמש באבקת חלבון רגילה (dymatize elite whey protien isolate) ולפי מה שאמרו לי זו לא אבקה שמתאימה למסה, הם טועים ?ואם כן אז לגבי גיינרים :
1)מה הגיינר המתאים?
2)אני צריך לשתות פעם פעמיים ביום כל כך הרבה כמו שכתוב בהוראות? זה חשוב או סתם עבודה בעיניים?
3)האם המסה שלי תגדל יותר עם גיינר ?

אני אשמח אם תענו לי על כל השאלות
תודה

החלבון שיש לך מעולה וגם איתו אתה יכול לעלות במסה כי הכל קשור במאזן הקלורי היומי שלך

שאנשים מגדירים מסה מלוכלכת הם מתכוונים שתעלה במשקל גם אם זה יהיה עם המון שומן על הדרך, אני פחות אוהב את העלייה הזאת כי גם הדרך חזרה בחיטוב קשה ומבאסת.

1- הייתי ממליץ לך על הגיינר של ISS, חסכוני טעים ובלי המון סוכרים.
2- אתה אמור לשתות אותו בהתאם לתפריט שלך, אתה חייב להיות במאזן קלורי חיובי על מנת לעלות במשקל, הגיינר יכול לעזור לך.
3- שוב זה קשור למאזן הקלורי שלך, חייב להיות חיובי ואז תעלה, אתה חייב לשלב תפריט בנוסף לגיינר שיחד עם הגיינר תהיה במאזן חיובי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
החלבון שיש לך מעולה וגם איתו אתה יכול לעלות במסה כי הכל קשור במאזן הקלורי היומי שלך

שאנשים מגדירים מסה מלוכלכת הם מתכוונים שתעלה במשקל גם אם זה יהיה עם המון שומן על הדרך, אני פחות אוהב את העלייה הזאת כי גם הדרך חזרה בחיטוב קשה ומבאסת.

1- הייתי ממליץ לך על הגיינר של ISS, חסכוני טעים ובלי המון סוכרים.
2- אתה אמור לשתות אותו בהתאם לתפריט שלך, אתה חייב להיות במאזן קלורי חיובי על מנת לעלות במשקל, הגיינר יכול לעזור לך.
3- שוב זה קשור למאזן הקלורי שלך, חייב להיות חיובי ואז תעלה, אתה חייב לשלב תפריט בנוסף לגיינר שיחד עם הגיינר תהיה במאזן חיובי.

תודה
איזה מסה עדיפה יותר ?
אני בנתיים לא התחלתי את ממש
אני עדין ברגילה שזה לא הרבה שומן אבל הרבה קלוריות אז עוד יש דרך חזרה
אני פשוט עצלן ואין לי כוח לעשות חיטוב פעמים כי גם אחרי מסה נקייה מומלץ לעשות חיטוב

שוב אין דבר כזה נקייה או מלוכלכת זה מונח שהמציאו סתם
אתה צריך לחשוב האם אתה רוצה לעלות בלי להגזים עם העלייה בשומן או שחשוב לך לא להעמיס את עצמך בהמון שומן ואז החיטוב יהיה קשה יותר.יש כאלה שבתקופות של עלייה במסה יאכלו גם המושן שטויות כמו מתוקים ומה לא, אני אישית נגד וחושב שתבנה תפריט עם מאזן קלורי חיובי שיעלה אותך מבוקר יותר.

תבין עוד משהו, אתה חושב שרק אם תוכל שומן תעלה בשומן, אתה תעלה בשומן אם המאזן הקלורי שלך יהיה חיובי ,לא רק אם אוכלים שומן מעלים בשומן, כל עלייה במסת שריר בתקופת המסה תהיה גם עלייה של שומן, הכי טוב לבנות תוכנית לעצמך בה כמה שפחות תצבור שומן מיותר, זאת אומרת לא להגזים יותר מידי עם הצריכה הקלורית היומית.

הכי טוב לבנות לעצמך תפריט(אם מישהו יכול לתת לו פה לינק לכתבה שמשה עשה בנושא זה יעזור לו), בעזרת הגיינר תוכל להגיע לכמות קלוריות שאתה רוצה, בגדול גם בלי גיינר אפשרי אך למי שרוצה דחיפה ולאחד שרוצה לקבל מנה יפה של חלבון ופחמימה בשייק אפשרי לשלב גיינר.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית