הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תוכנית התזונה שלי בשביל SS איך היא לדעתכם?

HulkyNoob

משתמש מתחיל
197
0
נק' מוניטין:
2
197
0
היי התחלתי SS לפני חודש בערך ובשבועיים האחרונים סוף סוף הגעתי למשקלים קשים יחסית ליכולת שלי.

לפני שאני הגיד לכם את התוכנית שלי אני נולך לתת כמה פרטים על עצמי:
גיל=14
גובה=177
משקל=75-77ק''ג (משתנה לאורך היום)
אחוז שומן= אני מניח 10-12% מכיוון שאני יכול לראות את כל "הקוביות" כשיש מספיק אור. ושאר חלקי הגוף לא נראים שמנים.

אני התחלתי לאכול 3000 קלוריות ביום בינתיים כמעט בלי חלב חוץ מחצי ליטר שאני שותה בבוקר עם שייק חלבון ושיבולת שועל.

עד עכשיו בינתיהם הצלחתי לעלות משקל על המוט כל אימון. (בשבועיים האחרונים, את השבועיים הראשונים אני לא מחשיב הם היו רק בשביל למידת טכניקה)
אני מודע שאני מתישהוא ייצטרך לעלות את הצריכה הקלורית ואני מניח בקרוב כי יש כאלה שמתחילים את התוכנית מ-4500 קלוריות ביום.

בקיצור רציתי לעשות את הדבר הבא:
כשאני יתחיל להרגיש שאני כבר לא מתחזק כמו שצריך, אני יישתה יותר חלב, ולאט לאט ייעלה את הצריכה הקולרית שלי רק מחלב. אני בסוף חושב שאני יגיע למספרים כמו 4000-4500 קלוריות ביום. זה כמובן יהיה לזמן די מוגבל וכשאני יסיים את התוכנית אני ייעבור לפיצול חלקי גוף ויירד ל-3000 קלוריות ביום.

אגב זה הכל בהנחה שאני מקבל מספיק שומנים טובים, פחמימות מורכבות וחלבונים, אני גם מנסה לאכול כמה שיותר ירקות.

דרך אגב אני עושה ריצות של 20-30 דקות בימי מנוחה 2 פעמים בשבוע (בשביל לשמר את הכושר האירובי שלי) ואימון ספרינטים אחד בסוף שבוע, עד עכשיו הכל היה בסדר זה לא שרף יותר מדי קלוריות.

איך לדעתכם נשמעת התוכנית תזונה?

תודה בהמשך
😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
המוניטין הכי טוב זה שתספר לחברים שלך על פורום איכותי כמו LBS 🙌

חחח.. לצערי הם חושבים שאני מטורף בגלל שאני עושה תרגילים כמו סקוואט, דאדליפט, וכו'...

וגם כל פעם כשהם רואים אותי עם קופסת שימורים של טונה הם אומרים שאני "מתאמץ יותר מדי".
אז אני בספק אם הם ייכנסו לפורום הזה.

תודה שוב פעם
😃

אני לא יישתה גלון חלב כמו שריפטו אמר, זה נראה לי ממש מוגזם. אבל נגיד ככה איזה 1-1.5 ליטר זה עוד איזה 700 קלוריות בערך פחות או יותר, זה באמת עושה כאלה אי נעימויות בבטן?

שתה כמה שאתה רוצה. אם אתה רגיש ללקטוז אתה כבר תדע. אם לא אז אין שום דבר רע גם ב 4 ליטר חלב!
הלואי יכולתי לשתות 4 ליטר ולצאת מזה בשלום... 😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית