הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אולי מצחיקה קצת אבל לא לקטול אנא מכם

• פותח/ת השרשור Dream
  • פורסם בתאריך

Dream

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
דוגמנים בתכלס, לא המאסיונרים למיניהם, אלא החטובים..עשו SS? איך בדיוק עובדים כדי להגיע לגוף כזה ולא דווקא ללהיות ענק? כי המטרה שלי היא להיות חטוב יחסית. אני עדיין רוצה רגליים גדולות וגב טוב, אבל אני חייב לראות את החיטוב..אני צריך לסיים תקופת מאסה רצינית ורק אז חיטוב? כי באדיבילדר אני לא רוצה להיות (למרות שבחלומות אני אגיע לרמה שלהם, זאת לא המטרה שלי).

אם הבנתם אותי אני אשמח לתשובה.

לצבור מאסה ואז לחטב זאת הדרך מהירה, אתה יכול לעלות קילו בחודשיים\לחטב כל חודש וחצי\משהו אחר כדי לשמור על החיטוב, יעיל זה לא.

מה שיש להם זה בעיקר גנטיקה, למי שאין גנטיקה:
1. לא יהיה בחיים דוגמן או עם גוף של דוגמן
2. יגיע אולי למצב שכזה אבל יצטרך להתחתן עם החד"כ ו/או התפרט תזונה
3. יזריק ו/או יעשה ניתוח

לפי דעתי ממה שנראה לי אלא אם כן אין לך גנטיקה של הר אדם שומני אתה יכול להיות חטוב ולהיראות יפה.אני לא חושב שחייב גנטיקה של דוגמן כדי להיראות יפה וחטוב... .

דוגמנים בתכלס, לא המאסיונרים למיניהם, אלא החטובים..עשו SS? איך בדיוק עובדים כדי להגיע לגוף כזה ולא דווקא ללהיות ענק? כי המטרה שלי היא להיות חטוב יחסית. אני עדיין רוצה רגליים גדולות וגב טוב, אבל אני חייב לראות את החיטוב..אני צריך לסיים תקופת מאסה רצינית ורק אז חיטוב? כי באדיבילדר אני לא רוצה להיות (למרות שבחלומות אני אגיע לרמה שלהם, זאת לא המטרה שלי).

אם הבנתם אותי אני אשמח לתשובה.

לא רק מי שעושה SS מגיע למסה או חיטוב מבוקשים. ברור שעליך לצבור מאסה ואז לבצע חיטוב, רק ככה תוכל להראות שרירי במידה וחטוב בהתאם לאיכות החיטוב וזמן ההשקעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית